• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Siz ayrilmazsiniz boşuna germeyin ortamı. ..ayrıca size sadakat sözü veren o kadın değil kocaniz. ..ortalık bilmemnesi bile olsa bu size itham hakkı sunmaz. ..demek ki ailecek saygın olmak ölçüsü bu değilmiş. ..arz talep meselesi bu ...ben dk durmam suz saygın aile olmaktan bahsediyorsunuz!Siz bunu yutarsiniz bence. ..

Ortalik 0....suyum mu yazmis:işsiz:
Cocugunuzun dogmasina 20 gun var siz kim bilir ne zorluklar, ne duygular icindesiniz esinizin yaptigina bak..
He hastalik kapma ihtimaline hic girmiyorum bile.
Duymamazliktan gelmek mi?
Bari bir dahakine cebine prezervatif birakin gizliden, kendinizi koruyun..
:)))Sanirim 20 gün sonra anca 11 yılı dolacak oyle anladım ben 2 de çocuk var :))

Kadın sex işçisi ise ve eşiniz bu kadını defalarca aramışsa sizin kadına kızmaya hakkınız yok.Sonuçta kadının yeri yurdu telefonu belliymiş ve eşiniz sürekli arayarak talepkar davranan taraf olmuş.Siz eşinizin eşyalarını bir valize koyup kapının önüne bırakmakla mükellefsiniz.

kadının işi buysa zaten bir sürü kişiyle birlikte oluyordur yani kocanız onun için özel degil ama kocanız sizi tek (bildiginiz kadarıyla) onunla aldattıysa burada muhattabınız kocanızdır.
kaldı ki bu işi meslek edinmemiş biriyle de bir şey yaşasa sizin muhattabınız yine kocanızdır :)

Kalplerimiz çok katılaşmış. 2 çocuklu aldatılmış bir kadın var ortada , sizler hala işin geyiğindesiniz.

Tamam hoş bir söz değil ama evli erkeklerle birlikte olan kişilere başkada yakışan bir söz bilemedim.

Tamam kocası asıl küfrü hak ediyor ama bırakında kadın ağzı tadıyla küfür etsin. Sonra kocasına da sıra gelir.

Ve gerçekten hemen hemen her konuda subliminal mesaj veriyorsunuz farkında olmadan ; " sana söz veren kocan , kadının suçu yok diyerek resmen metreslere , " devam et doğru yoldasın " mesajı veriyorsunuz.

Aldatılma var ortada hayat dersi veriyorsunuz.

Böyle konularda elim klavyeye gitmiyor , yazamıyorum hiçbir şey..

Sizler nasıl alay edebiliyorsunuz aklım almıyor.. Kimsenin penceresi kapalı değil , her an her şey girebilir.

Söylenmiştir kesin KK kadınlarından kaçmaz ama ben de yazmak istedim. Hissi kalben değil hissi kable'l vuku olacak..

Asıl konuda şimdiye kadar nasıl sakin kaldınız. Ben olsam anında kriz çıkarırım. Bu öfke kontrolünü nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum.

O.... Duydum da ortalik o... hic duymamistim.Or.sp. oro.s.udur kendi icinde siniflara mi ayriliyor bunlar :D

Bu durumda nasıl sakin olunur bilmem de yapılması gereken " x ,sana layık olmadığımı düşünüyorum çünkü sen layığını bulmuşsun" deyip telefonu kafasında kırdıktan sonra tekmeyi basmak olur. Tabi tüm bunlar varsayılanın kesinleştiğinden emin olduktan sonra...

Saygın kişilikli eşiniz ortalık fahişelerine kadar düşmüş mü vah vah, o kadar saygın değilmiş demek ki. Ah bu saygın kocişler hep kandırılır, çünkü hiçbirinin aklı yoktur hep ortalık fahişeleri kandırır bu kocişleri, çünkü tek penis bu kocişlerdedir, bütün kadınların işi gücü yok bu kocişleri kapmaya uğraşıyor ehehe. Yazım stilinden de baya saygınlık akıyor valla aristokratsınız zannediyorum.

Maddi gucunuz varmi? Yoksa hic bu islere girmeyin. Ben kkda bi kac bayana yardim ediyim diye takibe aldim kocasni ve aci gercek ortaya cikti. Aldatiliyor. Sonra nemi oldu? Bayanin bosanmaya gucu yok. Ve su an elini kolunu sallayarak aldatma potansiyelli bi koca var, cnku yasadi ve gordu " bi sefer yakalandm ama beni bosayamadi karim".

Back
X