• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OrtaPedik Yatak Tavsiyeleriniz?Lütfen acilll arkadaşlar..!

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Ortapedik yatak almak istiyoruz.Netten araştırdığımız kadarı ile Yataş'ta karar kıldık.İşbir yataklarda şikayet biraz daha fazla.
Yataş'ın blue star modelini almak istiyoruz,çok satan ve eski bir model miş.Yataş classik blue star..
Yatak konusunda hiç tecrübem yok.Lütfen tecrübeli arkadaşlar memnun olduğunuz yatak markasını önerebilir misiniz?

benım yastığım ortopedık..evlenırken bnde yatağımı ortopedık alacağım nasıpse.. viscoelastıklerı tavsıye edıyorlar.. benım yastığım o üründen ama visco yatakta yatmak nasıl olur bılemıyorum canım..

aslınsa en guzelı su yatağı..ciddi düşünuyoruz ama pahalı bıraz sanırım..

işbir konusunda da katılıyorum yastıklarını kullanamadık ve çöpe attık o kadar kötüydü yani

benim yatağım da yataş bluestar, iki hafta yattım sadece ama şimdiye kadar yattığım en iyi yataktı ki ben yerimi çok yadırgarım her yatakta uyuyamam. yumuşak ama içine gömülmüyorsun fiyat-performans olarak başarılı bence.

ben daha yeni aldım idaş gold mira serisi 600 tl ödedim çok rahat çok da memnunum . tavsiye ederim

Ya benim alacağım yatakta 800 tl kadar,ama bana ucuz geliyor sanki.Ucuz oluncada sanki sorun çıkartacak mış gibi geliyor yatak.Fakat özellikleri,tam ortopedik olmasıda cazip geliyor.Almak istiyorum açıkçası.Sizinde ucuz muş fiyatı.Ucuz olması bir sorun yarattı mı şimdiye kadar?

Yok mu 'yataş blue star classik' hakkında bilgisi olan lütfennnnnnn arkadaşlar acillll: (

canım benim yatağım hiç problem çıkarmadı 3 ay oldu alalı hemde hiç araştırmadım çünkü acildi benimkide...yalnız tanıdık yerden aldım kadın bunu önerdi bide benim oğlumun yatağıda idaş 10 yıllık çok memnunuz annem gelince yatıyo çok rahat diyor ..yataşta güvenli marka hiç çekinme üstüne uzan bir bak rahatmı diye rahatsa al canım yaa senlemi yaşıycak boşver çok inceleyincede yanlış karar veriliyo al gitsin bence ...

canım benim yatağım hiç problem çıkarmadı 3 ay oldu alalı hemde hiç araştırmadım çünkü acildi benimkide...yalnız tanıdık yerden aldım kadın bunu önerdi bide benim oğlumun yatağıda idaş 10 yıllık çok memnunuz annem gelince yatıyo çok rahat diyor ..yataşta güvenli marka hiç çekinme üstüne uzan bir bak rahatmı diye rahatsa al canım yaa senlemi yaşıycak boşver çok inceleyincede yanlış karar veriliyo al gitsin bence ...

Haklısın benle yaşayacak değil ama benim belim tutuluyor senede bir kere ve bi hafta felçli gibi geziyorum.
Hem o açıdan,hemde bi kaç sene sünmeyecek bir yatak olsun istiyorum.
Blue starda karar kıldık,umarım hayırlı olur biizim için.

benim yatağım da yataş bluestar, iki hafta yattım sadece ama şimdiye kadar yattığım en iyi yataktı ki ben yerimi çok yadırgarım her yatakta uyuyamam. yumuşak ama içine gömülmüyorsun fiyat-performans olarak başarılı bence.

İnşAllah çabuk sünmez yatağınız.Bende blue starda karar kıldım,hem uygun hem eski model bilindik ve özellikleri fiyatına göre güzel..Yumuşak diyorlar,yumuşaklık dereecesi nasıl acaba?

Ben evlenirken Med-Line yataklarından aldım.İnanılmaz ergonomik ve ortopedik bir yatak.Tabiki diğer markalara göre biraz daha pahalı gelebilir.Biz 3.000tl civarına almıştık.Ama en önemli şeylerden biri de yatak olduğu için esirgemedik.

Ben evlenirken Med-Line yataklarından aldım.İnanılmaz ergonomik ve ortopedik bir yatak.Tabiki diğer markalara göre biraz daha pahalı gelebilir.Biz 3.000tl civarına almıştık.Ama en önemli şeylerden biri de yatak olduğu için esirgemedik.

Aslında ülkemizde üç bin tl ye gerek duymadan gayet sağlam,ortopedik yataklar var.Tabi tercih meselesi.

Malesef yatak tavsiyesi hakkında yorum gelmesede yazayım genede.
Yatağımızı aldık.
İstikbal İdeal comford..Yatağa bayıldım.
Yüksekliği,yumuşak sertliği,desenine bile bayıldım: )
Eski yataklar düm düz bem beyaz..Kısacası çook rahat ve estetik olarak göze harika görünüyor.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Var mı acaba bu marka yatak kullan?

kızlar aranızda yatsan switzerland kullanan var mı ? yada yatsan spring bende bu ikisi arasında kararsız kaldım.........:KK53::KK53::KK53::KK53:

Back
X