- 20 Ocak 2021
- 2.194
- -158
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Teşekkür ederim.ev çok da hoşuma gitmedi.ev dubleks.sadece okul için ben o evi tuttum.okuldan çıkacak ve 1 dakika ya da daha kısa sürede evde olacak çocuk.bi evi onun huzuru onun rahatı için tuttum.Okul kayıtları başlamadı sanırım. Adres içindeyse almak zorundalar diye biliyorum.
İki sene önce okul öncesinde bir sıkıntı yaşadık . Müdür yardımcı diğerine sordu " alacak miyiz" diye oda " bizim okul bölgesi almak zorundayız" demişti.
Ama kesin bilgiyi okuldan alırsınız. Eviniz hayırlı olsun.
Siz bekar bir ebeveyn misiniz? Küçükken kendinizi sürekli olarak kanıtlamak zorunda mı kaldınız? Mesajlarınızdan öyle bir şey sezdim nedense. Umarım gittiğiniz yerde mutlu olursunuz. Okulla ilgili bilgim yok ne yazık ki.Teşekkür ederim.ev çok da hoşuma gitmedi.ev dubleks.sadece okul için ben o evi tuttum.okuldan çıkacak ve 1 dakika ya da daha kısa sürede evde olacak çocuk.bi evi onun huzuru onun rahatı için tuttum.
Yav birşeyden de şikayet etme. Sanki CEO sun. Çoğumuz beğenmediğimiz evlerde oturuyoruz. Hem de gelirlerimiz senden kat kat fazla olduğu halde. Mutlu olmayı azla yetinmeyi bir öğrensen keşke. İşyerinde de huzuru bulursun böylece, özel hayatında daTeşekkür ederim.ev çok da hoşuma gitmedi.ev dubleks.sadece okul için ben o evi tuttum.okuldan çıkacak ve 1 dakika ya da daha kısa sürede evde olacak çocuk.bi evi onun huzuru onun rahatı için tuttum.
Yok hiç alakası yok.sadwcw okulunun nakli hiç yapmadım bilgim yok ve soruyorum.okul benim için önemli, şimdi tutup başka mahalleye verirler mi acaba nakli diye merak ettim.Siz bekar bir ebeveyn misiniz? Küçükken kendinizi sürekli olarak kanıtlamak zorunda mı kaldınız? Mesajlarınızdan öyle bir şey sezdim nedense. Umarım gittiğiniz yerde mutlu olursunuz. Okulla ilgili bilgim yok ne yazık ki.
Öyle birşey olmaz. E okuldan bakın zaten adrese bağlı okul çıkar.Kayıtlar sanırım ağustosta açılacak, o zaman gider kayıt yaptırırsınız ama e devletten muhakkak bakın,orada o okul çıkıyorsa zaten alırlar her türlüOğlum 6. Sınıfa gidecek bu sene.5.sinifi bitirdi bu sene.nufistan adres değişikliği yaptım.okula gidemedim.evi okulun yanından tuttum.okul kontenjan yok diye kaydı almayabilir mi?kaydi almazsa ne yapabilirim?okul kaydi kontenjan yok diye almazsa ne olur, cocuk acikta mi.kalir?nakli edevletten denedim ama kapalı diyor.bilen var mi acaba?
Benim işime çok yakın değil, ben yürürüm.cocuga göre organize ettim.benim.icin sorun yok.kira 15.000, depozito yok , tahliye sozlesmesi yok,12600 emlak komisyonu.bilmiyorum, zaman kısıtlı idi tutmam zorunda kaldım.bugun 15000 liraya daha güzel ilanlar girilmiş.moralkm bozuldu.yanlis.mi yaptım acele mi ettim bilmiuorum.genelde memurların oturduğu güzel bir semt, herhangi bir güvenlik sorunu olmaz, bölgenin neredeyse en pahalı semti.cok mutlu olmadım.kiralar 17 18 22 25 öyle. O bölgede 3 ev vardı okil cevresinde.İşinize yakın mı tuttunuz evi? Kira ne kadar?
Teşekkür ederim.ev çok da hoşuma gitmedi.ev dubleks.sadece okul için ben o evi tuttum.okuldan çıkacak ve 1 dakika ya da daha kısa sürede evde olacak çocuk.bi evi onun huzuru onun rahatı için tuttum.
Evet ya ortam sehir değişikliği zaten travmatik bisi benim için bile.bari rahat etsin.okulun önünde kocaman yeşillik bir alan var, park var, disarda oğlumun yaşıtı cocuklar varÖnemli olan çocuğun faydasına olması. Gerisi cok mühim değil.
Okul kayit almak zorun da bence ustelik de sahte adresle kayit olmuyorsunuz.Ama kayitlar başlamişsa gidin neden gitmiyorsunuz kiOğlum 6. Sınıfa gidecek bu sene.5.sinifi bitirdi bu sene.nufistan adres değişikliği yaptım.okula gidemedim.evi okulun yanından tuttum.okul kontenjan yok diye kaydı almayabilir mi?kaydi almazsa ne yapabilirim?okul kaydi kontenjan yok diye almazsa ne olur, cocuk acikta mi.kalir?nakli edevletten denedim ama kapalı diyor.bilen var mi acaba?
Nakilleri açılmamış ilce MEBe gittim.agustos ikinci hafta okula gidin dediOkul kayit almak zorun da bence ustelik de sahte adresle kayit olmuyorsunuz.Ama kayitlar başlamişsa gidin neden gitmiyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?