• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Hesabımız

Bazen listemde görüyorum arkadaşım olmayan birini. Bu ne diye bakıyorum ki ortak hesaba dönmüş. Hemen siliyorum. Sonuçta ben tanımadığım bir adamı veya kadını takip etmek durumunda değilim. Ekleyeni de kabul etmiyorum çünkü mesaj yazsam kim okuyor, kiminle sohbet ediyorum bilemem. Bireysel bir şey bence hesaplar.

Belki de eltinize gerçekten komik geliyordur. Ama sürekli laf çarpıyor olması hoş değil yine de. Ben olsam konuşurdum. Niye sürekli bana laf çarpıyorsun derdim.

bence de çok saçma, komik ve de ergence. ben de gülüp dalga geçiyorum böyle şeylerle, arkadaş ortamlarında tabi. fikrimizi sordunuz diye söylüyorum.

ama bu eltinizi ilgilendirmez cidden. siz mantıklı bulup kullanmak istiyorsanız ona laf düşmez.

Kızlar merhaba, öncelikle konu basit gelebilir ama düşüncenizi gerçekten merak ediyorum.
Ben nişanlıyım, Mayıs ayında düğünüm var. Nişanlımla daha ilk sevgili olduğumuz dönemlerde sosyal medya hakkında bazı tartışmalara giriyorduk, bundan 4-5 sene önce. Ve sonra bir karar aldık dedik ki bu böyle olmuyor, zaten adam akıllı kullanmıyoruz bir tane ortak açalım onu kullanalım. Zaten toplam 55 tane fotoğraf var işte hesapta, o da öyle ikimizin fotoğrafları yada ailelerle çekilen işte özel günler olsun arada bir iki tane atıyoruz. Neyse işte nişanlımın abisi ve eşi de ikisininde ayrı hesapları var ve ben bu konuyu bu güne kadar hiç düşünmedim bile yani, eltim toplum içinde bende ordayken, "aay o ne öyle ortak hesap ergen işi gibi" filan diyor ve bunu sürekli yapıyor bana laf çarptığını farkındayım ama cevap vermiyorum, herkesin ilişkisindeki ortak karar diyorum kimseye laf düşmez diyorum. Ama gerçekten rahatsızlık vermeye başladı artık sürekli bunu söylemesi sanki küçümser gibi. Yani bu aslında konu bile değildir, tercih meselesidir ama bu şekilde söylemesine bozuluyorum artık. Ve hani liseli aşıklar gibi de selfie dolu değil yani işte nişanmızdan, bir düğüne gideriz orda çekiniriz onu atarız, arada selfie de yaparız, işte bir yer gezmeye görmeye gideriz orda hatıra olsun diye çekeriz bu şekilde fotoğraflar var. 22 yaşındayım laborantım nişanlımda mühendis zaten kendi halimzde insanlarız, bunun ergenlik ne ilgisi var anlayamadım. Sizce de çocuksu bir şey mi yada komik mi? Fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum, yada eltim birdaha böyle söylese nasıl bir cevap vereyim , direk ona karşı değilde ortaya ama üstüne alınıcağı şekilde ?

vala bana da ortak hesap ergen işi olarak geliyor. ilişkide hevesli liseliler misali. ama birisi böyle yapıyor diye de geçip karşısına dalga geçmem. laf da söylemem. elti içindekini dökmek için fırsat arıyor belli ki biraz sevimsiz. benim de eltimde sinir olduğum noktalar var ama bugüne kadar ağzımı açmadım herkesin kendi hayatı bana ne diye.

Ya ben anlamıyorum illa sosyal medya kullanmak zorunda mısınız? Ortak hesap kadar saçma bir şey görmedim. Arkadaşıma mesaj atıcam numarası silinmiş ama eşi görür diye atamıyorum. Mesela diyelim çok güzelsin diye yorum yapacağız kime yapacağız? Çok mantıksız.
Bir de benim eşim kullanmıyor ben kullanıyorum. Birbirinize güvenmiyorsanız sosyal medya hesabı hiç açmayın.

Kızlar merhaba, öncelikle konu basit gelebilir ama düşüncenizi gerçekten merak ediyorum.
Ben nişanlıyım, Mayıs ayında düğünüm var. Nişanlımla daha ilk sevgili olduğumuz dönemlerde sosyal medya hakkında bazı tartışmalara giriyorduk, bundan 4-5 sene önce. Ve sonra bir karar aldık dedik ki bu böyle olmuyor, zaten adam akıllı kullanmıyoruz bir tane ortak açalım onu kullanalım. Zaten toplam 55 tane fotoğraf var işte hesapta, o da öyle ikimizin fotoğrafları yada ailelerle çekilen işte özel günler olsun arada bir iki tane atıyoruz. Neyse işte nişanlımın abisi ve eşi de ikisininde ayrı hesapları var ve ben bu konuyu bu güne kadar hiç düşünmedim bile yani, eltim toplum içinde bende ordayken, "aay o ne öyle ortak hesap ergen işi gibi" filan diyor ve bunu sürekli yapıyor bana laf çarptığını farkındayım ama cevap vermiyorum, herkesin ilişkisindeki ortak karar diyorum kimseye laf düşmez diyorum. Ama gerçekten rahatsızlık vermeye başladı artık sürekli bunu söylemesi sanki küçümser gibi. Yani bu aslında konu bile değildir, tercih meselesidir ama bu şekilde söylemesine bozuluyorum artık. Ve hani liseli aşıklar gibi de selfie dolu değil yani işte nişanmızdan, bir düğüne gideriz orda çekiniriz onu atarız, arada selfie de yaparız, işte bir yer gezmeye görmeye gideriz orda hatıra olsun diye çekeriz bu şekilde fotoğraflar var. 22 yaşındayım laborantım nişanlımda mühendis zaten kendi halimzde insanlarız, bunun ergenlik ne ilgisi var anlayamadım. Sizce de çocuksu bir şey mi yada komik mi? Fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum, yada eltim birdaha böyle söylese nasıl bir cevap vereyim , direk ona karşı değilde ortaya ama üstüne alınıcağı şekilde ?
bizim eşimle ayrı hesaplarımız var. cunku ark. farklı o benimkini bilmez ( ilkokul-orta lise üni.. mahalle ark. nerden bilsin adam bende onunkini bilmem ) dolayısı ile ortak hesap sacma gelir bize. kaldı ki biz birbirimiz ile arkadaş bile degiliz :D hahahahahaha ben onun ne yaptıgını bilmem o benimkini bilmez. bilmemede gerek yok.
selfiee de ceekeriz başka şeyler de paylaşırız. herkes kendi kendine takılır...
eltine gelince bizim kararımız ergen mergen sizi ilgilendirmez, bir daha bana böyle sözler demeyin de. konuyu kapat.

Bence de herkesin ayrı hesabı olmalı, ama siz Yen'i nişanlı olduğunuz için size hoş geliyordur da benim 10 yıllık kocam koyduğum resimlere vs karışsın istemem açıkçası :KK48:
birde böyle arkadaşlarım var, eşimi yazı resim vs koymuş kendimi anlayamıyorum .
Sen eltine birdahaki sefere "biz daha yeni nişanlıyız heves ediyoruz sizin gibi eskimedik" de :)

Ben daçma bulmuyorum. Herkesin kendi fikri,kararı. Etrafımda eşiyle ortak hesap kullanan cok kişi var. Hiçbiri de ergen değil. Demek ki sadece ergenlerin ortak hesabı olmazmış. Galiba eltin seninle ilgili küçümseyecek ve eleştirecek hiçbir sey bulamıyor ki sürekli burdan vurmaya çalışıyor. Bidahakine artık bu lafından sıkıldım, seni ilgilendirmez, bir daha gündeme getirme lütfen de bence

sorduğunuz için söylüyorum, ikili sosyal medya hesaplarını aşırı saçma buluyorum ve listemde varsa siliyorum. sosyal medya denen şey bireysel olmalı, örneğin bir şekilde iletişime geçmem gerekse yazamam o hesaba, ben ayşeye selam vericem karşıma ahmet çıkacak, tıpkı burda bir hesabı iki kişinin kullanması gibi...

Ortak hesap bana da saçma ve gereksiz geliyor.
Birde çocuk oluyor haydi bakalım birde onun adı ekleniyor. :D Anladık evlisin birde çocuğun var, gözümüze sokmanın anlamı nedir yani? :D

Eltine de biz nişanlımla böyle uygun gördük dersin bir daha ki sefere, laf sokmak yerine açık açık konuş ki, ileride olabilecek sorunların önünü kapat.

Ben de ortak hesap deyince banka sandım iyi mi? :63:
Aklım fikrim parada ayol!:spor:
Neyse ortak sosyal hesabı bana göre hem komik hem de gereksiz.:KK52:

Inanir misiniz bende basligi gorunce banka hesabi zannettim.

Birde nisanliyiz diye baslayinca konu. Daha nisanliyken ortak banka hesabi mi acmislar dedim. :KK70:

Ortak hesap bana da saçma geliyor ama açmışsınız, sizin kararınız kimseye düşmez. Şimdi ayrı hesap açarsaniz, elti o dedigi icin actiniz sanacak. Gerek yok.
Takmayin kafaya. Böyle mutluysaniz eltinizin söylemini sorun etmeyin. Laf işte.

bence de ortak hesap çok saçma.
biz de eşimle 10 yıldır ortak fb hesabı kullanıyoruz.
niye yapıyoruz ben de bilmiyorum.
gerçekten çok salakça.
:KK48::KK56:

Evet bana da saçma geliyor. Ancak eltinizin sürekli bunu dillendirmesi, sizi başkalarının yanında küçük düşürme merakından kaynaklı bence. Karşılıklı sohbet anında fikrini sunar ancak sürekli herkesin yanında yapması, sizin durumunuzdan da saçma.

Şimdi değiştirsen ayrı hesap açsan diyecek ki ben söyledim ondan değiştirdi. Bırakın, böyle kullanmaya devam edin. "Zaten sosyal medya da vakit geçirmiyoruz. Ortak paylaşım için de tek hesap" deyin kapatın konuyu. Siz savumaya geçtikçe, sinirlendikçe, cevap veremedikçe iyice üstünüze gelir. Umursamayın.

Back
X