Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşımız başımız ortada diyorsunuz da yaş 22Ergen denebilecek bir yaş neredeyse.
Ben ortak hesap açanlarla iletişime geçmiyorum, kıskançlıktan ortak hesap açtıklarını düşünüyorum ki benim tanıdığım ortak hesabı olanların hepsi bu sebeple açmış. Sanki bir fotoğraf beğensem, yorum yazsam husumet çıkacak gibi hissedip takibi bırakıyorum.
Yalniz olmadigima sevundim :)))Ben de ortak hesap deyince banka sandım iyi mi?
Aklım fikrim parada ayol!
Neyse ortak sosyal hesabı bana göre hem komik hem de gereksiz.![]()
Kendime göre değil ben genel yaş ortalamasına göre yorum yapıyorum. 22 yaş gayet küçük bir yaş ve bahsettiğiniz özellikler olgunluk için kriterler değil. Üniversite okumak, iş güç sahibi olmak sıradan şeyler. Ne kadar olgunsunuz bilemem, sonuçta 15-16 yaşında bir ilişkiye başlamış ve o yaşlarda bu ortak hesap kararına varmışsınız. Bu karara varırken kavga ettiğinizi söylemiştiniz, kavgalar ne sebeple idi kıskançlıkla ilgili değilse? Bahsettiklerim tahmin değil söylenen şeyler. Kıskandıkları için ortak hesap açtığını söyleyenlere nasıl yaklaşılabilir ki? İnsan selam vermeye çekiniyor ama kendi kararları beni ilgilendirmez. Siz de sorduğunuz için yorum yapılıyor ve bence kendisi ortak hesap açıp kullananlar haricinde bunu mantıklı bulan yok.22 yaşındayken siz belki ergendiniz orasını bilemem.. Ama ben kendimi o şekilde görmüyorum, üniversite okumuş, mesleğini eline almış, çalışan, işinde gücünde, bir de evlilik hazırlığı yapmakta olan bir bayanım. Evet ortak hesap açmak belki size göre saçma, ama bence bir ortak hesaptan insanların iç dünyalarına inip ne düşünüpte açmış olacaklarına kadar tahmin etmeye çalışmak daha da saçma. Sizin de bana saygı duyduğunuzu düşünerek, yorumunuza saygı duyuyorum :)