Ayrıca herseyi koşup kocasına anlatan kadınlara da çok antipatik bakarım kusura bakma. Biri güvenmis bir şey söylemiş hemen eşe niye anlatilir hiç anlamıyorum.
Ortalık karıştıdan ziyade ortalığı karıştırdım olmalı başlık.
ben mi karıstırdım
Konuşma arasında söyledim diyorsun ama söz ver kimseye söyleme diye söz verdiriyorsun. Eltim söyle dedi böyle dedi...diye anlatıyorsun. Adam tabiki normal olarak arayacak abisini bu durumda.eşin dedikodu yapmis diyecek abisine.Ayrıca benim başıma gelse olaylar netleşene kadar ben de soylemem annemin özelini esime. Zamanı gelince söylerim. Bura tamamen sen karistirmişsin ortalığı.esimde bılıyomus zaten bana söylememiş kmse. ben kotu nıyetlı deılım konuşma arasnda soyledım. sonra da aman bsver dedim
Arkadaşım kocası bosbogaz değil ki konu annesi sonuçta. Ben olsam da adamla aynı tepkiyi veririm. Mesela iki damat bizim annemizin evliligini bosanmasini konu etmiş dedikodulasiyorlar hadlerini bildiririm . Adam yine sabırlı adammiş.Ama bakın kadın güvenip bir şey söylemiş başkasına söylemicektiniz. Bir şeyi başka birine söyletseniz mutlaka yayılıyor. Kocanız boşboğaz ve çok hatalı ama siz dilinizi tutsaydınız bunların hiçbiri olmazdı.
Eşinize laf arasında annesinin aldatıldığını söyleyip aman boşver mi dediniz yani?esimde bılıyomus zaten bana söylememiş kmse. ben kotu nıyetlı deılım konuşma arasnda soyledım. sonra da aman bsver dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?