oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

oskecimmmm gecmis olsun baliiim
acaba simdi uyuyo musun yoksa tamponlar yüzünden nefes darligimi cekiyosun cok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
ayhhh cok merak ediyorum girdiginde hemen yaz
nasil gecti ameliyatin
alcin ne zaman cikicak herseyi yaz kaydirigubbakcemile2

Evet armınecım Zuhtu bey saolsun cok fedakar bı doktor kızlar ewdeyım yatıyorum fena ssımısınaha sukur sımdılık pek bısey yok gecede horrul horul uyumusum :)

Geçmiş olsun oske aramıza hoş geldin zühtü beye bende maliyat oldum hayırlı olsun canım şimdi herşey muhteşem olucak...

geçmiş olsun oske
ameliyat süreci nsıldı
korkulacak bişey var mı
narkozdan çok korkuorum da =(

Hiç korkma canım en süper kısmı narkoz zaten haberin bile olmuyo beni odadan çıkarmak için sedyeye aldılar sonra bi baktım odadayım herşey olmuş bitmiş ...güzeldi ya...

Cok saolun kızlar

Canım bende uyanmaktan hıssetmekten falan cok korkuyodum ama ne zaman amelıyat bıttı nezaman ewe geldım hıııc bılmıyorun kendıme gelmısım delı gıbıde konusup durmusum ama hııc hatırlamıyorum gozlerım yenı yenı sısmeye we morarmaya basladı burun delıklerım kucultuldugu ıcın sadece orda bı agrı war seytan kulagına kursun baska hıc bısey yok bıde ben zaten burun solunumu yapamıyodum onun ıcın agız kurulugu cok dert dıık :)

geçmiş olsun oskeeemm:) Sen baya iyisin sanırım amaa şimdi burdan çıkıyosunn veee dinleniyosun bir güzell arada haber versen yeter bize:) acil şifa cnm

Frapancım ıyıydım ama gıttıkce agrım olmaya basladı
Gozlerı$ baya sıstı ama yınede mutluyum

cnm çok ama çok geçmiş olsun:)güzel burnunla snein resimlerini bekliyorus:)hemen iyleş:)

Tesekkurler ederım :)
Allah ısteyen herkese bıran once yaptırsın nasıl olacagını bılemesenızde eskı halınden daha ıyı olacagını bılmek guzel bı hıs
Buarada sabah hıc bıseyım yoktu hafıf sıstım sımdı gormelısınız cok korkunc :S

cnmm yaaa iyi olmana cokkk sevindim
alcin ne zaman cikicak
alcin cikinca mutlaka resim cek olurmu:):)

Yakamozcum. Gozler falan kapanmak uzere sıs ve cok morlar ama herhangı bı agrı yok cok hafıf dıkıslerın oldugu yer sızlıyo ozamanda atıyorsun bı agrı kesıcı gecıyo
Onumuzdekı ctesıde alcım cıkıcak ınsallah
Sonrasında kım tutar benı bılemem artık :):):)

Anladığım kadarıyla zor günler yavaş yavaş geride kalıyo.. ben 2. ve 3. gün zorlanmıştım bide benim burnumdan nefes alamadığımdan uyku problemim olmuştu...bundan sonrası artık kolay...alçın çıktığında şok olma bu ne çirkin burun diye çünkü şişlikten alçıdan öyle şimdiden seni hazırlayalımda sağolsun kızlar özellikle frapan süpergrill ank32 falan bu dönemde beni çok bilgilendirmiş ve yardımcı olmuşlardı. Dikkat et keendine YAN YATMA YÜKSEKTE YAT burnun yamulmasın buna özen gösteriyorum. tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…