Örümcek Ağı Estetiği Sık Sorulan Sorular

BektasKoyuAssos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
247
81
38
Örümcek Ağı Estetiği

Örümcek Ağı Estetiği, ameliyatsız, cilt germe yöntemidir. PDO medikal iplerin, cilt alt dokusuna, ince uçlu iğneler vasıtasıyla örümcek ağı gibi örülmesi suretiyle yapılır.

Örümcek Ağı Estetiğinin Etki Mekanizması Nasıl Çalışır?

Sarkan, gevşeyen ya da formunu kaybetmeye meyilli cilt bölgelerine örülen ipler, yeniden lif oluşumuna, kollajen ve elastin üretiminin hızlanmasına neden oluyor. Bu ipler cilde herhangi bir zarar vermeden yapışıyor, mikro kan dolaşımının hızlanmasıyla, cilt kısa zamanda toparlanarak form kazanıyor.

Örümcek Ağı Estetiği Nasıl Uygulanır?

Uygulamanın yapılacağı alan anestezik kremlerle uyuşturulur. Bölgenin durumu göz önüne alınarak, belirlenen adette ip, cilt alt dokusuna iğneler vasıtasıyla yerleştirilerek, ağ gibi örülür.

Hangi Yaş Grubu Örümcek Ağı Estetiği Yaptırabilir?

Erkek ya da kadın fark etmeksizin ilk silik çizgilerin görülmeye başlandığı 30’lu yaşlardan ve cildin toparlanmaya ihtiyaç duyduğu 50’li yaşlara kadar yapılabilir.

Örümcek Ağı Estetiği için Kaç Seanslık Bir Uygulama Gerekiyor?

Seans aralığını ve seans sayısını, cildin mevcut durumu belirler. Ortalama olarak 2 ya da 3 seans cildin toparlanmasına maksimum fayda sağlayacaktır.

Bir Seansta Kaç İğne Kullanılıyor?

En iyi sonuca ulaşabilmek için, yüz bölgesinde 10 adet sağ ve 100 adet sol bölüm olmak üzere toplamda 200 adet ip kullanılır.

Örümcek Ağı Estetiği Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Sadece yüz bölgesine değil, sarkmaya meyilli ya da formunu kaybederek gevşemiş tüm cilt dokusuna Örümcek Ağı Estetiği yapılabilir. Bacak iç bölgesi, kalçalar ve popo, iç kol bölgesi, karın, göğüs ve vajina bölgeleri Örümcek Ağı Estetiği ile toparlanır.

Örümcek Ağı Estetiği ile Beraber Başka Bir uygulama Yapılabilir mi?

Hastanın durumu ve ihtiyaçlarına göre botoks, dolgu veya yağ transferi uygulamaları eklenebilir. Bu uygulama ayrıca sıklıkla uygulanan lazer tedavileri öncesinde de kullanılabilir. Göğüs güzelleştirme ve popo büyütme operasyonlarında kullanılan implant ve yağ transferine kombine olarak örümcek ağı tekniği kullanımı mükemmel sonuçlar doğurabilmektedir.

Hangi anestezi yöntemi kullanılmaktadır?

Örümcek Ağı Tekniği uygulamasında genellikle özel bir krem cilde sürülerek lokal anestezi yapılır. Ancak 100’den fazla PDO ipin kullanılması gereken durumlarda, ameliyathanede sedasyon altında uygulanması tercih edilmektedir.

Uygulama Toplamda Kaç Dakika Sürüyor?

Süreç uygulama bölgesine ve kullanılan ip sayısına göre değişkenlik gösterir. Tüm yüz 10-15 dakika içinde, diğer vücut bölümleri ise ortalama 20 dakika içinde tamamlanır.

İyileşme Süreci Ne Kadar Sürüyor?

Dinlenme ya da yatak istirahatına gerek kalmaksızın, makyaj bile yapılarak, uygulamadan hemen sonra sosyal yaşantıya geri dönülebilir.

Hasta Sonuçları Ne Zaman Fark Eder?

Yüzün bir tarafında uygulama yaptıktan sonra bile fark gözlemlenir. Örümcek ağı tekniği günden güne bir yenilenme süreci olduğundan, iyileşme süreci hastalar tarafından her geçen gün, final aşamasına kadar gözlemlenir, tazelenme fark edilir.

Yöntemin Etkisi Ne Kadar Sürüyor?

Bu bir yenilenme ve iyileşme sürecidir. Yerleştirilen medikal ipler 6 ay içinde kendi kendine yok olur. Tekniğin ömrü hastanın cilt yapısına, beslenme alışkanlıklarına ve yaşına göre değişkenlik gösterir. Bu etkiler göz önüne alınarak etkisinin 3 yıldan fazla sürdüğü gözlemleniyor.

Örümcek Ağı Estetiğinde Komplikasyon ve Yan Etki Var mıdır?

Herhangi bir komplikasyon görülmemektedir. Sadece morarma ve şişmeler görülebilir ancak tüm bu etkiler 3-5 gün içerisinde tamamen ortadan kalkabilir ve makyajla rahatlıkla kapatılabilir.

Kimler Örümcek Ağı Estetiği Yaptırabilir?

· Yüzünüzde, ağız ve dudak çevresinde, göz kapaklarınızın altında kırışıklıklar varsa

· Çene ve gıdık gölgenizde sarkmalar varsa

· Yüzünüzü gençleştirmek ve yenilemek istiyorsanız

· Bacak iç bölgesi, kalçalar ve popo, iç kol bölgesi, karın, göğüs ve vajina gibi bölgelerde form kaybı yaşıyorsanız

Örümcek Ağı Estetiği için uygun bir adaysınız.

Mrhb ben bu tekniği duydugumdn beri takip ediyorum,ve yaptirmayi dusunuyorm,fakat ücretini çok merak ediyorum,zira durumum çok yuksek fiyatlara elverişli değil,bu konuda bilgilendirme yaparsaniz çok sevinirim.

Mrhb ben bu tekniği duydugumdn beri takip ediyorum,ve yaptirmayi dusunuyorm,fakat ücretini çok merak ediyorum,zira durumum çok yuksek fiyatlara elverişli değil,bu konuda bilgilendirme yaparsaniz çok sevinirim.

Merhaba,

Örümcek Ağı Estetiği fiyatı ile alakalı olarak iletişim bilgilerinizi özelden mesaj olarak atarsanız, size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız. Sağlık Bakanlığı'nın aldığı karara göre dijital ortamda fiyat bilgisi veremiyoruz. Lütfen Adınızı, Soyadınızı, Telefon ve email adresinizi özel mesaj olarak bize ulaştırınız.

merhaba bu olayı ben bugün öğrendim çok hoşuma gitti. Bir kaç soru takıldı aklıma ben yirmi beş yaşındayım ama başta alnımda olmak üzere yüzümde kırışık var. Yüzümden ve şeklinden çok memnunum sadece cildimi sevmiyorum. Bu yaşta bi işlem yapılabilir mi buna dair? Ve yapıldığında yüzümün şeklini kayber miyim ki en çok korktuğum sey bU ve mimik kaybı.

merhaba bu olayı ben bugün öğrendim çok hoşuma gitti. Bir kaç soru takıldı aklıma ben yirmi beş yaşındayım ama başta alnımda olmak üzere yüzümde kırışık var. Yüzümden ve şeklinden çok memnunum sadece cildimi sevmiyorum. Bu yaşta bi işlem yapılabilir mi buna dair? Ve yapıldığında yüzümün şeklini kayber miyim ki en çok korktuğum sey bU ve mimik kaybı.

Merhaba,

Örümcek Ağı Estetiğinin en büyük avantajı zaten mimik kaybı yaşatmamasıdır. Cilde mevcut sağlığını veren, elastikiyetini sağlayan kolojen, elest,n ve fibroplast oluşumunu fazlalaştırır. Fakat mevcut çizgilerinizi görmeden buna karar vermemiz imkansız. Dilerseniz forum özel mesaj yoluyla isim soy isim ve telefon numaranızı bırakın ve sağlık danışmanı arkadaşlarımız size yardımcı olsunlar, randevu talebinde de bulunabilirsiniz

Merhaba benimde iki yanagimda sarkmalar var duzeltilmesi icin ne kadarlik bir butce ayirmam gerekiyor

Merhaba,

Forum özel mesaj yoluyla isim soy isim ve telefon numaranızı bırakınız, sağlık danışmanı arkadaşlarım derhal size bilgilendirmede bulunsunlar

merhabalar, bu tedaviyi bende düsünüyorum tek sorum su olucak hamileliktede yaptirilabilirmi ? 3aylik hamilelik te mesela :)

merhabalar, bu tedaviyi bende düsünüyorum tek sorum su olucak hamileliktede yaptirilabilirmi ? 3aylik hamilelik te mesela :)

Merhaba,

Anne ve bebeği strese sokmamak için, Estetik International kliniklerimizde hamile bayanlara herhangi bir işlem yapmamaktayız. Doğum sürecinizi atlattıktan sonra her zaman kliniklerimize bekleriz. Şimdi sizin bu sürecin tadını çıkarma zamanınız, kendinize lütfen dikkat ediniz, hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim.

doktor bey, yağ transferi olmadan da ciltte gamze hanımdaki gibi bir sonuc elde etmek mumkun mu?

ve her hastaya ultrasonik (tam hatırlayamadım ) uygulama yapılıyor mu iplerin daha iyi kaynasması için?

ben bu işlemi istemiyorum ...sadece ip uygulansa olmaz mı?

ayrıca videolarınızda prp de yaptıgınızı soyledınız, acaba ip uygulaması ucretine bu prp de dahil mi? ve kitli prp mi uygulanıyor yoksa , direk kan alınıp satrifuj edildikten sonra cilde verilme biçiminde mi uygulamanız?

teşekkürler sevgiler

doktor bey, yağ transferi olmadan da ciltte gamze hanımdaki gibi bir sonuc elde etmek mumkun mu?

ve her hastaya ultrasonik (tam hatırlayamadım ) uygulama yapılıyor mu iplerin daha iyi kaynasması için?

ben bu işlemi istemiyorum ...sadece ip uygulansa olmaz mı?

ayrıca videolarınızda prp de yaptıgınızı soyledınız, acaba ip uygulaması ucretine bu prp de dahil mi? ve kitli prp mi uygulanıyor yoksa , direk kan alınıp satrifuj edildikten sonra cilde verilme biçiminde mi uygulamanız?

teşekkürler sevgiler

Merhaba,

Şimdi sorularınıza sırayla gidelim...

Öncelikle kombine operasyonlarda yapılan her uygulama bir zincirin halkası gibi düşünülmelidir. Örümcek Ağı Ultherapy(sizin ultrasonik olarak tabir ettiğiniz) ile birlikte yapıldığında çok daha etkilidir.
Gamze Hanım' a yapılan uygulamalardan herhangi biri yapılmasaydı belki de sonuç bu kadar mükemmel olmayacaktı.Ki her kişinin cilt ve fiziki altyapısı Gamze hanım kadar uygun olmayabilir.

Yaşa bağlı olarak kullanılacak ip ve desteklenecek artı tedavilere muayenede karar veriliyor. Örümcek Ağı Estetiği -Yağ Transferi - PRP- Gözkapağı Estetiği total yüz gençleştirmede birlikte uyguladığımız uygulamalardır. Bu daha çok 40' lı yaşlardan sonra yapılıyor. Daha genç hastalarda ifadenin daha estetik hale gelmesi için bu uygulamalardan ihtiyacı olmayanlar çıkartılarak yapılıyor.

Kişinin Dr Tavsiyesiyle neye ihtiyacı olduğu ve kendisi nasıl görmek istediğine bağlı olarak tam tedavi muayenede belirleniyor. Sadece ip uyguladığımız hastalar da mevcut.

Her uygulamanın ayrı seans bedeli var, dolayısıyla PRP' nin de maliyeti ayrıca alınır. Birden fazla uygulama yapıldığında indirimli ya da hediye seans verebiliyoruz.

Son olarak Kitli PRP kullanıyoruz.

Ben teşekkür ederim:=)

Selamlar ben Ağustos ayında İzmir Maya estetikte örümcek ağı yöntemini uyguladım fakat orada görevli doktor hanım sanırım uyuşturucu kremi az sürdü. Yanağıma batırmış olduğu her bir iğnenin acısını fazlasıyla hissettim. Ayrıca 2.500 liraya anlaşmıştık (Botox ile birlikte) Her iki yanağıma toplam 20 adet ip yerleştirdi. Botox'u da çok az kullandı. Belli bile olmadı. Ama iplerin etkisi şu anda çok iyi hissediliyor. Yani 50 yaşında birisi olarak yüzüm fazlasıyla gerildi. (Bana boynun da gerilecek demişti ama ipleri çok az kullandığı için şu anda pek gerildiği söylenemez. ) Benden tavsiye uyuşturucu kremi fazla kullanmalarını isteyin ve de kaç adet ip kullanacaklarını muhakkak sorun.

Back
X