ortodontik tedavisi bitenler bakabilir mi?

ben de beceremedigini dusunuyorum 😝

ben de beceremedigini dusunuyorum 😝.....

ben de beceremedigini dusunuyorum 😝.....

o da olabilir ama tedavi şekli sizin ağız yapınıza dudak yapınıza göre bile değişebilir çünkü doktorum benden yan profil filmi çektirmemi istemişti ona göre hangi tedavi uygulanacağına karar vermişti.benim 20lik dişlerim ve bazı daimi dişlerim çekildi sonra lastik tedavisiyle boşluklar dolduruldu böylece önde olan dişlerim geriye gitti belki yaş faktörü de etkilidir ben sizden çok küçüğüm

Dişlerin dudakların çok güzel :) çok hafif önde sanki ama daha hoş görünür öylee. İlla dümdüz olmasına gerek yok

canim ben 12-13 yasinda da taktım. o zaman da gitmedi. olmuyor da olmuyor[emoji12]

Merhaba benim de dişlerim sizinki gibi. Doktor istersen iki azı dişi çekelim onlar geriye gider ama 1 sene daha sürer demişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba benim de dişlerim sizinki gibi. Doktor istersen iki azı dişi çekelim onlar geriye gider ama 1 sene daha sürer demişti.

benim doktor da 4 dis daha cekmem lazim ama taraftar değilim diyor. siz cektirecek misiniz

6 yıl oldu benim çıkalı. Çektirmedim o dişler çok lazım ya sağlam dişimden olmak istemedim

benim iki köpek dişim üstten çıkıyordu, azı dişlerimi çekerek köpekleri yerleştirdiler.. uzuuuun bir süre ortodonti tedavisi gördüm, hala kısmen taşıyorum ağzımda izlerini değdi mi derseniz hem de nasıl değdi.. doktorunuz da tavsiye ediyorsa hiç korkmayın çektirin

tavsiye etmiyor. coook kararsiz kaldim

ben yıllardır tavsan modunda gezdiğim için cok sıkıldım :)
ama yorumun için teşekkür ederim

Benimde öyle canım. Ön iki dişim digerlerinden biraz ilerde ama farkedilir düzeyde. Tel düşünüyorum bende. Senin kaç yıl kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…