- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Evet aslında çoğu ramazanda ilkgunler hep böyle olurdum ve tutamadım korkudan ama ozananlar calisiyodum ondandir diyosun ama değil galibaHer yıl böyle mi olursunuz?ilk defa böyle isen halsizlik ishal falan var mı?Migren var mı? Geçmiş olsun.Hayırlı ramazanlar
Dimi doktora gidip sonuçlara göre davranicam çok sagolGeçmiş olsun
Herhangi bir rahatsızlığınız yokken oruçla birlikte bu sorunlar ortaya çıktıysa bi doktora gitmeniz en iyisi bence
Hayırlı Ramazanlar
Migren bukadar şiddetli başağrısı yaparmi canım yaCanim sende migren var. Aclik migrenin tetikleyicilerinden biridir. Bir kac gun tutma bakalim sonra tekrar denersin.
Seninde kafatasın komple ağrıyor mü benimde çatlayacak gibi ağrıyorGeçmiş olsun sanada ama ben gerçekten başağrısı bulantı çok korkuyorum allah korusun neolabilir bilmem
Tup mide ameliyati mi oldunuz? Sizde ki belirtiler tup mide olanlarda oluyordaRamazan başlayalı üç gün oldu ben ucgundur tutuyorum arkadaslar ama gelin bide bana sorun ilkgun akşamüstü başlayan başağrısı bulantı ve kusmayla beraber kendime ancak onbirde geldim ağrı kesimiyle ikinci gün biseyim yoktu dedim ilkgun alisirim bugün yine aynı başağrısıbulantı kusma iftarı açtım biparca biseyle ondakka sonra yine çıkardım yine agrikesici alıp bekledim geçmek bilmedi acile gittik yeni geldim tansiyonun 9 5 çıktı iğne vurup gönderdiler iyiyim şimdi yarın tutmaya korkuyorum hatta tutmicam çok kötü oluyorum böyle olan var mi yoksa benim başka biseyimmi var acaba
Yok canım ben hayatında hiç ameliyat olmadimTup mide ameliyati mi oldunuz? Sizde ki belirtiler tup mide olanlarda oluyorda
Evet migrenin olayi bu zaten. Cok siddetli bir bas agrisi, feci sekilde kusma nobetleri. Kendimden biliyorum. Nende ramazanda ayni seyleri yasiyorum. Sukur 3 gundur bende bisey yok. Umarim bu ramazan migrensiz gecer. Gecmis olsun sanada.Migren bukadar şiddetli başağrısı yaparmi canım ya
Aynen bide bulantı çıkarıp sürüyorum ki midede viseyde yokSeninde kafatasın komple ağrıyor mü benimde çatlayacak gibi ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?