oruc tutmasini istemedigim tek kisi babam

Firsat kalmiyordur cunku benim halam da seker hastasi o da kimseye bulasmaz
Ama babam da böyle seninki gibi sinirli belki diyabetin tipleri farklidir

Neyse ki tatile gidecek ramazandan sonra donecek , kendi icinde iyi gelir bizim icinde

Off allahiiim basladi yinee! tutma su orucu be adam tutmaa , yarin olsada gitse artik biktim ya biktiim bunun bela okumasindan sovmesinden kac gundur. Bugun dogum gunumde dogduguma pisman etti saolsun eksik olmasiin. kendimi odaya kilitledim korkuyom artik bundan , eline geceni firlat evet. yarin tatile gitde huzur bulalim biraz

konu cok eski ama yazmak istedim bunun bilimsel aciklamasi var mide en hassas sinir uclarindan biriymis bos kalinca uyarilinirmis eger hala boşsa kan sekerini dusurerek sinire yol acarmis.

Benim annemde tiroid hastasi orucluyken kimseye hadsiz davranmiyor.ben boyle babadan nefret ederim.ona ayip ona gunah nefret eden bana degil kesinlikle size katilmiyorum
ben de tiroid hastasiyim hic de boyle davranmam gayet de tutarim

Yalnız benim anlamadığım şeker hastası kadınlar da var onlar akşama kadar yemek hazırlıyorlar yine de kimseye böyle kızmıyorlar... Erkekler çok nazlı.

Sigara iciyor mu? Sigarasizliktan da oluyor bu davranislar

Idare edin diyen olmus saka gibi idare alan edilmesin boyle insanlar.hep bi4likte olup atavaksin kapinin onune.cagiracaksin polisi bicak cekti diye.deli mi ne

Bana kizdi kafan acik kapanmiyorsun senin oruclarin sayilmaz tutsan nolur tutmasan nolur diye moralimi bozdu
Sen bağırıp çağırınca, küfür edince, kalp kırınca oruç tutmuş mu sayiliyorsun? Oruç tutan kişinin yemeden içmeden kesilmesinin kötülükten de uzak durmasi gerekmiyor mu? Demek lazım ama karşıdaki baba işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…