Elektrikli Süpürgeler ortadirek süpürge

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
merhabalar annem yazlık için süpürge istiyor bana bakarmısın dedi. genelde en süperini ararız ya:) bu sefer çok pahalı olmayan, hemen bozulmayan-dayanıklı, toz torbasız, yılda 2-3 ay yazlıkda kullanılacak orta halli bir süpürge arıyoruz.

benim kullandığım şuan (neden söylüyorum bilmem:27:) philips marathon kırmızı olanından:)))

merhabalar annem yazlık için süpürge istiyor bana bakarmısın dedi. genelde en süperini ararız ya:) bu sefer çok pahalı olmayan, hemen bozulmayan-dayanıklı, toz torbasız, yılda 2-3 ay yazlıkda kullanılacak orta halli bir süpürge arıyoruz.

benim kullandığım şuan (neden söylüyorum bilmem:27:) philips marathon kırmızı olanından:)))

siz marathondan memnun musunuz?filtre temizliği zor mu?

filtre temizliği biraz zor yani banyoyu yıkamadan önce orada temizliyorum ancak her süpürdüğümde değil. her üçüncü-dördüncü seferde yapıyorum ama temizlerken şunu gördüm en küçük tozları bile yakalıyor. ben memnunum.

Son bir aydın samsung marka modelide yanlış yazmadıysam VCC4470S3R aldık, 200tl civarı bir paraya aldık. ama anneler günü geliyor diye teknosa.da 150tl civarı bir fiyada gördüm. valla daha evvel rowenta kullandım, arzum kullandım ama bu süpürge kadar iyi çeken ve kolay kullanılanı görmedim. Bir aylık bir kullanımım var küçük olduğu için haftada 3-4 kere açıyorum, kullanımı basit, çekimi çok iyi, halı bile kaldırıyor, temizlenmesi çok kolay, toz torbası yok, kabını boşalt haftada bir yıka yeter, fiyatı iyi daha ne olsun. özelliklerini aşağıya kopyaladım, ister evinize ister hediye bence çok iyi, deneyin farkedeceksiniz...http://www.kadinlarkulubu.com/images...:40:

Emiş gücü (W): 370
Filtre: EPA11 Egzoz Filtresi ve Hepa Filtrre
Gürültü seviyesi (dB): 84
Motor gücü (W): 2000
1,3 LT Toz Haznesi
Islak/Kuru Temizleme
Otomatik Kablo Sarma

benim kullandığım şuan (neden söylüyorum bilmem:KK53:) philips marathon kırmızı olanından:)))
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz

Teknosa da teshir ürünlerinin satıldığı bölüm var oradan bakarsanız fiyatlar cok uyguna bulabilirsiniz tavsiye ederim :)

Back
X