Ortaokul 6. Sinif nakli hakkinda

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.194
-158
68
42
Oğlum 6. Sınıfa gidecek bu sene.5.sinifi bitirdi bu sene.nufistan adres değişikliği yaptım.okula gidemedim.evi okulun yanından tuttum.okul kontenjan yok diye kaydı almayabilir mi?kaydi almazsa ne yapabilirim?okul kaydi kontenjan yok diye almazsa ne olur, cocuk acikta mi.kalir?nakli edevletten denedim ama kapalı diyor.bilen var mi acaba?

Okul kayıtları başlamadı sanırım. Adres içindeyse almak zorundalar diye biliyorum.

İki sene önce okul öncesinde bir sıkıntı yaşadık . Müdür yardımcı diğerine sordu " alacak miyiz" diye oda " bizim okul bölgesi almak zorundayız" demişti.

Ama kesin bilgiyi okuldan alırsınız. Eviniz hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.ev çok da hoşuma gitmedi.ev dubleks.sadece okul için ben o evi tuttum.okuldan çıkacak ve 1 dakika ya da daha kısa sürede evde olacak çocuk.bi evi onun huzuru onun rahatı için tuttum.

Teşekkür ederim.ev çok da hoşuma gitmedi.ev dubleks.sadece okul için ben o evi tuttum.okuldan çıkacak ve 1 dakika ya da daha kısa sürede evde olacak çocuk.bi evi onun huzuru onun rahatı için tuttum.
Siz bekar bir ebeveyn misiniz? Küçükken kendinizi sürekli olarak kanıtlamak zorunda mı kaldınız? Mesajlarınızdan öyle bir şey sezdim nedense. Umarım gittiğiniz yerde mutlu olursunuz. Okulla ilgili bilgim yok ne yazık ki.

Yav birşeyden de şikayet etme. Sanki CEO sun. Çoğumuz beğenmediğimiz evlerde oturuyoruz. Hem de gelirlerimiz senden kat kat fazla olduğu halde. Mutlu olmayı azla yetinmeyi bir öğrensen keşke. İşyerinde de huzuru bulursun böylece, özel hayatında da

Yok hiç alakası yok.sadwcw okulunun nakli hiç yapmadım bilgim yok ve soruyorum.okul benim için önemli, şimdi tutup başka mahalleye verirler mi acaba nakli diye merak ettim.

Öyle birşey olmaz. E okuldan bakın zaten adrese bağlı okul çıkar.Kayıtlar sanırım ağustosta açılacak, o zaman gider kayıt yaptırırsınız ama e devletten muhakkak bakın,orada o okul çıkıyorsa zaten alırlar her türlü

İşinize yakın mı tuttunuz evi? Kira ne kadar?
Benim işime çok yakın değil, ben yürürüm.cocuga göre organize ettim.benim.icin sorun yok.kira 15.000, depozito yok , tahliye sozlesmesi yok,12600 emlak komisyonu.bilmiyorum, zaman kısıtlı idi tutmam zorunda kaldım.bugun 15000 liraya daha güzel ilanlar girilmiş.moralkm bozuldu.yanlis.mi yaptım acele mi ettim bilmiuorum.genelde memurların oturduğu güzel bir semt, herhangi bir güvenlik sorunu olmaz, bölgenin neredeyse en pahalı semti.cok mutlu olmadım.kiralar 17 18 22 25 öyle. O bölgede 3 ev vardı okil cevresinde.
Biri 25 ten 23 w indi.digeri15 dedi tahliye taahhudu istedi olmaz dedim.burasi da dubleks işte.benim eski mahallem.ev sahibim iyi birine benziyor ilgilendi herseyle.kafam karışık lakin bugün elektrik su açtım, aile hekimimi değiştirdim, adres değiştirdim, bir doğal gaz bir de okul kaldı.hava 32 derece bazı sorunlar yaşadım, hıçkıra hıçkıra ağladım.3 gündür ağlıyorum.oysa samsun benim memleketim tayini isteyen benim.yabancilik çekiyorum.sanki balikesirliyim.balikesire çok alışmışım.agliyorum kizlar

Bugün göreceksiniz beni, sıcakta beynim kaynadı.bir takım sorunlar yaşadım.sinirlerim.bozuldu agladim, dayanamadım, sesim de yükseldi.elimde degil.ayrica yeni yerimde ikamet etmekten tuttuğum o evden korkuyorum. Memleketteyim ama memlekette kimsem yok ki benim.bir balikesir den arkadaşım bir arkadaşının numarasını verdi ona da gitmedim rahatsız etmek istemedim.zaten işlerim bayağı yoğundu.balikesirdeki evimi evimdeki kokumu hatta o evdeki huzurumu özledim.ben Balıkesire aitim.ama hersey bitti.tayini iptal edemem ev tutuldu .

Önemli olan çocuğun faydasına olması. Gerisi cok mühim değil.

Okul kayit almak zorun da bence ustelik de sahte adresle kayit olmuyorsunuz.Ama kayitlar başlamişsa gidin neden gitmiyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…