• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortodontik tedavisi bitenler bakabilir mi?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
1 yıldır tedavi görüyorum. Doktorum tedavimin bitmek üzere olduğunu söyledi. Yalnız benim üst ön iki dişim diğerlerine göre biraz dışarda ve bunun geçemeyeceğini söylüyor. başta bir sey söylememişti. tedavisi bittiği halde üst ön iki dişi dışarda kalan var mı?
$1743363_10152499496174044_1206526684_n.webp
bakın bu dişimin şu anki hali, yani önde
$1620302_10152499497414044_535041926_n.webp
bakın bu resimdeki kızın dişleri aynı hizada mesela

Bana ikinci resimdeki daha ondeymis gibi geldi. Valla ben bu isleri cozemedim. yanyana iki dis yamuk diye taktirmistim 6 ay surer en fazla dedi temmuzda 3. yilim dolacak tik yok. Keske bana da dese duzelmicek ciksin diye. Cikarin gitsin rahat rahat.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 yıldır tedavi görüyorum. Doktorum tedavimin bitmek üzere olduğunu söyledi. Yalnız benim üst ön iki dişim diğerlerine göre biraz dışarda ve bunun geçemeyeceğini söylüyor. başta bir sey söylememişti. tedavisi bittiği halde üst ön iki dişi dışarda kalan var mı?
Eki Görüntüle 1159214
Eki Görüntüle 1159215

Bence dişlerin gayet hoş duruyo. Hem biraz önde olması bana gore cekici :)

Bana ikinci resimdeki daha ondeymis gibi geldi. Valla ben bu isleri cozemedim. yanyana iki dis yamuk diye taktirmistim 6 ay surer en fazla dedi temmuzda 3. yilim dolacak tik yok. Keske bana da dese duzelmicek ciksin diye. Cikarin gitsin rahat rahat.

sen de ekler misin rica etsem?

Fotograf mi canim?

:)) guldurdun beni. Aynen canım benimde öyle. 1,5 yıl sürer dedi 2,5 yıl oldu hala doğru düzgün duzelme yok aynaya her baktigimda sinir oluyorum. Az kaldı diyo bide eğer son hali buysa ben onca eziyeti bunun icinmi çektim. Köpek dislerimin biri önde biri arkada catlicam sinirden. Bence konu sahibi arkadasinki gayet güzel benimkini görse haline sukrederdi . Tel taktirp dışı düzelmeyen ilk kişi olarak tarihe gececem :((

:)) guldurdun beni. Aynen canım benimde öyle. 1,5 yıl sürer dedi 2,5 yıl oldu hala doğru düzgün duzelme yok aynaya her baktigimda sinir oluyorum. Az kaldı diyo bide eğer son hali buysa ben onca eziyeti bunun icinmi çektim. Köpek dislerimin biri önde biri arkada catlicam sinirden. Bence konu sahibi arkadasinki gayet güzel benimkini görse haline sukrederdi . Tel taktirp dışı düzelmeyen ilk kişi olarak tarihe gececem :((

Yarim randevum var yine cikarmazsa kerpetenle sokucem artik.. fotograf atmayi becerebilirsem bana salak dersiniz. Neden taktirdigimi hala bilmiyorum inan.

canım eşim ve tanıdığım birçok insanın tamamen aynı hizada ve porselen değil
dişçimin de aynı hizada :)

evet de onların yapısı öyle. benim hem annemin hem babamın dişleri çok düzgün, küçükken tel taktırdım o kadar düzgün olmadı.
doğal olarak bu kadar düzeltiliyor işte.

3 sene önceki halim. Yenisini koymaya gerek yok disin ustune hayalinizde tel ekleyin tamamdir. :banghead:

Eklentiler

• $1402942181383.webp
    $1402942181383.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 122
evet de onların yapısı öyle. benim hem annemin hem babamın dişleri çok düzgün, küçükken tel taktırdım o kadar düzgün olmadı.
doğal olarak bu kadar düzeltiliyor işte.
ben de kucukken takmistim. sabit olmadigi icin firlattim attim birkac ay sonra. o zaman da olmadı simdi de olmayacak demek ki[emoji81][emoji88][emoji80]

Eki Görüntüle 1159214
Eki Görüntüle 1159215

merhaba :) benim de öndeki iki dişimin ilerde olması gibi bi durumu vardı,dişlerimiz boyut bakımından da çok benziyor. şuan bende problem kalmadı bence doktorunuzun uyguladığı tedavi şeklinden kaynaklanan bişey olabilir

Duzelecek hicbir sey yok nerdeyse sma bekliyoz ne bekliyoz biz de bilmiyoruz :what: yalvar yakar taktirdim doktora simdi de çıkarmıyor. ''Al sana tel'' mesaji veriyor sanirim.

Back
X