• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Hesabımız

Yaşımız başımız ortada diyorsunuz da yaş 22 :D Ergen denebilecek bir yaş neredeyse.
Ben ortak hesap açanlarla iletişime geçmiyorum, kıskançlıktan ortak hesap açtıklarını düşünüyorum ki benim tanıdığım ortak hesabı olanların hepsi bu sebeple açmış. Sanki bir fotoğraf beğensem, yorum yazsam husumet çıkacak gibi hissedip takibi bırakıyorum.

Ortak hesabı aşırı saçma buluyorum. Ne alaka eşimin yada sevgililimin ilkokul arkadaşının fotoğraflarını göreyim yada o benimkileri görsün? Yakın arkadaşlar neyse de. Mesela geçenlerde bir arkadaşıma eskiye dair birşey sormam gerekti ama hesabı sevgilisi ile ortak olduğu için soramadım. Neden elin adamı özelimi bilsin ki. ( numarasını kaybetmiştim)

Yaşımız başımız ortada diyorsunuz da yaş 22 :KK70: Ergen denebilecek bir yaş neredeyse.
Ben ortak hesap açanlarla iletişime geçmiyorum, kıskançlıktan ortak hesap açtıklarını düşünüyorum ki benim tanıdığım ortak hesabı olanların hepsi bu sebeple açmış. Sanki bir fotoğraf beğensem, yorum yazsam husumet çıkacak gibi hissedip takibi bırakıyorum.

22 yaşındayken siz belki ergendiniz orasını bilemem.. Ama ben kendimi o şekilde görmüyorum, üniversite okumuş, mesleğini eline almış, çalışan, işinde gücünde, bir de evlilik hazırlığı yapmakta olan bir bayanım. Evet ortak hesap açmak belki size göre saçma, ama bence bir ortak hesaptan insanların iç dünyalarına inip ne düşünüpte açmış olacaklarına kadar tahmin etmeye çalışmak daha da saçma. Sizin de bana saygı duyduğunuzu düşünerek, yorumunuza saygı duyuyorum :)

yalnız ortak hesap olayı bence de cok sacma, arkadasıma mesaj atıcam ben mesela ama adam o sırada bakıyorsa nolucak, bir kere unfollowlamıstı beni bir ortak hesap, arkadasıma yazdım noldu diye ay iste ahmet basladı o hesabı kullanmaya ondan dolayı falan filan.dunyanın en mantıksız olayı ve cok komik millet dalga geciyor sanki bir birey degiller de yapısık ikizler gibi
ama dedigim gibi siz öyle tercih ediyorsanız bu kimseyi ilgilendirmez ona ne yani

22 yaşındayken siz belki ergendiniz orasını bilemem.. Ama ben kendimi o şekilde görmüyorum, üniversite okumuş, mesleğini eline almış, çalışan, işinde gücünde, bir de evlilik hazırlığı yapmakta olan bir bayanım. Evet ortak hesap açmak belki size göre saçma, ama bence bir ortak hesaptan insanların iç dünyalarına inip ne düşünüpte açmış olacaklarına kadar tahmin etmeye çalışmak daha da saçma. Sizin de bana saygı duyduğunuzu düşünerek, yorumunuza saygı duyuyorum :)
Kendime göre değil ben genel yaş ortalamasına göre yorum yapıyorum. 22 yaş gayet küçük bir yaş ve bahsettiğiniz özellikler olgunluk için kriterler değil. Üniversite okumak, iş güç sahibi olmak sıradan şeyler. Ne kadar olgunsunuz bilemem, sonuçta 15-16 yaşında bir ilişkiye başlamış ve o yaşlarda bu ortak hesap kararına varmışsınız. Bu karara varırken kavga ettiğinizi söylemiştiniz, kavgalar ne sebeple idi kıskançlıkla ilgili değilse? Bahsettiklerim tahmin değil söylenen şeyler. Kıskandıkları için ortak hesap açtığını söyleyenlere nasıl yaklaşılabilir ki? İnsan selam vermeye çekiniyor ama kendi kararları beni ilgilendirmez. Siz de sorduğunuz için yorum yapılıyor ve bence kendisi ortak hesap açıp kullananlar haricinde bunu mantıklı bulan yok.

Kesinlikle birey olamamanın göstergesi olarak görüyorum

Ayrı hesap açmak varken neden ortak??? Sebep ne??? Hesaplar parayla mı satılıyor???

Sevgilimin sahibi var cınımmmmm, uzak dur ha ona göre demenin başka bir yolu.

İnsanlar ortak hayatı paylaşıyor. Aynı yatağı, yemeği falan paylaşıyor hesabı da paylaşabilir. Sosyal medya illa kişisel bir alan olmak zorunda değil herkes nasıl kullanmak isterse öyle kullanır bunun ergenlikle ne alakası var anlayamadım. Ayrıca hesabı ayırıp nişanlınızla kavga edince mi ergenlikten kurtulacaksınız ne alaka!
Boşverin siz ilişkinizde mutlu ve huzurlu olmaya bakın. Bu ektiler hep böyle bir çekememezlik var yani

Evet tercih meselesi ama bana da komik ve çocukça geliyor. İşi gücü olan iki ayrı bireysiniz, yani koskoca insanların sosyal medya yüzünden kavga etmesini zaten anlamıyorum. Ortak hesap falan komik bence, siz iki ayrı bireysiniz, nişanlısınız sadece. Yani evlendiğiniz zaman da iki ayrı birey olmaya devam edeceksiniz, ortak bir yuvanız, hayatınız olacak sadece. Karı koca olacaksınız, ortak çocuğunuzun ebeveynleri olacaksınız hepsi bu. Gerçekten sorun oluyorsa ya ikiniz de hiç kullanmayacaksınız ya da iki ayrı hesabınız olacak, güven sorunu varsa şifreleriniz birbirinizde olacak o zaman. Güvenmediğin insanla nasıl birliktesin ama o zaman, ortaya böyle bir soru işareti çıkıyor.

şimdi alınma ama bana da tuhaf gelıyor yazıyorum bır arkadasa ben nısanlısıyım dıyor falan hayır ozel bırsey de dıyemıyorsun artık selam bıle veremıyorsun o derece acaba hangısı bakıyor suan dıye .. bırde yorumlara cevap yazıyorlar ıste sonuna parantez ıcınde ısımlerı yazıyor falan onu gectım bırbırlerıne mesajı aynı hesap uzerınden yazmaları allahım tıksınc resmen zulüm :D ne dedıklerını de anlamıyorsun cok antipatik buluyorum o yuzden bıreysel takılmak lazım :)

Ben de ortak hesap işini olgun bulmuyorum ama gidip de kimseyi niye öyle yapıyorsun diye eleştirmem, sadece o hesaptan kimseyle iletişime geçmem,gizlilik ayarlarımı ona göre yaparım ya da arkadaş olarak eklemem yeter, gereksiz kalabalıktan hoşlanmıyorum. Ben sizinle arkadaşsam veya iş yerinden dolayı tanıdıksak sadece sizi eklemek isterim, neden eşinizle de sosyal medyadan mecburen muhattap olayım ki? Samimi olduğumla ayrı nahoş, resmi olduğumla ayrı nahoş bir durum.

Benim kendı hesabım vardı
Ben ne paylaşsam eşimde benle aynı seyı paylasıyor hep aynı seyler ve aynı kısıler eklı
Uzakta oturan akrabalarımızla ıletısıme gecmek ıcın kullanıyoruz
Kendımınkını kapattım eşiminkini kullanıyorum kımsede dalga gecmedı ay o ne oyle demedı
Bı ıkı kısı senın hesabına noldu dedıgınde ıkısını bırden ben ıdare edıyorum zaten kullanmadıgımı kapattım dedim. Eşim kullanmıyor bıle...

Bence de saçma bir durum. Anlam da veremediğim bir durum, bir mantığa oturtamadm henüz. Ama simdi kullananlar da kullanıyor,ne diyelim?

Ergence dersem, sigara icenlere de ergen demem gerekli çünkü o da bana göre ergence bir durum. Gibi gibi uzatırız.

Benim de sacma buldugum seyler oluyor ama topluluk icinde o sacma seye sahip olan kisiyi rencide edecek ya da küçümseyecek şekilde söylemiyorum.

Eltiniz boş beleş bir insan sanırım ki kafasını size laf sokmayla meşgul ediyor.

Siz bence bunu nişanlınıza çıtlatın bir.

Çok saçma
Eşlerin ortak hesap açması
Birinin telefonunun sürekli digerinde olması
Hiç hos degıl anlatacağım şeyi arkadaşımın kocişkosunun okuması bana saçma geliyor
Sosyal hesap hiç olmasa ondan iyi

Back
X