Orucum ama kadın ağrısı ishal başladı??

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Orucum ama çok karnım ağrıyor ve ishal başladı ne yapmalıyım?? Orucu yarım bırakabilir miyim nasıl olur günah mı ne yapacağım ben çok kötüyüm bırakmak da istemiyorum ama ağrı da çok npmalıyım?

alo fetva yı arayabilirsiniz

bildiğim kadarıyla ishal için bozulmaz
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Alo Fetva'yı arayın. 190 telefon numarası. Ücretsiz de üstelik. Bu tarz konular yasak burada.

Serum kullanacak kadar kötüyse, zehirlenme vs söz konusuysa hemen doktora gidin. Doktor serumluk, iğnelik, ciddi bir durum varsa söyler, o şekilde bozarsınız, bu günün yerine bir gün oruç tutarsınız sonra. Ama ağrılı ishal veya kabız gibi bağırsak sorunları oruç tutarken herkeste görülebilir. Bundan dolayı oruç bozulmaz bildiğim kadarıyla. Niyet ettiğiniz Ramazan orucunu geçersiz bir sebeple bozarsanız onun yerine 61gün oruç tutmanız gerekir. Siz yine de Alo Fetva'ya da bir sorun tabii.

Google a bile yazsanız, bir çok ilgili sayfaya yönlendirilirsiniz. Arkadaş da söylemiş fetvayı arayın.
Buradan biz günah veya değil diye yönlendirme yapamayız, mantıksız yani, konu da kapanır zaten.
Geçmiş olsun.

karnın üstüne yatmak 4 ayak üstüne durur pozisyonda durmak yatıştırmıyorsa.ayrıca tuvalete çıkınca az çok yiyecekten mi olduğu anlaşılıyor gibi.bizim burada arıtma suları ya mikroplu olmasından yada içindeki fazla demir oranından.ishal oluyorum arada şeftali yiyip dengeliyorum yada kendime özel marketten su alıyorum.

buradan size kimse fetva veremez.
doktora gideceksiniz. iğne ya da serum gerekiyor dediği an orucunuz zaten bozulmuş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…