Oruç tutarken bayıldım?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar ablalarim biliyosunuz bugun ramazandı en guzel aylardan biri ben de niyetliydim sabah okula giderken asiri basim donup midem bulaniyordu derste daha fena oldum sonra ogle arasi girdi namaz kilmaya mescide gittim namazi bitirdim ordan cikarken asiri basim dondu ve yere kapaklandim o ara hemen kizlar yardim etti yarı şuurum kapaliydi tiroidim ve migrenim var sizce ondan mi oldu?

Bu konuyu buraya açıp polemik oluşturmaktansa bir doktora görunseydiniz. Öğlen olmadan başınız dönmeye başlamış , eğer iki saatte bir yemek yemiyorsaniz oruçtan degildir çünkü çok erken saatlerde rahatsızlığınız başlamış.

cok yemek yemem duzensiz yerim ama o ara yari baygindim kolonya felan kokladim gecti

Belki oruçtan belki değil.
Erken olmuş çünkü
Bu konu burada anlamsız, kimse size buradan oruç tutumayın veya tutmaya devam edin diye fetva veremez.
Ya da hadsizce verirler o fetvaları.
Dolayısıyla polemik çıkar.
Ne gerek var?
Kan değerlerinize baktırın kafanıza çok takılırsa.

baktiricam tesekkurler

Gecmis olsun demek ki rahatsiz ediyor sizi. Ben de tiroid hastasiyim ama sorun yasamadim hic.

Ne bilek biz ondan mı oldu bundan mı oldu
Yaramıyorsa içme

Kan değerlerine baktır, iftar ve sahurda sağlıklı bir şekilde beslen, burada kim ne diyebilir, bende migren hastasıyım, biraz baş ağrım oluyor ama tutmamı engelleyecek noktaya gelmedim hiç. Herkesin bünyesi de oruç hassasiyeti de farklı.

Yok alt metin şu
O kadar ibadet etmek ki
Bayılıvermek
Ayrıntıya kadar da anlatılır mı ibadet? Gizlisi makbul değil mi?
Soruyor bir de burada.
Ee ben çıkıp gebelik belirtisi desem, “ne diyorsun hamfendi kendine gel konumdan çık” der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…