oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

Merhabalar
Hepinize geçmiş olsun ve yeni burunlarınız hayırlı olsun.
Ben bir haftadır ciddi ciddi ameliyat düşünüyorum. Ancak doktorları çok az biliyorum. Aranızda Nuri Soysal'ı bilen, ameliyat olan biri varsa lütfen izlenimlerini paylaşsın.
Bir de fiyatlar konusunda da fikir verir misiniz? Mesela Zühtü Demir, Nazım Çerkeş, Emre ılhan, Nuri Soysal? Fiyatlar ne aralıkta?
çok teşekkürler,

cnm korkmA nehiyy benden bir gün sonra oldu ve bir hafta sonrasında hiç morluğu yoktu. Bünyeye göre değişiyor. Fondoten kullandım ama o da biyere kadar tamamen kapanmıyodu çünkü bildiğin mosmordu:) Ben mor mor dolandım ortalıkta okula felan gittim tüm gözlere rağmen. Biraz umursamaz olmak gerekiyo sanırım.

evet doğru söylüyorsun biraz da umursamaz olmalıyız gerçekten bazı şeyleri göze alıyorsak. düşün artık ben bir de öğretmenim herkesin gözü önündeyim ama müdürüme ve arkadaşlara isteyerek estetik oldum demeyeceğim düşüp burnumu kırdım düzelttirmeye mecbur kaldım diyeceğim :kedi: artık napalım tek sağlıklı bir burnumuz olsun da mosmor olsun eninde sonunda morluklardan kurtulacağız inşallah. aslında yaz tatilinde olmak istiyordum da ank32 beni fena gaza getirdi delikafadulden zühtü beye tasarımları yaptırayım da profilde paylaşacağım sizlerle.

Fundacim ben insanin memnun olmadigi bir yeri warsa yaptirmasindan yanayim sahsen eger cidden memnun degilsen yaptirdiginda daha mutlu olursun
Fiyatlar cok degisiyo doktora gore,yapilacak isleme gore

Ben kasim ayindan beri arastiriyorum basta 1-2 doktor daha vardi aklimda ama zamanla zuhtu beyden cok emin oldum we ona yaptirdim suanda alcida yamuk we buyuk duruyo ama acikcasi endiselerim olsada buyuk bi korkum yok doktoruma guweniyorum.
Eger 1 haftadir dusunuyorsan bence biraz arastir hemen karar werme cunku burun cidden onemli bir organ bende bu konularda cok tecrubeli degilim ama fanatikler basliginda doktorlarla ilgili sayfalar var onlari okumani oneririm

oske.06 cok gecmis olsun canim sende kurtuldun hadi hayirlisi artik...

Selayhuscum tesekkur ederim canim atlattik walla 3gun oldu su 1ay bi sag salim bitse dahada rahatlicam

Fundacim ben insanin memnun olmadigi bir yeri warsa yaptirmasindan yanayim sahsen eger cidden memnun degilsen yaptirdiginda daha mutlu olursun
Fiyatlar cok degisiyo doktora gore,yapilacak isleme gore

Ben kasim ayindan beri arastiriyorum basta 1-2 doktor daha vardi aklimda ama zamanla zuhtu beyden cok emin oldum we ona yaptirdim suanda alcida yamuk we buyuk duruyo ama acikcasi endiselerim olsada buyuk bi korkum yok doktoruma guweniyorum.
Eger 1 haftadir dusunuyorsan bence biraz arastir hemen karar werme cunku burun cidden onemli bir organ bende bu konularda cok tecrubeli degilim ama fanatikler basliginda doktorlarla ilgili sayfalar var onlari okumani oneririm

Oskecim cok tesekkurler
Aslında bayadır okuyorum ama sanki daha çok okumak daha çok kafamı karıştırıyor. Fikirden uzaklaşacağım diye korkuyorum. Dediğim gibi en yakın arkadaşlarımdan biri Nuri Soysal'da yaptırdı, çok da güzel oldu bence. Ama sizlerin tecrübeleri de önemli, resimleriniz güzel. Kafam karışıyor. NAzım Çerkeş'ten randevu aldım cumartesi için. Bir de Nuri'ye gideceğim. Hadi hayırlısı. sevgiler,

Fundacim tabiki herkes en guzeli olsun en iyi doktor olsun diyor istanbuldada cok basarili doktorlar var ama ben ankarada yasadigim icin ankaradaki en iyi doktor olarak Zuhtu Bey'I tercih ettim bence doktorlarin tasarimlarindan cok hastalarini gormek daha onemli

Kizlar ben bu temizleme islemini yapamiyorum bide burnumun kenarlari yara gibi oldu cok sert aciyacak diyede korkuyorum aranizda deniz suyu kullanarak temizleyen oldumu ?

Merhaba ozke 06. öncelikle çok geçmiş olsun. umarım herşey gönlünce olmuştur. bende kısmet olursa 23 mart da ameliyat olacağım ve tahmin edersin ki oldukça paniğim. şu an çalışmıyorum-bu arada ben de öğretmenim- o yüzden insan içine karışma derdim yok ve o yüzden ameliyatın o dezavantajını evde yaşayacağım. benim sana iki sorum var, cevaplarsan çok yardımcı olmuş olursun-veya cevaplamak isteyen diğer arkadaşlar- 1- ameliyatdan çıktıktan sonra, çok ağrım olacağını ve 2-3 gün uyuyamayacğımı düşünüyorum. tuhaf bir korku geldi, sen nasıl hissettin 2. de sigara ile ilgili. sigara kullanıyorum ve bırakmaya çalışmak beni daha da strese sokuyor ve moralimi bozuyor. sen sigara kullanıyor muydun? sonrası için bir endişem yok zaten alçıydı şuydu buydu 15 gün içemeyeceğim. ama öncesinde bırakamamak anestezi dışında ameliyata bir zarar verir mi? bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar, özellikle ameliyattan çıktıktan hemen sonra hissedilenler, acı vs, ve sigara konusu beni çok mutlu edecekler. Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle, sevgiler

Kizlar ben bu temizleme islemini yapamiyorum bide burnumun kenarlari yara gibi oldu cok sert aciyacak diyede korkuyorum aranizda deniz suyu kullanarak temizleyen oldumu ?

öskem yara olan yerlere ya da kurumuş kan gördüğün herhangi biryere o minik mucizevi kremden sür hemen yumuşatıyo temizlenmesi kolay oluyo. Bol bol sür ama ben 3 tüp bitirmiştim hala da kullanıyorum. Acı hissedersen de uğraşma elbet geçecek hepsi.

Manikkedicim walla cok bosa endiseleniyorsun bence bska arkadaslarda nasil oldu bilmiyorum ama ben hic bisekilde uyku problemi yasamadim ki uykum cok hafif oldugu halde horull horull uyudum wallahi agri sizida nadiren oldu oda cok konustugum we guldugumde oldu zorlamazsan agrimiyo ben bu surede sadece 6 tane agri kesici ictim

Sigara konusuna gelincede sigar icmek onerilmiyo ameliyat oncesi kan akisini etkiliyomus heralde ama ben ictim ameliyattan 1 saat oncesine kadar ama normaldede ole cok bagimli degilim gunde 5-6 tane falan iciyodum sen yinede cok icmemeye calis bence

Bende tirsiyodum:) ama korkulcak hic bisey yokmus zaten cidden birde hayat ne bekliyosan onu werir sana sen aci agri kotu gunler beklersen ciddende oyle gecer guzel olacagini hemen iyilesecegini dusun sonucta guzel olsun tatlim

Frapançııım cıdden bolca surdum aksam yatarken sabaha kadar baya yumusamıs tesekkur ederım

Sevgili ozke, çok tatlısın. mesajına ne kadar sevindim ve mutlu oldum anlatamam sana. niyeyse herkesin "aman aklı olan burun ameliyatı yaptırmaz" tarzı efsaneleri yüzünden bayağı bir stres oldum, herhalde çok canım yanacak, rezil olucam diye. ama seni duyunca çoooook rahatladım ve mutlu oldum, çok saol. iyi ki görmüşüm senin mesajını. ben de akşam 19.00 da olucam- kader ağlarını örmüş:) ve ayın 23 ünde. umarım benim ameliyatım da seninkisi gibi rahat geçer ve sonuçlar ikimizinde gönlünce olur. Hem sen ne demiştin- iyi düşün iyi olsun:)) çok haklısın. sigara konusunda da çok rahatladım- onun için apayrı bir teşekkür- internet siteleri insanı ne çok korkutuyor. ama ne demişler, çekene sor. Tekrar çok teşekkür ediyorum ve çokça geçmiş olsun diliyorum.alçılar cmrtesi çıkıcak sanırım. O gün " dolce vita! " diye bağırman dileğiyle:)) sevgiler xx

Ayy guldurme beni bak agricak burnum bi an gozumun onunde canlandirdimda dolce vitaa diye naralar atarken kendimi :)

Bir yararim olabildiyse ne mutlu bana umarim en kotu benimki gibi gecer

oske.06 gecmis olsun canima.s., umarim istedigin gibi olmustur burnun, nasil memnunmusun herhangi bir sikayetin var mi, alcin ciktiktan sonra resimlerini bekliyoruz canim

Esilacim cok tesekkur ederim
Suan icin hic bi problem yok heyecanla alcimin cikmasini bekliyorum :)

Back
X