Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Yahu koca kisisne zaten delirmis durumdayimda neyi nasil diyeem nasil sakin bi konusma yapcam

ne konuşacaksan konuşursun o halledilir de sen bu konuşmadan sonra ne yapacaksın asıl ona karar ver.. boşanmayacaksan ortalığa dökülme, büyük kavgalar etme derim.
bi de ortalık or...su diyorsun da hayat kadını dahi olsa kimse bu ithamları hak etmiyor. bi ortalık malı varsa o da eşin olur.

Hıssı kalben vuku dıyen kısı hıc ortalık oros.u der mı ya hayreeet guldugum ıcın kızma tabı refleks olrk kadına hakaret etmek ısteyebılırsın ama hedefın o olmamalı cunkı evlenırken sana soz veren kocandı dlayısıyla sozunu tutmayan ve suclu olan da kocan... Valla ne kadar saygın olursa olsun demekkı taktıgı bır maskeymıs saygınlık... Aslında karaktersızın tekıymıs bence bu erkek musvettesı ıcın kendını yıpratma bosan herkese duyur yaptıgı haltı neden sen uzuleceksın sen uzulecegıne onın saygınlugı bzulsun nafakanı da alırsın oh misss artık kendı naparsa yapsın zaten yaslıdır o zebıl olur bakanı falan olmaz onun o gıtyıgı kadınlar kalmaz etrafjnda en fazla bır yıl yasar hayatını snrası rezıllık

Yahu koca kisisne zaten delirmis durumdayimda neyi nasil diyeem nasil sakin bi konusma yapcam

Sakın olmak zorunda degılsın bı kere sakin konusmussun anlamıs mı? Azıcık bagır cagır ortalıgı yık kafasını kır ne dıyeceksın benı aldatmıssın teesuf ederım falan mı ?

Hahaha ben de onu dicektim. :)

20 sayfa sonrasini simdiden yaziyorum. """ Esim aldatmak istememis. Biz kavga etmistik bi ara ben cok soguk davranmistim o ara bu ortalik seysi esimi zorla cepten bulmus. Ben sana parasız da hizmet ederim demis esim de bedava diye kabul etmis. Yani kizlar 10 yillik yuvami ortalik seysi icin yikamam bekara kari bosamak kolay. """

Konuşmak en iyi çözüm. ama öncelikle olayı içinizde sindirmeniz gerekiyor. Olabildiğiinz kadar sakin olun ki intikamınız o kadar güçlü olsun. Ailesine rezil edin ilk önce.

Kadını bilmem de aranan erkek de en az o kadın kadar o dediğinizdendir. Ama nedense hep kadına yapılır yakıştırmalar.
Ben bu aldatmalarda sakin konuşma nasıl yapılır bilmem. Hiç başıma gelmedi de evi başına yıkar kapının önüne koyarım net.
Hiç öyle 'bu deneyimi sevgiyle kucaklıyorum' ağızları yapamam.

soğukluk şeysi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…