oruc tutmasini istemedigim tek kisi babam

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
Babam ac oldumu kendini kaybediyor herkese cok sert davraniyor ozellikle bize , ya oruc tutugunda acligindan kufrediyor sovuyor sinir krizleri geciriyor , 4 5 sene once ramazanda bana bicak cektigini hatirliyorum ya. Hastaligi yuzundende bi kac senedir oruc tutmuyordu hic bi sorun yoktu bugun tutu ve burnumuzdan getirdi. Bana kizdi kafan acik kapanmiyorsun senin oruclarin sayilmaz tutsan nolur tutmasan nolur diye moralimi bozdu , bu aksam orucumuzu dayimlarda aciyoruz arabayla gelene kadar son surat surdu arabayi kufur ederek soverek getirdi buraya anneme bagirmaya basladi hepiniz belasiniz bana bulasmayin benimle ugrasmayin , ya tum gun yatti kendine yaklasan olmadi konusan olmadi. sende cocuklarinda hepiniz belasiniz fln , biktim bu adamdan yaa bi kac gun sonra tatile gidecek gitseds rahatlasak diyorum artik , gitikce nefret etmeye basladim bu adamdan yaa. suan dayimdayiz hic bisi olmamis gibi davraniyor kuzu kuzu oturuyor.

O kendi orucuna baksın önce. Allahım su ramazanın hayrına uygun davranmayanlar tutmasın lütfen ya.

Çok üzüldüm yaaa, babadan nefret ettirecek seviyeye getirmiş kendisini. o kaybediyor haberi yok... Bir babanın gitmesine sevinmek

Yarin tutmak istemiyor ztn tutmasinda hasta ztn. of bunun bide eve geri donusu var

Babanizdan nefret edilecek bisey degil bu arkadasim. Babaniz muhtemelen seker hastasidir yada tiroid. Bunlar insanin huyunu suyunu degistirir.eminim babanizda biliyordur orucun yalnizca aclik olmadigini.bu hepimiz icin gecerli.destek olun kinamayin uzerine gitmeyin. Oruc sizin icinde sadece ac kalmak degil. Ve lutfen boyle bir sebepten dolayi babanizdan nefret ettiginizi soylemeyin. Ayiptir gunahtir.birablaniz olarak kusuruma bakmayin ama lutfen dediklerimi dusunun

Sizin basiniz acik tuttugunuz oruc kabul gormuyor adam bicak cekiyor orucluyken ona bir sikinti yok.Kusura bakmayin ama hic normal degil ben oyle insana akli basinda demem.Allah yardimciniz olsun isiniz zor.

Benim annemde tiroid hastasi orucluyken kimseye hadsiz davranmiyor.ben boyle babadan nefret ederim.ona ayip ona gunah nefret eden bana degil kesinlikle size katilmiyorum

Neyin orucunu tutuyorsa artık?

Böyle erkekler beni sinir ediyor..

Kendi tuttuğu oruç kabul olduda sanki sizinkine takılmış.

bende genç kızken ramazanın gelmesini istemezdim bu nedenle

evet seker hastasi ama annemde seker hastasi ackende ayni tokkende ayni. babam normalde idare edebilinir yine anlasabiliriz ama acken kesinlikle
cekilmiyor , yillar once kaybolan bi anahtar icin sinirlendi ya. ondan nefret etmek istemem hep sabret sabret
ama acken sabrini tasiriyor insanin

Sizin basiniz acik tuttugunuz oruc kabul gormuyor adam bicak cekiyor orucluyken ona bir sikinti yok.Kusura bakmayin ama hic normal degil ben oyle insana akli basinda demem.Allah yardimciniz olsun isiniz zor.

Yillardir psikoliga gidiyor ztn arabanin icindede bnm psikolojim bozuk dedi durdu herzaman sabrediliyor ama acken sabir fln birakmiyor

Basi acik gezenin orucu kabul olmaz diyen, oruclu agziyla kufur ediyor? Allah islah etsin mumkun oldugunca bulasmayin babaniza.

Bir deli de bizim evde var böyle,Allah'tan tutmuyor orucunu artık midesi hasta diye.

Bir de sigarayı bıraktığında aynı canavara dönüşüyor,ne diyeyim Allah ıslah etsin :26:

Bu kadar hakaretten sonra onun orucunun da kabul olmayacağını söyleyin babanıza. Bıçak çekmek çok büyük bir şey ya size bir şey olsaydı? Aileniz hiç tepki vermiyor mu?

Boyle insanlara sinir oluyorum.
Insanlara deger vermez, saygi gostermez, kotudur, fenadir. Ustune ustluk, ibadet edicem diye onu bile milletin burnundan getirir. Boylesi insanlar oruc tutsa ne, tutmasa ne? Gonul kirmanin gunahini dusunmez, ama ac kalip millete saldirmayi ibadetten sayar. Bunlarin oruc tutmamalari insanlik adina daha hayirli.

Basi acik gezenin orucu kabul olmaz diyen, oruclu agziyla kufur ediyor? Allah islah etsin mumkun oldugunca bulasmayin babaniza.

Kendine bulasan yok ac oldumu kendi bulasacak yer ariyor kendi kendine isyanlaniyor. dun tutmicam dedi bugun insallah tutmuyordur

Bu kadar hakaretten sonra onun orucunun da kabul olmayacağını söyleyin babanıza. Bıçak çekmek çok büyük bir şey ya size bir şey olsaydı? Aileniz hiç tepki vermiyor mu?

Basindan bi bela eksilirdi fenami olurdu. ailem napsin hepimizi huzursuz ediyor acken annemle kavga ediyorlar annem tutma diyor ztn ramazandan once oructa bana bulasma dedi durdu

Bence babaniz seker hastasi olabilir onlarda boyle oluyor
Simdi okudum seker hastasiymis
Bence de oruc tutmamasi daha iyi olur onun icin
Ama uzuldum elden gelen bisey degil
Benim babam da seker hastasi cunku

Son düzenleme:
Bence babaniz seker hastasi olabilir onlarda boyle oluyor
Simdi okudum seker hastasiymis
Bence de oruc tutmamasi daha iyi olur onun icin
Ama uzuldum elden gelen bisey degil
Benim babam da seker hastasi cunku

Annemde seker hastasi ama acken kimseye bulasma geregi duymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…