- 10 Temmuz 2013
- 11
- 1
- 8
- Konu Sahibi ladygaga0550
-
Yapıyordu ama neyin ne olduğunu zamanla anlıyorsun. Ben ailesinin huyunu zamanla öğrendim.Nisanlanirken de bu isi yapmiyor muydu simdi niye dert ettin arkadasim.. Nisanlin safsa sen gozuacik ol sende lüks şeyler aldir
Cok merak ettim o konuyu nerde acaba link verebilir misinizBenzermi desem ayni konumu desem bilemedim daha oncede okumustum.
Madem ortak kese herkes esit pay alsin biri fazla biri az oyle sacma seymi olur
Sen gozuacik ol genelde akraba is ortakligi kotu biter ama zarar gormezsiniz insallahYapıyordu ama neyin ne olduğunu zamanla anlıyorsun. Ben ailesinin huyunu zamanla öğrendim.
Aynen öyle.. bir de nişanlının ailesinin her sözünü dinleyen onlara karşi aşırı düşen bi insan. Tabi bana karşı da öyle. Ama nişanlım pek para harcamayı seven bi insan değil. Ama ailesi çok gereksiz yere para harcıyor. Ben çok rahatsizlik duymaya başladım. Evlenince pişman olmak istemiyorum. Onu da seviyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.haklisin bence dert edinmeyle.
yakinimda kac kisi para mevzusundan dolayi su an kus.
Sunu ogrendim ki 'aile' ve 'ṕara' kelimeleri asla yan yana gelmemeli.
Ben de sanmıyorum ama onu seviyorum. Ama bunları sürekli takıp durucam . Nişanlım para harcamayı sevmeyen biri ama abisi ailesi rahat para harcayan biri. Zor durumdayım.Aile ve Para , hic uyusmayan ikili..
Ben olsam bende dert ederdim dogrusu..
Ama bunu nisanlinla paylasmalisin , gerci pek degiseceginide sanmiyorum.
Aynen ya. Nisanlim saf onlar ne derse onu yapar. Bana karşı da öyle ne dersem yapar sevgi saygısı sonsuz ama hep abisinin ailesinin sözüne boynu eğri gezer. Yani ailesine abisine neden böyle yaptın niye yaptın aldın diyemez. Nisanlim bana pek para harcamiyo ama abisi rahat herşeyi aliyo ediyo. Daha nisanliyken bu bana cok dert oldu evlenince nolur bilemem. Içimde evlilik hevesi kalmadı.Nisanlin saf sa aileciyse degismez sen istedigin kdr lux takil.onun bile gozune batar. Kaldiki ailesi onun herseye he demesine alismistir abisinede ses edemiyolar cunku cazgir . Genelde her evin bi safi bide cok bilmisi oluyo. Eger senin kisiligin nisanlin gibiyse ne ala ama degilse bu konuyu actigina gore degil ozmn bu is zor . O seni sinir hastasi eder. Safca herseyi kabullenir kinseye ses cikaramaz seni deli eder acik goz abi de onu ve aileyi kullanmaya devam eder yol yakinken at nisani kurtar kendini yillarca olusan kisilik kolay degismiyo. Nisanlin sesini cikardsa bile gunun birinde ailesi abisi onu kaale almaz . Eski komsum boyleydi anlatirdi hergun ordan biliyorum. Sonuc mutsuz 15 sene gecti hala cekiyo
Aynen öyle.. bir de nişanlının ailesinin her sözünü dinleyen onlara karşi aşırı düşen bi insan. Tabi bana karşı da öyle. Ama nişanlım pek para harcamayı seven bi insan değil. Ama ailesi çok gereksiz yere para harcıyor. Ben çok rahatsizlik duymaya başladım. Evlenince pişman olmak istemiyorum. Onu da seviyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Aynen ya. Nisanlim saf onlar ne derse onu yapar. Bana karşı da öyle ne dersem yapar sevgi saygısı sonsuz ama hep abisinin ailesinin sözüne boynu eğri gezer. Yani ailesine abisine neden böyle yaptın niye yaptın aldın diyemez. Nisanlim bana pek para harcamiyo ama abisi rahat herşeyi aliyo ediyo. Daha nisanliyken bu bana cok dert oldu evlenince nolur bilemem. Içimde evlilik hevesi kalmadı.
Arkadaşlar ben nisanliyim ve bir derdim var yardiminizi bekliyorum.
5 ay sonra evleneceğim. Evleneceğim insanın işi esnaflik ticaretle uğraşıyorlar. Nisanlimin bir abisi var. Beraber ailecek aynı işi yürütüyorlar. Yani nisanlimin ailesi ve evli abisi var işin içinde. Herkes aynı işin ekmeğini yiyor. Ve ben o kadar dert etmeye başladım ki bunu. Az olsun yeter ki bize ait bi kazancimiz olsun diyorum. Ama içimden tabi. Niye dert ediyorum çünkü abisi biraz lüks takılıyor her şeyin en iyisini alıyor ediyor. Genelde paraya bunaliyorlar. Esnaf oldukları için ödemeleri felan oluyor. Düşünüyorum evlendigimizde o hep lüks takılıp herşeyin en iyisini aldığında biz de sıkışıcaz bu bizim harcamamiza da yansıyacak. Ya da bizim cok harcamamiz olmayacak, o daha fazla harcayacak. Nisanlimda cok saf ailesine cok düşkün hiç kurnazlığı da yok. Bu ortak kese hesabı beni cok düşündürüyor. Derde girdim. Ne yapmalıyım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?