örtülü hanimlar, pantolun giyormusunuz?

ben de idare ederim canım oturuyorum derslere başladım işte bu ay yine hüsran oldu umudum kaldı nisana seni de göremedim ne zamandır
Ben tasiniyorum canim giremiyorim simdi dersim bos bi bakayim dedim iki haftadir ev bul toplan toparlan bunlarla ugrasiyorum cnm uzuldum nisan bizim ayimiz olsun benim de umudum nisanda

Ben tasiniyorum canim giremiyorim simdi dersim bos bi bakayim dedim iki haftadir ev bul toplan toparlan bunlarla ugrasiyorum cnm uzuldum nisan bizim ayimiz olsun benim de umudum nisanda
inşaallah canımcım nisana artık hayırlısıyla sen neden taşınıyorsun kuzum ev sahibi sorun mu çıkardı?

pardesünün altına giyinmekte sorun yok bence ama tunik altına giyenlere çok kızıyorum

Yok benim ev kucuktu evin bitmesini bekliyorduk evi satinca ciktik hemen iste
anladım canım evin borcu olunca evi mi sattınız hayırlısı olsun canım ev taşımak da zor bir sene içinde ben 2 ev değiştirmiştim birinci evimde yangın çıkınca hayırlısı olsun bu evin uğurlu gelsin sana kuzum

ay ben de aynen hiç kaçırmazdım koşa koşa eve gelirdim ben hala izliyorum şimdi 2014 usagi var yeni çizimiyle ama ben eski halini hep seviyorum onu izl,yor musun izlemeni isterim ben de usagi gibi hem çok neşeli hem de çok sulu gözlüyüm :KK70:
bana çok saf bir kız gibi geliyor usagi çok tatlı ya

hayalperest yaş kaç canım benim 30 ne kadardır kapalısın?
canım 28 bende...6 yaşımdan beri kapalıyım..:KK28:
aynen bende usagide kendimi görürdüm .hatta liseli kız kafasıyla momoruya bayılırdım.gerçek olsa keşke derdim:KK68:
nerde izliyosun yeni bölümleri?kesinlikle izlemek isterimmmm

http://ch.nicovideo.jp/sailormoon-Turkish
bu adresten izliyorum canım yeni versiyonu bu kesinlikle izle ben de gerçek hayatta olsa derdim arkadaşlarıma da sen mars savaşçısı sen jüpiter falan derdim ben de usagi olurdum hehehe :D maaşallah canım 6 yaşından beri kapalılık çok güzel ben senin yaşında 28 de kapandım

index.php

şu tarz birşey den bahsediyorum..

http://ch.nicovideo.jp/sailormoon-Turkish
bu adresten izliyorum canım yeni versiyonu bu kesinlikle izle ben de gerçek hayatta olsa derdim arkadaşlarıma da sen mars savaşçısı sen jüpiter falan derdim ben de usagi olurdum hehehe :KK70: maaşallah canım 6 yaşından beri kapalılık çok güzel ben senin yaşında 28 de kapandım

teşekkürle canım izliycem mutlaka..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trenckot.800923/ bak benim konum vardı burda başka kombinlerde var.istersen bakabilirsin...

O okypete sarı , civciv o_O
sanki kahve uzun ve düz saçlı biri olduğuna eminmişim gibi sarıyı okuyunca şaşırdım

pantolonun erkek giyisisi olduğunu hiç düşünmüyorum,özellikle uzun entarili erkeklerin olduğu arabistanı ve diğer arap ülkelerindeki erkekleri düşününce.
yok sarı dalgalı saçlıyım. ama düzleştirici sağolsun:)

Pantolon erkek giysisi mi? Neye göre kime göre?
Hiçbir kıyafeti kadın erkek kıyafeti olarak adlandıramayız. Sutyen ve kravat hariç :KK53:
Hatta iskoçların geleneksel kıyafetleri etek iken eteği kadın kıyafeti ilan etmek bile mantıksız.
Bırakın herkes istediğini giysin kendi istekleri kendi kararları... :KK51:

Pantolon erkek giysisi mi? Neye göre kime göre?
Hiçbir kıyafeti kadın erkek kıyafeti olarak adlandıramayız. Sutyen ve kravat hariç :KK53:
Hatta iskoçların geleneksel kıyafetleri etek iken eteği kadın kıyafeti ilan etmek bile mantıksız.
Bırakın herkes istediğini giysin kendi istekleri kendi kararları... :KK51:
KAPALILIKTA BENCE VÜCUT HATLARINI ÇOK BELLİ ETMEDİĞİ SÜRECE SORUN YOK

ben herzaman pantolon giyiyorum
dün uzun zamandan beri ilk defa etekli takım giydim
ama pardösünün yada feracenin altına pantolon üstüne diz kapagına kadar tunik giyerim

Back
X