Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam olarak ne zaman geçeceği kadının kendini kasıp kasmaması,birlikteliğin görev olarak mı duygusal olarak mı yaşanması,ruh hali başta olmak üzere kişiden kişiye değişebiliyor. Kasmayın. Özellikle ruhsal olarak. Sevgiler.
Kendinizi tam olarak kasmamayı öğrendiğinizde, yeteri kadar ıslaklık olduğunda (mutlaka kayganlaştırıcı desteği alınmalı bence ilk zamanlar) , kendinizi en rahat hissettiğiniz pozisyonu keşfettiğinizde olacaktır.
Bebek yağı kullanmayın sakın. Özel kayganlaştırıcılar var zaten onlardan kullanın sadece. Bebe yağı ağır bir yapıda, vajina kanallarını tıkama, enfeksiyon oluşumu, mantar oluşumu gibi hastalıklara sebep olma ihtimali var.
Bebek yağı kullanmayın sakın. Özel kayganlaştırıcılar var zaten onlardan kullanın sadece. Bebe yağı ağır bir yapıda, vajina kanallarını tıkama, enfeksiyon oluşumu, mantar oluşumu gibi hastalıklara sebep olma ihtimali var.
Aaa ben kullanmıştım ve gerçekten sistit olmuştum sonra. Kayganlaştırıcıdan olduğunu düşünmemiştim hiç ilgisi olabilir. Çok teşekkür ederim uyarınız için bilmiyordum
Aaa ben kullanmıştım ve gerçekten sistit olmuştum sonra. Kayganlaştırıcıdan olduğunu düşünmemiştim hiç ilgisi olabilir. Çok teşekkür ederim uyarınız için bilmiyordum