ortalama kaçıncı ilişkiden sonra acı hissi geçer

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
123
21
28
28
18 gündür evliyiz 7-8 kere ilişkiye girdik ilklerde tam olamasada son ilişkilerde birliktelik oldu ancak hala canım acıyor neden acaba

18 gündür evliyiz 7-8 kere ilişkiye girdik ilklerde tam olamasada son ilişkilerde birliktelik oldu ancak hala canım acıyor neden acaba
Tam olarak ne zaman geçeceği kadının kendini kasıp kasmaması,birlikteliğin görev olarak mı duygusal olarak mı yaşanması,ruh hali başta olmak üzere kişiden kişiye değişebiliyor. Kasmayın. Özellikle ruhsal olarak. Sevgiler.

Kendinizi tam olarak kasmamayı öğrendiğinizde, yeteri kadar ıslaklık olduğunda (mutlaka kayganlaştırıcı desteği alınmalı bence ilk zamanlar) , kendinizi en rahat hissettiğiniz pozisyonu keşfettiğinizde olacaktır.

Kayganlaştırıcı fayda sağlıyor evet. Bebek yağı kullanabilirsiniz mesela.

Kayganlaştırıcı fayda sağlıyor evet. Bebek yağı kullanabilirsiniz mesela.
Bebek yağı kullanmayın sakın. Özel kayganlaştırıcılar var zaten onlardan kullanın sadece. Bebe yağı ağır bir yapıda, vajina kanallarını tıkama, enfeksiyon oluşumu, mantar oluşumu gibi hastalıklara sebep olma ihtimali var.

Bebek yağı kullanmayın sakın. Özel kayganlaştırıcılar var zaten onlardan kullanın sadece. Bebe yağı ağır bir yapıda, vajina kanallarını tıkama, enfeksiyon oluşumu, mantar oluşumu gibi hastalıklara sebep olma ihtimali var.
Aaa ben kullanmıştım ve gerçekten sistit olmuştum sonra. Kayganlaştırıcıdan olduğunu düşünmemiştim hiç ilgisi olabilir. Çok teşekkür ederim uyarınız için bilmiyordum 🥰

Aaa ben kullanmıştım ve gerçekten sistit olmuştum sonra. Kayganlaştırıcıdan olduğunu düşünmemiştim hiç ilgisi olabilir. Çok teşekkür ederim uyarınız için bilmiyordum 🥰
bebek yağı çok minik bir miktar kendime sürüyorum jeller de çok tehlikeli diyolar napcam bilemedim

Back
X