Ortak elektirik

Apartmanin yöneticisi varsa onla bir konusun bence. Kimsenin hakki kimseye gecmesin yazik günah. En kötü o teyzeyle konusun durumu, siz uzerinize almadiginiz icin biz fazladan para oduyoruz hak geciyor diyin :stop:
 
Uzerine almazsa hanesine elektrik verilmez. Elektrik idaresi sayaclari ayri ayri takmaya geldiginde evrak birakiyor ve 1 gun icinde hemen uzerinize alin diyor. Elektrik oyle aciliyor ve kisiye ozel fatura geliyor. Bu teyze uzerine almadan elektrik kullaniyorsa bu işte bir yanlışlık var. Biri alirken digeri yok ben istemiyorum diyemez. İskan alininca sayaclar ayriliyor cunku ve biz 200 tl mi ne odedik uzerimize alirken. 600 tl fahiş bir meblağ. Bu iste bir tuhaflik var.
 
İyi geceler hanımlar yeni evledindim, oturduğum apartman yeni oturma ruhsatları alınmadığı için elektiriği üstümüze inşaat mesken elektiriği olarak aldık. Üstümüze alma parası normalden daha fazla ve normal kullanımın üzerinde bi fatura geliyor. Elektiriği üzerinize alacaksınız dediler düğünde takılan paralarla koştur koştur aldım üstüme ilk faturayıda dikkat etmeme rağmen fazlaca ödedik. Karşı komşum yaşlı bir teyze apartmanla ilgili başka bir sorunu konuşurken elektiriği üstüne almadığını çok pahalı olduğunu söyledi. Şimdi düşününce kendimi enayi gibi hissettim ortak elektirikten kullanıyo muhtemelen ve parasını biz ödüyoruz. Onun kullandığı elektirik apartman elektiriği ücretine mi yansıyor, şikayet mi etsem?
Sizin uzerinizden degildir. Ilk binaya biz tasinmistik. Bizede uzerinize almniz lazim dediler kabul etmedik. Bizim adimiza ayri acildi. Ama sizin iskan y9kmus simdi dikkat ettim o zaman sizin ustunuzedir
 
ben anlamadkm bunu nasil oluyor. bizim apartmanda da var bir elektrik mevzuu ama boylesini duymadim o kadar gittik anlmadim da.

bizim her dairenin sayaci var, ama fatura apartmana geliyor, her sayaca gore paylastiriyor yoneticiler filan. yani elektrik dagitim sirketini aradigimda sayac numarasi verip islem yapamiyorum.
 
Back
X