Ortadan kaybolanlar

O bulsun sıkıntı değil biliyorum zaten başka biri için demiştim ayrıca tahmin etseniz de söylemeyin lutfen
Yok soylemem de uzun uzadiya aramaya da ugrasmam sizi ilgilendiren bir durum, ogrensem bana bi faydasi olmaz ki sizin tercihiniz bu neticede, saygi duyarim

Söyledim zaten bu sondu dahasi olmayacak diye
Devam eder Ama boyle. Bu olmasa Baska bir patlak verir. Ilıskı kökleşmeden bence son verseniz daha iyiydi. Hayırlısı hakkınızda

Evet babam bile faturalı hat kullanıyor ben de anlamadım mantığı ne?Normalde de pek sosyal bir tip değil sanırım pek işi olmuyor telefonla.Evet eski esimin izlerini atamadım aynı kırmızı odadaki Nazlı gibi oldum aldatma ihtimali sıfır olan birini arıyorum takıntı oldu

Once o travmayi atlatin bence
Çünkü siz kendinizi iyileştirmeden karşınıza gönlünüzce göre biri çıkmayacaktır

Araba ile değil kültürel yönde kendini gelistirmistir bilemezssiniz bence fevri karar vermeyin bu devirde iyi karakteri sağlam erkek az bulunur ve yumuşak huylu az bulunur iyice analiz edin ama bence istihareye yatın

Araba ile değil kültürel yönde kendini gelistirmistir bilemezssiniz bence fevri karar vermeyin bu devirde iyi karakteri sağlam erkek az bulunur ve yumuşak huylu az bulunur iyice analiz edin ama bence istihareye yatın
İnşallah öyledir kültürlü ve zeki olmayan biriyle ne oturup konuşacagim istiare olayıni bir kişi daha demisti

Acayip itici bir erkek profili

Beni arar misin ne ya? Nasil bir adam bu? Ben utanirim kontrum yok beni ara demeye. Cocuk gibi. Aşırı pinti. Telefonundan dakika gidecek diye mesaj atip beni arar misin diyen adami ben aramam. Aramak konusmak isteyen arar arkadas. Boyle dakikasi olmayan, interneti olmayan, interneti olsa da kurusun hesabini yapan adama omur mu emanet edilir? Kinu sahibi dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz ya. Birakin gorusmeyin su adamla. Sirtiniza yük mü ariyorsunuz?

Adamla bulusmak icin persembe gunu bir de ayagina mi gideceksin? Yok artik. Bulusmak icin adami sen mi alacaksin evinden? Sizde simdiden roller degismis. Yandın sen.

Bu kadını kaynanan yapmak ister misin? Ya da böyle anneci bir adamı kocan? Otur ve düşün. Karar senin

Önceki konuda boşuna yükselmişim bu Lütfünün mal olduğunu farketmişsin zaten, ay bana noluyorsa haha. Neyse Allah kurtarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…