ben de beceremedigini dusunuyorum 😝merhaba :) benim de öndeki iki dişimin ilerde olması gibi bi durumu vardı,dişlerimiz boyut bakımından da çok benziyor. şuan bende problem kalmadı bence doktorunuzun uyguladığı tedavi şeklinden kaynaklanan bişey olabilir
ben de beceremedigini dusunuyorum 😝.....merhaba :) benim de öndeki iki dişimin ilerde olması gibi bi durumu vardı,dişlerimiz boyut bakımından da çok benziyor. şuan bende problem kalmadı bence doktorunuzun uyguladığı tedavi şeklinden kaynaklanan bişey olabilir
merhaba :) benim de öndeki iki dişimin ilerde olması gibi bi durumu vardı,dişlerimiz boyut bakımından da çok benziyor. şuan bende problem kalmadı bence doktorunuzun uyguladığı tedavi şeklinden kaynaklanan bişey olabilir
ben de beceremedigini dusunuyorum 😝.....
ben de beceremedigini dusunuyorum 😝
1 yıldır tedavi görüyorum. Doktorum tedavimin bitmek üzere olduğunu söyledi. Yalnız benim üst ön iki dişim diğerlerine göre biraz dışarda ve bunun geçemeyeceğini söylüyor. başta bir sey söylememişti. tedavisi bittiği halde üst ön iki dişi dışarda kalan var mı?
Eki Görüntüle 1159214
bakın bu dişimin şu anki hali, yani önde
Eki Görüntüle 1159215
bakın bu resimdeki kızın dişleri aynı hizada mesela
canim ben 12-13 yasinda da taktım. o zaman da gitmedi. olmuyor da olmuyor[emoji12]o da olabilir ama tedavi şekli sizin ağız yapınıza dudak yapınıza göre bile değişebilir çünkü doktorum benden yan profil filmi çektirmemi istemişti ona göre hangi tedavi uygulanacağına karar vermişti.benim 20lik dişlerim ve bazı daimi dişlerim çekildi sonra lastik tedavisiyle boşluklar dolduruldu böylece önde olan dişlerim geriye gitti belki yaş faktörü de etkilidir ben sizden çok küçüğüm
cok hossun canim. cok guldurdun beni[emoji3]Bende benim dr beceremedigini ve beni baştan savdigini düşünüyorum. Ama senin dişlerin bence çok hoş. Benim dislerim seninki gibi olsa göğe dabanca sikarim :)))
cok sagol zehra. ama yillardir tavsan tavsan . gercekten biktimDişlerin dudakların çok güzel :) çok hafif önde sanki ama daha hoş görünür öylee. İlla dümdüz olmasına gerek yok
komşunun tavugu komsuya horoz durumu vardir muhtemelen😀Ah keşke benim de böyle olsa.
komsunun tavugu komsuya horoz durumudur muhtemelen 😄Ah keşke benim de böyle olsa.
1 yıldır tedavi görüyorum. Doktorum tedavimin bitmek üzere olduğunu söyledi. Yalnız benim üst ön iki dişim diğerlerine göre biraz dışarda ve bunun geçemeyeceğini söylüyor. başta bir sey söylememişti. tedavisi bittiği halde üst ön iki dişi dışarda kalan var mı?
Eki Görüntüle 1159214
bakın bu dişimin şu anki hali, yani önde
Eki Görüntüle 1159215
bakın bu resimdeki kızın dişleri aynı hizada mesela
benim doktor da 4 dis daha cekmem lazim ama taraftar değilim diyor. siz cektirecek misinizMerhaba benim de dişlerim sizinki gibi. Doktor istersen iki azı dişi çekelim onlar geriye gider ama 1 sene daha sürer demişti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim doktor da 4 dis daha cekmem lazim ama taraftar değilim diyor. siz cektirecek misiniz
yok benim köpek dişlerim var. tel taktırma fırsatım olmadı.komsunun tavugu komsuya horoz durumudur muhtemelen 😄
tavsiye etmiyor. coook kararsiz kaldimbenim iki köpek dişim üstten çıkıyordu, azı dişlerimi çekerek köpekleri yerleştirdiler.. uzuuuun bir süre ortodonti tedavisi gördüm, hala kısmen taşıyorum ağzımda izlerinideğdi mi derseniz hem de nasıl değdi.. doktorunuz da tavsiye ediyorsa hiç korkmayın çektirin
cekmem diyor. ama acaba ikna etmeye calissam mi karar veremedimçektirirseniz tedaviniz uzar ama bence değer :) çok ukalayım gibi oldu ama
ben yıllardır tavsan modunda gezdiğim için cok sıkıldım :)
ama yorumun için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?