- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ilk kez oldu bir daha olmaz insAllah olursa 1 gunlugune tutmamOruc tutmak sagligina zarar veriyorsa tutma bence.
o ara suurum acikti yari baygindim kolonya felan kokladim gectiDoktor?
cok yemek yemem duzensiz yerim ama o ara yari baygindim kolonya felan kokladim gectiBu konuyu buraya açıp polemik oluşturmaktansa bir doktora görunseydiniz. Öğlen olmadan başınız dönmeye başlamış , eğer iki saatte bir yemek yemiyorsaniz oruçtan degildir çünkü çok erken saatlerde rahatsızlığınız başlamış.
Hasta olup oruç tutmakta ısrar eden insanları anlamıyorum
bayilacagimi bilemezdim kiHasta olup oruç tutmakta ısrar eden insanları anlamıyorum
bayilacagimi bilemezdim ki
evet bugun basim cok agridiTamam ama migrenin var, tiroid hastasıyım diyorsun.
Ben de migren hastasıyım, 2-3 saat aç kalınca boynumdan başlıyor girmeye ağrılar sancılar.
Bende öyle çalışırken tutamadım bendeTamam ama migrenin var, tiroid hastasıyım diyorsun.
Ben de migren hastasıyım, 2-3 saat aç kalınca boynumdan başlıyor girmeye ağrılar sancılar.
baktiricam tesekkurlerBelki oruçtan belki değil.
Erken olmuş çünkü
Bu konu burada anlamsız, kimse size buradan oruç tutumayın veya tutmaya devam edin diye fetva veremez.
Ya da hadsizce verirler o fetvaları.
Dolayısıyla polemik çıkar.
Ne gerek var?
Kan değerlerinize baktırın kafanıza çok takılırsa.
Ne bilek biz ondan mı oldu bundan mı olduMerhabalar ablalarim biliyosunuz bugun ramazandı en guzel aylardan biri ben de niyetliydim sabah okula giderken asiri basim donup midem bulaniyordu derste daha fena oldum sonra ogle arasi girdi namaz kilmaya mescide gittim namazi bitirdim ordan cikarken asiri basim dondu ve yere kapaklandim o ara hemen kizlar yardim etti yarı şuurum kapaliydi tiroidim ve migrenim var sizce ondan mi oldu?
Yok alt metin şuDoktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?