oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Kızlarr sımdı cıktım onepten hersey bıranda oldu ve bır aksılık olmazsa 13 Mart cumartesı gunu saat 19:00 gıbı amelıyatta olacagım cooook heyecanlıyıımmm

ben de seni merak ediyordum. hadi bakalım hayırlı olsun. inşallah istediğin gibi olur her şey...

delikafadulden inanmiyorum yaaaa
sonunda aldinmi tarihiiiii
cnmm insallah hersey süper olcak en yakin takipcinim:lepi:
eeee tasarimlar nerdeee :teytey:

Fıstıkcım canımm cok saool darısı ınsallah bıran once sana olur flash dısk yoktu yanımda yarın maılle gondercekler tasarımı.

Fıstıkcım canımm cok saool darısı ınsallah bıran once sana olur flash dısk yoktu yanımda yarın maılle gondercekler tasarımı.

Kızlarr sımdı cıktım onepten hersey bıranda oldu ve bır aksılık olmazsa 13 Mart cumartesı gunu saat 19:00 gıbı amelıyatta olacagım cooook heyecanlıyıımmm

Göz açıp kapanıncaya kadar geçer inş. İyi haberlerini bekliyoruz

hadi cnm hayırlıı olsunnnnnnnnnn hemen gelip gececek nsl oldugunu anlamıycaksın bile:):)

ooo süper hayirli olsun ameliyat tarih cnm, artik güzel haberlerinide verirsin su anda zaten planda baska ameliyat yok gibi hepimiz seni takip edecegiz , darisi benim ve bütün olmak isteyenlerin basina

Selvı.boylum ve janıs cok tesekkur ederım cok saolun kızlar ya burda ınsanların guzel dıleklerı ınanılmaz moral oluyormus bu arada :)

Selayhus cok tesekkur ederım saol
Bende buyuk bır zevkle durumumdan haberdar edıcem tasarımlar bı elıme ulassa hemen paylasıcam

oske.06 .!.:
Fıstıkcım canımm cok saool darısı ınsallah bıran once sana olur flash dısk yoktu yanımda yarın maılle gondercekler tasarımı
ayy amin cnmm :Saruboceq:
ay cok merak ettim yaaaaa
hemende göndermezlerki yaa uff boshayallersmile nasil bisey oldu?

Şimdiden çok geçmiş olsun... Bende düşünüyorum inşallah senin de iyi geçer ameliyatın... Burun estetiği konusunda bana doktor tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.... Çok minnettar kalırım..... Şimdiden teşekkürler....

Haddi hayirlisi canim! Insallah burnun tam istedigin gibi olur ve cok memnun kalirsin!!!
Güzel burunlu fotolarini bekliyoruz zemuszemus

Canım çok sevindim senin adına :)))
Hadi bakalım bundan sonra herşey çok hızlı olup biticek dualarım seninle cnm, hep yanında olucaz bu aşamada merak etme

Sıbosum tesekkur ederım ınsallah sende en kısa zamanda olursun. Ankarada olsan kesınlıkler Zuhtu DEMIR'ı tavsıye ederım ben cok emınım bu adamdan.
Buarada bana kımseye sormuyo ama tabıkı Zuhtu Bey yapacak amelıyatımı

Canım çok sevindim senin adına :)))
Hadi bakalım bundan sonra herşey çok hızlı olup biticek dualarım seninle cnm, hep yanında olucaz bu aşamada merak etme

Nehıyycım saol canıım bende zaten buyuk ıhtımal heran sıze sorucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…