Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Oryalle yanan saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Adaa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
3
0
1
Balıkesir
Dün kuaför saçlarımı önce oryalle açtı sonra boyadı çok sert oldu süpürge gibi bide lastik gibi uzuyor uçları ne yapabilirim çok üzgünüm yardım edin :50:

Dün kuaför saçlarımı önce oryalle açtı sonra boyadı çok sert oldu süpürge gibi bide lastik gibi uzuyor uçları ne yapabilirim çok üzgünüm yardım edin :50:

Canım yıpranan saçlara çözüm başlığında bu duruma benzer bir olayı nasıl düzelttiğimi paylaşmıştım belki yararı olur ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hep bi sarı hevesim vardı koyuya boyatmak istemiyorum :( fikrin için sağol aryaaasu :)

Canım benim saçlarım boya değil ki doğal rengini çok seviyorum ama boyalı saçlara da faydası olur tabiki kullandığın kimyasalları azaltıp boyanıda çok iyi seçersen sık sık boyatarak iyice yakmazsan bakımını yaparsan düzeleceğine eminim biraz uzun sürer belki ama :)

Ben iki kere yapıyordum ayrıntılar yazılı zaten ;)

Merhaba, anlaşılan hepimiz aynı dertteyiz. Likid Keratin Kaplama hakkında bilgisi olan var mı? Yanan saçlara kesin çözüm dediler.

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Merhabalar, benim bildiğim, 3 çeşit bakım var, biri doğal maskeler bakımlar vs. 2. kuaför ürünleri vs. 3. Keratin.
ilk ikisi saçta kalıcı etki bırakamıyorlar. Yani bakım yapr ama onaramaz. 3. sü keratin yükleme ise o da 2 çeşit, hatta 3 çeşit, düzleştirme amaçlı olanlar ki bu tamamen safsata, geriye kaldı 2 uygulama, biri de, kımyasal katkılarla saçı yumuşatmak ve sentetiklerle parlaklık vermek. Bu da berbar cunku ilk anda memnunıyet fakat bırkac defadan sonra saçlar deform olyor dayanamıyor kopuyor. 3. ise Saf keratin bakım yada katkısız keratin yuklemesi. Bunu yapın çok konuşmaya gerek kalmayacak.

Back
X