• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Ben bu basliga muhatap olmak zorunda miyim ?
Ne bicim insanlarsiniz ya , koca aldatiyor kadin gidip kadina kufrediyor hem de burada
Mecburuz sanki bu igrenc tabiri gormeye
Kocana kufretsen hadi neyse sinirden uzuntuden diyicem de bu ne yani

Ama kadın suçlu ,adamı ayartmis adamında ayartilasi varmış ya neyse :)

bu fikre kadının wp resmine bakarak mı kapıldınız? ne yapmış peki mini etek mi giymiş yoksa yanında bir erkek arkadaşıyla kameraya mı gülümsemiş.ailecek çok saygın kişiliklerinize zeval gelmesin sakın. kusura bakmayında bence size her şey müstehak..
niçin konu sahibine herşey müstehak
bunu yazarken hiç çekinmediniz mi?
hamilesiniz bir de siz de evlisiniz
konu sahibi ne yapmış da müstehak kocasının sacmasapan bir kadınla birlikte olması

şunu unutmayın( aynı şey hepimiz için geçerli)
kocalarımız bugun bizim yanımızda olabilir ama yarının garantisi yok
Allah şaşırtmasın

Google da bi araştırma yap. Genelde bu tarz numaraları googledan buluyolar. Ya da bazı numaradan isim bulma programları var ordan ara mutlaka bi isim falan çıkar.

niçin konu sahibine herşey müstehak
bunu yazarken hiç çekinmediniz mi?
hamilesiniz bir de siz de evlisiniz
konu sahibi ne yapmış da müstehak kocasının sacmasapan bir kadınla birlikte olması

şunu unutmayın( aynı şey hepimiz için geçerli)
kocalarımız bugun bizim yanımızda olabilir ama yarının garantisi yok
Allah şaşırtmasın
yok valla 1 saniyeliğine bile çekinmedim. konu sahibesi fotoğrafını beğenmediği birine böylesine küfür edebilirken çekinmemiş utanmamış ben neden utanayım ki. hemde neye dayanarak tanımadığı bilmediği bir insana ulu orta küfür edebiliyor wp resmini beğenmemiş. telefonuma bugün baksalar muhtemelen bugün 5 6 kez aradığım en az 3 4 erkek numarası çıkar. iş için konuştuğum her gün bir kaç kez konuşmak zorunda kaldığım insanlar hepsi . eee ne şimdi kocamımı aldatıyorum. adamlardan birisinin wp ında kızıyla ve eşiyle resmi var allahtanda konu sahibine gmöre namusum kurtuldu. ama velev ki spor salonunda spor yaparken çekilmiş kaslı bir resim attı ne olacak tı adam da bende namussuz mu? konu sahibinin içine doğmuş bakmış kadına küfrü basmış. sonra hiç mi çekinmedin diye bana soruyorsun. yok bacım hiç çekinmedim. müstehak hala herşey. en sevmediğim şeydir birilerini yaftalamak. özellikle dış görünüşüne bakarak yaftalamak. böylesine bence her şey müstehak.

yok valla 1 saniyeliğine bile çekinmedim. konu sahibesi fotoğrafını beğenmediği birine böylesine küfür edebilirken çekinmemiş utanmamış ben neden utanayım ki. hemde neye dayanarak tanımadığı bilmediği bir insana ulu orta küfür edebiliyor wp resmini beğenmemiş. telefonuma bugün baksalar muhtemelen bugün 5 6 kez aradığım en az 3 4 erkek numarası çıkar. iş için konuştuğum her gün bir kaç kez konuşmak zorunda kaldığım insanlar hepsi . eee ne şimdi kocamımı aldatıyorum. adamlardan birisinin wp ında kızıyla ve eşiyle resmi var allahtanda konu sahibine gmöre namusum kurtuldu. ama velev ki spor salonunda spor yaparken çekilmiş kaslı bir resim attı ne olacak tı adam da bende namussuz mu? konu sahibinin içine doğmuş bakmış kadına küfrü basmış. sonra hiç mi çekinmedin diye bana soruyorsun. yok bacım hiç çekinmedim. müstehak hala herşey. en sevmediğim şeydir birilerini yaftalamak. özellikle dış görünüşüne bakarak yaftalamak. böylesine bence her şey müstehak.
valla ben günde 100 kere telefonda konusurum erkek ve bayanlarla
hepsi de telime kaydedilir
hiçbirinde uygunsuz bir fotoğraf yok
jartiyerli bir foto gördüyse de bu yorumu yapması sacma mı sizce
eşi en basında suclu zaten ama bir erkeğin spor salonunda koydugu kaslı resmı ile
memesi açık bir bayanın koydugu foto aynı kategoriye konulmaz

siz direkt aldatılmasına müstehak demişsiniz

Ortalik seysine mi birakaydi. Tabisi sahip cikacak enigine ayy kocasina.Bekara kari bosamak kolay. Hele evlen de gorelim sonracigima hmmm yasamayan bilemez. Bi de Allah insallah basina verir var o buraya uymadi kk nin populer sozleri : )

Kinadiginiz sey basiniza gelmeden olmezsinizi unutmussun :işsiz:

eşi en basında suclu zaten ama bir erkeğin spor salonunda koydugu kaslı resmı ile

bize ne kadının koymak istediği fotodan ister jartiyerli koyar ister burkalı? neyse konu başka yöne gidiyor gerek yok uzatmaya. iyi akşamlar size.

Size anormal gelen baskasına normal gelir w.app fotosu bikinili olan biri bana anormal gelmez mesela herkesin kendi seçimi

Hala kadını anlayın da anlayın, yahu anlamıyorum banane kadından ne yapar ne yapmaz beni ilgilendirmez. Ben kocama bakarım küfürde ediceksem kocama ederim hep suçlu kadın zaten aynen böyle devam edin bu kafalar değismediği sürece işimiz çok zor.
suçlu kadın değil ki
kocası da suçlu
ama konu sahibi sinirlendiği için kadına da kızıyor .

Başkasına aşık olmayı bir derece anlayabiliyorum. Anlayamadığım sadece para-çokomel bağlamında ilişki yaşayanlar. Ne oluyor yani, ne anlıyorsun paran karşılığında satın aldığın hizmetten. Gerçi profesyonellerle birlikte olan erkeklerin acayip bir savunma mekanizması var. Kadın bana aşık oldu, sürekli arıyor, para bile almadı gibi sözler duydum aklım havsalam durdu. Bunun reklam promosyon taktiği olduğunu anlamıyor. Başkasının bardağından su içmeyen adamlar neyse siz anladınız. Sevgili konu sahibesi siz de eğer bu durumu kabul edebilecekseniz hiç yüz göz olmayın eşinizle. Çok dövme arsız olur derler ya o hesap.

Günahını alma kiz, belki bekar kardeşi eklemistir :KK70:
Kardeşim yaptı diyemez yani.Konu sahibi yengesi olaraktan aileye rezil edebilir hesap sorabilir.:KK76:
Keşke arama kayıtlarını gördüğünde silmeden ekranın görüntüsünü de alsaydın konu sahibi.Aramadım felan derse aha burda deyip yüzüne çarpmak için.

Back
X