Ortadan kaybolanlar

Biraz vakit gecirsek ben çözerim onu da şu an anlayamadım cidden
Yol ver gitsin o vakit . Seninle ilgilenen biri olsaydı zaten sürekli yazar seni tanımaya seninle yakınlık kurmaya başlardı . Bir erkek zamanım yok , fırsat bulamıyorum yazmaya diyorsa salla gitsin ...

Yol ver gitsin o vakit . Seninle ilgilenen biri olsaydı zaten sürekli yazar seni tanımaya seninle yakınlık kurmaya başlardı . Bir erkek zamanım yok , fırsat bulamıyorum yazmaya diyorsa salla gitsin ...
Öyle yapacağım sanırım

Burda dedektif çok kadın var ama bu konuya bu yorum cuk oturmuş, çok profesyonelce olmuş.

Dayım inşaat işinde, şirketi var. Cebi 24 saat açıktır, delice de telefon faturası öder, müşteriler arar, çalıştırdığı şoförleri arar....sürekli telefonu çalışır diyebilirim.

Valla bu yoruma saygıyla şapka çıkarıyorum çok teknikli bir dedektiflik olmuş En Büyük TÜRKİYE
MissCherryBlossom MissCherryBlossom Cherry yemin ediyorum her gün seni gözüm aradı. Diyorum bu kız nereye kayboldu. Hoşgeldin 😍
Teşekkür ederim yorumun için. Elverdiğince tecrübelerimi aktarıyorum. ☺️ İşverenlerin telefon numarası sabit hattır, mümkünse 532-533’le başlar. Senelerce değişmez. Network oluşturmak çok önemlidir. Günün çoğunu telefon ile ya da telekonferans gibi görüşmelerden yaparlar. Asla sms.le haberleşmezler. Alım-satımlarıda mail üzerinden resmiyete dökerler.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom Cherry yemin ediyorum her gün seni gözüm aradı. Diyorum bu kız nereye kayboldu. Hoşgeldin 😍
Teşekkür ederim yorumun için. Elverdiğince tecrübelerimi aktarıyorum. ☺️ İşverenlerin telefon numarası sabit hattır, mümkünse 532-533’le başlar. Senelerce değişmez. Network oluşturmak çok önemlidir. Günün çoğunu telefon ile ya da telekonferans gibi görüşmelerden yaparlar. Asla sms.le haberleşmezler. Alım-satımlarıda mail üzerinden resmiyete dökerler.
faturalı hat kullanırlar ama son yıllarda kalmadı öyle 532 li 533 lü hat.onun eskisi gibi güven verici özelliği kalmadı.benim de vardı 532 li hattım iptal ettim mesela.2 ayrı telefonları olur bu kişilerin genellikle.biri iş için biri de fazla aramayanlar için

532 hat mı kaldı... Kurumsal hatların numarası çok kötü olur genelde ve artık numaraya takılan kalmadı sanırım. Eskiden di bunlar
Ben 40 yaşındayım, yeni jenerasyonu bilmiyorum. Bizim yaşıtlarımız arasında dikkat çeken bir unsurdu.
bunun yanı sıra araba, saat, kartvizit, kalem, telefon, çanta...prestij aksesuarları. İş ve siyaset hayatında dikkat ediyorlar bunlara.

Ben 40 yaşındayım, yeni jenerasyonu bilmiyorum. Bizim yaşıtlarımız arasında dikkat çeken bir unsurdu.
bunun yanı sıra araba, saat, kartvizit, kalem, telefon, çanta...prestij aksesuarları. İş ve siyaset hayatında dikkat ediyorlar bunlara.
ben de 43 .532li hat prestijliydi evet ama uzun yıllar önce.şimdilerde saat kalem çanta vs önemli değil.iyi bir araba çevre artı yüklü banka hesabıyla her kapı açılıyor

Bunlar bizim dönemimizde kaldı. Şimdi kot pantalon, yakalı tişört, Lady gaga. Çorapsız ayakkabı, tespih, kirli sakal kombini varsa uzak dur :KK48:

Back
X