• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortodontik tedavisi bitenler bakabilir mi?

cok hossun canim. cok guldurdun beni[emoji3]

sagol canım sende çok hoşsun. Ay kıyamam sana sen bide hamilesin telefondan girmiştim bunca zaman şimdi pc den girince gördüm Allah kolay doğumlar nasip etsin. Sorması ayıp yaş kaç canım bende gebelik düşünüyorum şu aralar ama dişte telle nasıl olur bilmiyorum benim her kontrolden sonra ağzimi kırıyorda dr. Hiç bişey yiyemiyorum. Of Of daha bunun bide pekiştirmesi var çektiğim eziyete değmeyeceğini düşündükçe tümden çıldırıyorum.:20:

sagol canım sende çok hoşsun. Ay kıyamam sana sen bide hamilesin telefondan girmiştim bunca zaman şimdi pc den girince gördüm Allah kolay doğumlar nasip etsin. Sorması ayıp yaş kaç canım bende gebelik düşünüyorum şu aralar ama dişte telle nasıl olur bilmiyorum benim her kontrolden sonra ağzimi kırıyorda dr. Hiç bişey yiyemiyorum. Of Of daha bunun bide pekiştirmesi var çektiğim eziyete değmeyeceğini düşündükçe tümden çıldırıyorum.:20:
34 oldum yeni[emoji12]
artik agri olmuyor bende
kucukken telimi attim birkac ay sonra. allahtan köpek dişlerimin oturmasıni bekledim. o zamanlar pekistirme uygulamasi yoktu. ( sene 1990)
eski haline geri dondu disler[emoji51]

Yarim randevum var yine cikarmazsa kerpetenle sokucem artik.. fotograf atmayi becerebilirsem bana salak dersiniz. Neden taktirdigimi hala bilmiyorum inan.[/QUOTE

Allah biran evvel kurtarsın valla. seni bilmem ama benim canım çok yandı ve hiiiiçte istediğim gibi daha doğrusu hayalimdeki gibi olmadı. Takarken yaşın önemi yok diyordu şimdide yaştan geç ilerliyo diyo. Ha bide dişlerimin iki tarafı aynı değil diyorum sol taraftakiler daha içte dedim ne dese beğenirsin insanın iki tarafı aynı olmazmış sol tarafımda ben varmış sağda yokmuş noluyormuş sankii:47: ortodontist katili yapacak bu adam beni.

Son düzenleme:
evet de onların yapısı öyle. benim hem annemin hem babamın dişleri çok düzgün, küçükken tel taktırdım o kadar düzgün olmadı.
doğal olarak bu kadar düzeltiliyor işte.

Ya canım bişey sorucam sana. Senin tedavin bitmis bilirsin sen. Bu pekiştirme dedikleri aparat çok acitiyormu yada acitiyormu kullanimi rahatmi son zamanlarda birde bunu taktim kafama bu dişler yüzünden sinir hastası oldum valla. Hayır olduğu kadar olmadığı kader demeyi birturlu beceremiyorum.:((

Ya canım bişey sorucam sana. Senin tedavin bitmis bilirsin sen. Bu pekiştirme dedikleri aparat çok acitiyormu yada acitiyormu kullanimi rahatmi son zamanlarda birde bunu taktim kafama bu dişler yüzünden sinir hastası oldum valla. Hayır olduğu kadar olmadığı kader demeyi birturlu beceremiyorum.:((

8 sene önce bitti tedavim :) çok hatırlamıyorum o yüzden ama pekiştirme dediğin şey teller çıktıktan sonra dişlerin arkasına takılan ince telse acıtmıyor.
takılıp çıkarılan şeyse onu hiç kullanmadım.

8 sene önce bitti tedavim :) çok hatırlamıyorum o yüzden ama pekiştirme dediğin şey teller çıktıktan sonra dişlerin arkasına takılan ince telse acıtmıyor.
takılıp çıkarılan şeyse onu hiç kullanmadım.

Cevabın için teşekkür ederim canım.
Malesef takilip çıkarılan şey :((( Aha bir bu kaynana gillerden birde bu tellerden ne çektin be nry :((((

ondan kardeşim kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ama acıtmıyor ya, gerçi biz küçüktük, yetişkinlerde daha ağrılı olabilir.

Aptalligima doymayim kucukken taktiraydimya bende. Benimki kesin ağrılı olur teller içinde acitmiyor dediler 2,5 yıldır anamdan emdigim süt burnumdan geldi yinede Hakktan hayirlisi ne deyim.

Back
X