Yahu koca kisisne zaten delirmis durumdayimda neyi nasil diyeem nasil sakin bi konusma yapcam
Yahu koca kisisne zaten delirmis durumdayimda neyi nasil diyeem nasil sakin bi konusma yapcam
Hahaha ben de onu dicektim. :)Hıssı kalben vuku dıyen kısı hıc ortalık oros.u der mı ya hayreeetguldugum ıcın kızma tabı refleks olrk kadına hakaret etmek ısteyebılırsın ama hedefın o olmamalı cunkı evlenırken sana soz veren kocandı dlayısıyla sozunu tutmayan ve suclu olan da kocan... Valla ne kadar saygın olursa olsun demekkı taktıgı bır maskeymıs saygınlık... Aslında karaktersızın tekıymıs bence bu erkek musvettesı ıcın kendını yıpratma bosan herkese duyur yaptıgı haltı neden sen uzuleceksın sen uzulecegıne onın saygınlugı bzulsun nafakanı da alırsın oh misss artık kendı naparsa yapsın zaten yaslıdır o zebıl olur bakanı falan olmaz onun o gıtyıgı kadınlar kalmaz etrafjnda en fazla bır yıl yasar hayatını snrası rezıllık
Ortalık pezev.ngi oluyor ne olacak :)Eşiniz bu durum da ne oluyor ?
Peki bu ortalık şeysine giden kocaya ne sıfat bulmalı ?
Yani kizlar 10 yillik yuvami ortalik seysi icin yikamam bekara kari bosamak kolay.
20 sayfa sonrasini simdiden yaziyorum. """ Esim aldatmak istememis. Biz kavga etmistik bi ara ben cok soguk davranmistim o ara bu ortalik seysi esimi zorla cepten bulmus. Ben sana parasız da hizmet ederim demis esim de bedava diye kabul etmis. Yani kizlar 10 yillik yuvami ortalik seysi icin yikamam bekara kari bosamak kolay. """
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?