oruç tutan hamile arkadaşlar

ne çirkin bi yaklaşım bu boyle bebeği haketmiyorsunuz da ne demek:53: ben henüz bekar olsamda hamileyken oruç tutmanın tamamen bencillik olduğu görüşündeyim kendinizden once bebeğinizi düşünmeniz lazım. İslam dini kolaylık dinidir bunu unutmayın

canım onun gibi varsayım yapıyorum hani diyor ya allah size nasıl evlat veriyor ben çok istiyorum değerini bilirdim gibi vs...

yargılayıcı yorumlarına onun gibi bi yorum yaptım .... sonunada bilemeyiz dedim düzgün anlayarak okuyun lütfen...

bekar olduğun belli ... neyse tabiki de bebğimizi düşünüyoruz ama tutabilirsekde rabbimize borcumuzu tutuyoruz...

kimseyi burda yargılamaya gerek yok değil mi arkadaşım...

melan2010 çok ağır olmuş cevabın ama daha fazla birşey demek istemiyorum.konuyu açmasaymışım daha iyi olurmuş sanırım....

yaa canım öyle değilde. yanii şey yazmışsın geçen hamileliğimde borcum vardı zaten onlarıda tutamadım şimdi o yüzden tutuyorum demişsin. bak ben buna karşıyım işte. şöyle desen ben yıllardır hiç orucumu bırakmadım şimdi içim vicdanım orucu bırakmaya razı gelmiyor gibi birşeyler desen amenna ama sırf borç olacak diye tutmayı bende yanlış buluyorum. kışın 5te akşam ezanı okunuyor o zaman tutarsın canım şimdi 17 saat bebeği aç bırakmak çok yanlış bence.

Arkadaşım ne kadar ayıp bu söylediğin..

Bebek sahibi olanlar da belki evlatlarıyla imtihan olacaklar bunu da bilemeyiz o zaman..

Karnınızda bebeğinizle bu kadar sivri ve can yakıcı konuşmayın lütfen siz yaşamasanız evlatlarınız var onların ne yaşayacağı belli olmaz..

Arkadaşı savunmuyorum,söylediklerine katılmıyorum ama bu söylediğin çok çok ayıp..

Çok ayıp ediyorsun,kabul et..

yok canım hiç ayıp etmiyorum ben lütfen polemik olmasın ...

site kurallarını biliyoruz konu dışı konuşmak yasak ben arkadaşa sadece onun tarzında yorum yaptım

VE BİLEMEYİZ DEĞİL Mİ DEDİM... SONUNDA HAKETMİYORSUN DEMEDİM.... BU BANA DÜŞMEZ ALLAH BİLİR ORASINI DEMEK İSTEDİM SONUNDAN ANLAŞILDIĞI GİBİ BİLEMEYİZ DERKEN.

konunun sonu tartışmaya varmış bile.
forumda dini konular açmak kurallar gereği yasaktır.
bu sebeple konuyu yorumlara kapatıyorum.

Back
X