- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
İyi geceler google den baktım ama bi şey bulamadım anlamadim ortaokul bitirenler için kpss var mı yani böyle sınava girip de iş imkanı var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşçi alımları vardı saglik bakanlığının baş vurdum da çıkmadı başka varmi bildiğinizOrtaokul için kpss yok..liseden başlıyor kpss..ama işçi alımları oluyor onlara başvuru yapabilirsiniz ama o da zor çıkıyor belki torpil dönüyor yine de şansınızı deneyin
Liseyi şuan okuyorum zaten dışarı dan hem de boş oturduğu mu nerden biliyorsunuzDışarıdan liseyi bitirin,çok kolay zaten artık herkes mezun olabiliyor. Bu devirde de okur insan artık bir zahmet ya. Bu kadar da evde boşbeleş oturulmaz ki
Liseyi şuan okuyorum zaten dışarı dan hem de boş oturduğu mu nerden
Şuan elim de lise diplomam yok ya devlet salak mi ! Orta okul mezunuyum var mıdır sinavi diye soruyorum liseye yeni başladım bitirmesi 4 sene sürer 4 sene beklim mi ay lütfen zaten sinirlerim tepem de uzak durun lütfen sizin gibi böyle ön yargılı insanlarla muhatap olmak istemiyorumLisede okuyan insan, ortaokul mezununa kpss var mı diye sormaz, bu konuyu şöyle açardı o zaman;
Dışarıdan liseyi bitirmeye çalışıyorum,ortaokul mezunu olarak yapabileceğim bir iş car mı? Atanabilir miyim,işçi olabilir miyim? Veya ne olabilirim?
Devlette çalışmak zorunda değilsiniz. Üniversite mezunu kapı gibi mesleği olan öğretmenler atanamıyor,ortaokul mezunu da atanmasın bir zahmet.Şuan elim de lise diplomam yok ya devlet salak mi ! Orta okul mezunuyum var mıdır sinavi diye soruyorum liseye yeni başladım bitirmesi 4 sene sürer 4 sene beklim mi ay lütfen zaten sinirlerim tepem de uzak durun lütfen sizin gibi böyle ön yargılı insanlarla muhatap olmak istemiyorum
TamamDevlette çalışmak zorunda değilsiniz. Üniversite mezunu kapı gibi mesleği olan öğretmenler atanamıyor,ortaokul mezunu da atanmasın bir zahmet.
Liseye yeni başladıysanız,oturup dersinize çalışın. Burda gerilmeyin.