- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
pilatesi deneyebilirsinYa ama çokspor yapmam gerek o kadar kilo verdim ama hala 5 aylık hamile gibi karnım 2 sezeryan ın üstüne koca bir göbek bana hatıra kaldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pilatesi deneyebilirsinYa ama çokspor yapmam gerek o kadar kilo verdim ama hala 5 aylık hamile gibi karnım 2 sezeryan ın üstüne koca bir göbek bana hatıra kaldı![]()
Evet yapmam lazım ama çok yoruluyorum hiç halim olmuyor yapmayapilatesi deneyebilirsin![]()
Göbek bende de var, hoş ben bekarım:) tuzu kesince fark etti benim, ödem gitti.Ya ama çokspor yapmam gerek o kadar kilo verdim ama hala 5 aylık hamile gibi karnım 2 sezeryan ın üstüne koca bir göbek bana hatıra kaldı![]()
Evet yapmam lazım ama çok yoruluyorum hiç halim olmuyor yapmaya![]()
Göbek bende de var, hoş ben bekarım:) tuzu kesince fark etti benim, ödem gitti.
biz her sene gidiyoruz bize yakın nispetenBen de bu yıl tüyapa gitmeyi çok istiyorum. Dünyanın bir ucunda ama olsun. Toplaşıp gidelim![]()
ben bi Ahmet Ümit için çok beklemiştim, eşim de Glenn Meade içinİzmite gidiyodun dimi? 3 senedir gidemiyorum içim gidiyor yaa
İnş seneye gideceğim.
Bende pek sevmiyorum imza için beklemeyi hatta beklemem için çok çok sevdiğim bir yazar olması gerek. Kötü bir okur muyum bilemedim şimdi.