- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi kuebrahumeyra
ben de idare ederim canım oturuyorum derslere başladım işte bu ay yine hüsran oldu umudum kaldı nisana seni de göremedim ne zamandırCanimmm iyiyim sen nasilsinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de idare ederim canım oturuyorum derslere başladım işte bu ay yine hüsran oldu umudum kaldı nisana seni de göremedim ne zamandırCanimmm iyiyim sen nasilsinn
Ben tasiniyorum canim giremiyorim simdi dersim bos bi bakayim dedim iki haftadir ev bul toplan toparlan bunlarla ugrasiyorum cnm uzuldum nisan bizim ayimiz olsun benim de umudum nisandaben de idare ederim canım oturuyorum derslere başladım işte bu ay yine hüsran oldu umudum kaldı nisana seni de göremedim ne zamandır
inşaallah canımcım nisana artık hayırlısıyla sen neden taşınıyorsun kuzum ev sahibi sorun mu çıkardı?Ben tasiniyorum canim giremiyorim simdi dersim bos bi bakayim dedim iki haftadir ev bul toplan toparlan bunlarla ugrasiyorum cnm uzuldum nisan bizim ayimiz olsun benim de umudum nisanda
Yok benim ev kucuktu evin bitmesini bekliyorduk evi satinca ciktik hemen isteinşaallah canımcım nisana artık hayırlısıyla sen neden taşınıyorsun kuzum ev sahibi sorun mu çıkardı?
anladım canım evin borcu olunca evi mi sattınız hayırlısı olsun canım ev taşımak da zor bir sene içinde ben 2 ev değiştirmiştim birinci evimde yangın çıkınca hayırlısı olsun bu evin uğurlu gelsin sana kuzumYok benim ev kucuktu evin bitmesini bekliyorduk evi satinca ciktik hemen iste
ay ben de aynen hiç kaçırmazdım koşa koşa eve gelirdim ben hala izliyorum şimdi 2014 usagi var yeni çizimiyle ama ben eski halini hep seviyorum onu izl,yor musun izlemeni isterim ben de usagi gibi hem çok neşeli hem de çok sulu gözlüyüm
bana çok saf bir kız gibi geliyor usagi çok tatlı ya
canım 28 bende...6 yaşımdan beri kapalıyım..hayalperest yaş kaç canım benim 30 ne kadardır kapalısın?
niye ki? tunik dize kadar geliyor zaten,üstünede yapışan bişey değilse ne sakıncası var anlamadımpardesünün altına giyinmekte sorun yok bence ama tunik altına giyenlere çok kızıyorum
çok güzel![]()
şu tarz birşey den bahsediyorum..
http://ch.nicovideo.jp/sailormoon-Turkish
bu adresten izliyorum canım yeni versiyonu bu kesinlikle izle ben de gerçek hayatta olsa derdim arkadaşlarıma da sen mars savaşçısı sen jüpiter falan derdim ben de usagi olurdum hehehemaaşallah canım 6 yaşından beri kapalılık çok güzel ben senin yaşında 28 de kapandım
teşekkürle canım izliycem mutlaka..çok güzel
yok sarı dalgalı saçlıyım. ama düzleştirici sağolsun:)
kapalı giyim pahalı ya çok uzun zamandır kıyafet almıyorum atanayım da neler alacağım ,teşekkürle canım izliycem mutlaka..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trenckot.800923/ bak benim konum vardı burda başka kombinlerde var.istersen bakabilirsin...
KAPALILIKTA BENCE VÜCUT HATLARINI ÇOK BELLİ ETMEDİĞİ SÜRECE SORUN YOKPantolon erkek giysisi mi? Neye göre kime göre?
Hiçbir kıyafeti kadın erkek kıyafeti olarak adlandıramayız. Sutyen ve kravat hariç
Hatta iskoçların geleneksel kıyafetleri etek iken eteği kadın kıyafeti ilan etmek bile mantıksız.
Bırakın herkes istediğini giysin kendi istekleri kendi kararları...![]()