şimdi açık konuşmak gerekirse, bazı akplilerdeki tutuculuk kapalılık karşı taraftada var objektif baktığımda. Milletçe bi ayarımız yok yani, ölümüne taraftar olmak zorundayız, farklı fikirlere, farklı insanlara, farklı düşüncelere kapalıyız, ille siyah beyaz olmalı grimiz yok
aynen katılıyorum akp secmenı g.t kılıyız yalarım gıbı abuk sabuk seylerle ıyı bir pas veriyooo eeee muhalıfler dururmu iktidar kalesine 90 dan golü cakıyo kendi kalesine gol atmak diye buna derim benYazarlar naapsin, malzemeyi veren AKP.. Her iki laflarinin biri din, iman, kitap olunca yazarlar da herkesin anlayacagi dilden konusuyorlar..
Dogru soyluyorsun. Adama peygamber diyorlar, Allahin ozelliklerini tasiyor diyorlar, dokunmak ibadettir diyorlar, her laflarinin basi sonu din, ama konustuklari laflara bak.. g kiliyiz, yalariz, isiririz, istesin kocamizi bosariz, haremine gireriz, karimi kiskanmam, babami takmam.. Bir yandan din kitap derken ote yandan agizlarindan pislik akiyor..aynen katılıyorum akp secmenı g.t kılıyız yalarım gıbı abuk sabuk seylerle ıyı bir pas veriyooo eeee muhalıfler dururmu iktidar kalesine 90 dan golü cakıyo kendi kalesine gol atmak diye buna derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?