• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortodontik tedavisi bitenler bakabilir mi?

merhaba :) benim de öndeki iki dişimin ilerde olması gibi bi durumu vardı,dişlerimiz boyut bakımından da çok benziyor. şuan bende problem kalmadı bence doktorunuzun uyguladığı tedavi şeklinden kaynaklanan bişey olabilir
ben de beceremedigini dusunuyorum 😝

merhaba :) benim de öndeki iki dişimin ilerde olması gibi bi durumu vardı,dişlerimiz boyut bakımından da çok benziyor. şuan bende problem kalmadı bence doktorunuzun uyguladığı tedavi şeklinden kaynaklanan bişey olabilir
ben de beceremedigini dusunuyorum 😝.....

ben de beceremedigini dusunuyorum 😝.....

o da olabilir ama tedavi şekli sizin ağız yapınıza dudak yapınıza göre bile değişebilir çünkü doktorum benden yan profil filmi çektirmemi istemişti ona göre hangi tedavi uygulanacağına karar vermişti.benim 20lik dişlerim ve bazı daimi dişlerim çekildi sonra lastik tedavisiyle boşluklar dolduruldu böylece önde olan dişlerim geriye gitti belki yaş faktörü de etkilidir ben sizden çok küçüğüm :17:

1 yıldır tedavi görüyorum. Doktorum tedavimin bitmek üzere olduğunu söyledi. Yalnız benim üst ön iki dişim diğerlerine göre biraz dışarda ve bunun geçemeyeceğini söylüyor. başta bir sey söylememişti. tedavisi bittiği halde üst ön iki dişi dışarda kalan var mı?
Eki Görüntüle 1159214
bakın bu dişimin şu anki hali, yani önde
Eki Görüntüle 1159215
bakın bu resimdeki kızın dişleri aynı hizada mesela

Dişlerin dudakların çok güzel :) çok hafif önde sanki ama daha hoş görünür öylee. İlla dümdüz olmasına gerek yok

o da olabilir ama tedavi şekli sizin ağız yapınıza dudak yapınıza göre bile değişebilir çünkü doktorum benden yan profil filmi çektirmemi istemişti ona göre hangi tedavi uygulanacağına karar vermişti.benim 20lik dişlerim ve bazı daimi dişlerim çekildi sonra lastik tedavisiyle boşluklar dolduruldu böylece önde olan dişlerim geriye gitti belki yaş faktörü de etkilidir ben sizden çok küçüğüm :17:
canim ben 12-13 yasinda da taktım. o zaman da gitmedi. olmuyor da olmuyor[emoji12]

1 yıldır tedavi görüyorum. Doktorum tedavimin bitmek üzere olduğunu söyledi. Yalnız benim üst ön iki dişim diğerlerine göre biraz dışarda ve bunun geçemeyeceğini söylüyor. başta bir sey söylememişti. tedavisi bittiği halde üst ön iki dişi dışarda kalan var mı?
Eki Görüntüle 1159214
bakın bu dişimin şu anki hali, yani önde
Eki Görüntüle 1159215
bakın bu resimdeki kızın dişleri aynı hizada mesela

Merhaba benim de dişlerim sizinki gibi. Doktor istersen iki azı dişi çekelim onlar geriye gider ama 1 sene daha sürer demişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba benim de dişlerim sizinki gibi. Doktor istersen iki azı dişi çekelim onlar geriye gider ama 1 sene daha sürer demişti.

benim doktor da 4 dis daha cekmem lazim ama taraftar değilim diyor. siz cektirecek misiniz

6 yıl oldu benim çıkalı. Çektirmedim o dişler çok lazım ya sağlam dişimden olmak istemedim

benim iki köpek dişim üstten çıkıyordu, azı dişlerimi çekerek köpekleri yerleştirdiler.. uzuuuun bir süre ortodonti tedavisi gördüm, hala kısmen taşıyorum ağzımda izlerini :27: değdi mi derseniz hem de nasıl değdi.. doktorunuz da tavsiye ediyorsa hiç korkmayın çektirin :34:

benim iki köpek dişim üstten çıkıyordu, azı dişlerimi çekerek köpekleri yerleştirdiler.. uzuuuun bir süre ortodonti tedavisi gördüm, hala kısmen taşıyorum ağzımda izlerini :27: değdi mi derseniz hem de nasıl değdi.. doktorunuz da tavsiye ediyorsa hiç korkmayın çektirin :34:
tavsiye etmiyor. coook kararsiz kaldim

ben yıllardır tavsan modunda gezdiğim için cok sıkıldım :)
ama yorumun için teşekkür ederim:16:

Benimde öyle canım. Ön iki dişim digerlerinden biraz ilerde ama farkedilir düzeyde. Tel düşünüyorum bende. Senin kaç yıl kaldı?

Back
X