ortaya karışık bir diyetmiyet günlüğü

selam günlük dün yazamadım kusura bakma:)

dün sabah 2 haşlama yumurta ile kahvaltı yaptım. yasakdı diyetin 7. gününde öyle bişey yok ama hasta olduğum için destek olsun istedim. greçka dan yedim. yenilebilir bişey. tadı hiç de kötü değil.

dün sabah 71,9 çıktım. (yani 2,8 kilo verdim bu diyetle) ama en önemli faydası midemi küçültmem oldu. tişikkirler lahana.

bu sabah 72,3 reglim yaklaşıyor. pazar gelmeli ama galiba erken gelecek.

yürüyüşlerimi aksatmıyorum. hergün yürüyorum. hatta sağ bileğim acıyor hızlı yürürken botla incittim galiba.

gelelim bugüne. diyet bitti ya peynir yiyorum nihayet. az peynir 1 haşlama yumurta 1 kase haşlama greçka. 1 kaşık kahvaltılık salça.

öğlen : 1 yeşil elma, 1 portakal, 1 kase greçka, 1 kupa sütlü nescafe

akşam: sarımsaklı yoğurt üzerine haşlanmış karnabahar üstüne de yağ eklenmeden kavrulmuş baharatlı kıyma. (çakma mantı- hamursuz)

not: regl oldum. bugünkü kilo artışımın (+400 gr) nedeni oymuş sanırım.

şunu farkettim de daha önceki aylara göre daha az şişlik var. spor ve diyet regl dönemini hafif mi atlattırıyor aciba:26:

bu sabah 71,7 yi gördüm tartıda oleeyyyyy. yani 3 kilo gitti bile.
reglimin 2. günündeyim ve şişlik falan yok. rahat geçiyor.

%100 detox diyeti var 2 günlük. ona başladım bugün de. 2 kilo giderse 69 lu rakamları görcem.
hazır canım yoğurt çekiyorken bıkana kadar yerim 2 gün.

sabah 2 haşlama yumurta 4 ince dilim dil peyniri yedim. greçkayı kaynar suyla ıslattım bekletiyorum. (1 dilim kepek ekmek yerine greçka yiycem)

not: yumurta aslında 1 tane ama ben 2 yedim. nezle, regl, diyet, spor üstüste geldi biraz vitaminlenmem gerek.

şayet verirsem 2 kilo detox ile, toplam 5 kilo olacak ve o da beni 1 beden farkettirir di mi?

günaydın günlüğüm, nasssın, eyimisin? :)

sabah 71,4 çıktım. -300 gr gitti.

bugün de dünkü gibii yiycem. 2 günlük detox diyetindeyim ve bugün 2. günüm.

tatil olduğu için ve oğlum da evde olduğu için yürüyüş yapamıycam (oğlumu okula bırakınca ve almaya giderken yürüyorum)
o nedenle bugün birikmiş ev işlerimi yapıcam. süpürge, toz alma, banyo temizleme, ütü, çamaşır toplama kulvarlarında yarışacağım

selam günlük, dün ev işleri ve diyet beni çarptı mı ne çok kötüyüm şu an. heryerim ağrıyor. gece ateşlendim.
ilaç içmeye yataktan çıkamıyordum o derece üşüme tuttu.

sabah 2 portakali 1 mandalina 1 elma yedim. 1 haşlama yumurta ve dil peyniri yedim.

sonrasında hep uyuklayıp durdum. omurgamı dik tutamıyorum. hemen yatıyorum. çok ağrıyor eklemlerim kemiklerim vs.

sabah 71,8 çıktım. ama 3 gündür wc ye çıkamıyorum. üstelik şişlik te yok. neyse gari önce sağlık. bi toparlanayım hele sonra bakarız diyete. yemek yiyemiyorum çabuk yorulmaktan. 1 saattir önümde akşam yemeğim.

o kadar detox diyeti yaptıktan sonra ilaç içmek hiç istemiyorum ama gece yatmadan önce tylol hot iççem galiba.
diğer taraftan ayva elma tarçın karabiber limon karanfil kaynattım. o da iyi gelir umarım.

gün ola harman ola, belki yarına iyi hissederim kendimi. görüşmek üzere....

bugün daha iyiyim. hatta kendime şaşırıyorum 1 günde geri toparlandım. üstelik hiç ilaç içmeden. sadece parol içmiştim cmts gecesi. pazar gününü de uyuklayarak yani bolca dinlenerek geçirdim. iyi geldi.

bu sabah uyanınca suda beklemiş 3 kayısı 2 erik kurusu yedim ve suyunu içtim. 1 saat sonra da
kahvaltımı yaptım.; 2 haşlama yumurta ve peynir yedim.
öğlen yoğurtlu karnabahar üzeri az kıyma
akşam 300 gr kadar et ve yeşil salata + 1 portakal ve biraz yer fıstığı 10 tane kadar.

sabah ve akşam yürüyüşlerimi yaptım.

günü bitirsem mi böyle yoksa bisiklet mi sürsem bilemiyorum. sanki fazla yemişim gibi geliyor.

sabah 71,6 çıktım. yani şu son yaptığım %100 detox diyeti etki göstermedi. sadece fena halde ter atıyorum. ya hastalıktan ya da detoxdan.

neyse buna da şükür. yarın ola hayrola....

selam günlük,
dün sabah 72,5 idim
bu sabah 71,9 çıktım.

1000-1100 cal arası besleniyorum hergün. inşallah 1 haftada 1 kilo şeklinde gider bundan sonrası.
sabah 2 haşlama yumurta ve peynir yedim.(1 kk köy peyniri + 2 ince dilim eski kaşar)1 kupa sade nescafe şekersiz tabi.
öğleni az sonra yapıcam ne yesem bilmiyorum. belki az yağlı yoğurtla greçka yerim. bi tane de portakal
akşama da etli kurufasülye var.

dün ne yedim?: sabah yine aynı. öğlen yoğurtlu karışım. +1portakal.10 fındık+1 badem. akşam haşlama k.et. ve azcık pırasa.

diyet bölümüne giremiyorum dünden beri. kendi kontrol panelimden yazdığım topiclere ulaşabiliyorum anca.

selam günlüğüm, epeydir uğrayamıyorum. diyet bölümleri açılmıyor sadece kontrol panelimden ulaşabiliyorum. benim pc de var bir sorun herhalde. başkalarında yok bu sorun. neyse...

ne yaptım görüşmeyeli dersen

kalori sayımına devam ediyorum. kıskanma ama senin dışında bi de elimin altında küçük bir ajandaya yediklerimi yazıyorum 20 ocaktan beri

bu sabah 70,8 i gördüm tartıda. pek bi mutlu oldum

sabah eşim oğlumla çıkmış ben uyurken oyuncakçı aramaya pazar sabahı 9 da. epey bi dolanıp geldiler.
simit almışlar. ben de oğluşuma pizza yapmıştım sürpriz. yani sabah kahvaltısı biraz kaçamaklı oldu.

1/2 simit, 2 ısırımlık pizza, 2 haşlama yumurta ve peynir yedim.
napayım arada bir olsun bu kadar kaçamak. yoksa biyerlerim şişecek.

okullar tatil olduğu için sporum yani yürüyüşlerim yok artık. onun yerine kondisyon bisikleti sürmeyi planlıyorum. 40 dk sürsem iyi ter atarım.

Allahım şükürler olsun kilo veriyorum.

utana utana geldim sevgili günlüğüm

epey uzun bir ara vermişim. işte benim sorunum bu. ara verince geri toparlayamıyorum.
en son şubat tatilinde misafirlerim geldiği için girememiştim. zaten sonra diyetin ucu da kaçtı.

ama yine de neticede bu sabah regl olmama rağmen70,2 çıktım. hattaa 07 martta yani 1 hafta önce 69,8 i gördüm.

neler yaptım; yediklerimi yazmaya devam ettim küçük günlüğüme, bazı akşamlar bisiklet sürdüm. hergün tartıldım :) geçen hafta lahana çorbası yaptım ama içemedim bi türlü. tadını hala unutamamışım. almıyor midem. ekmeği bırakmıştım ya, geri başladım sadece sabahları 2 dilim tambuğday veya çavdar ekmeği yiyorum. arada misafir gelince mecburen hamurişi yapıyorum ama ertesi gün dengelemeye çalışıyorum.

bir ileri bir geri gitsem de genelde bakınca düşüşteyim çok şükür.

en azından epey bir bekleyerek o kiloda, sağlamlaştırıyorum indiğim kiloları 70-71 arası dolanıyorum mesela şubattan beri. 07 martta da 69 lu rakam gördüm ya martı da 70-69 gezerim sanırım. ya da bi atak yaparım falan.

işte böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…