oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

oske ya hiç 68 gibi gelmiosun banaaa resimlerinde yüzün falan gayet normal..boyunmu uzun gıs:)

anammmmmmm boyunda iyimiş gısssss kilonda normal bence:)sende benim gibi sadece bölgesel alıyon ozman kiloları:)

Degerlı sıte yonetıcılerı;
Nem kod adlı arkadasımızı lutfen suresı banlarmısınız kendısııı hemmm zayıfff hemdeee burnu cok guzelll benım sınırımı bozuyo :):):)

Degerlı sıte yonetıcılerı;
Nem kod adlı arkadasımızı lutfen suresı banlarmısınız kendısııı hemmm zayıfff hemdeee burnu cok guzelll benım sınırımı bozuyo :):):)

aaaaaaaaaaaaaaaaa delüye bakkaydirigubbakcemile3asıl ben şikayetciyimmm uzun boylu diye beni eziyo ayrıca sarı saçlı ve fındık burunlu memişleride büyük aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3ben kendimi aşagı atam en iyisi balkondankaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
nemcim henüz gördüm burnunu ve inan bandajlı burnumla oturmuş allahım ne olur benimde bandajlarımın altından böyle bir burun çıksın diye dua ediyorum süper ötesi ya nefes alman da iyimi yüzüne de cuk oturmuş.süper

Ac oldugumda nasıl bı tepkı verır mıde bılemıcem bı deneyeyım olmadı ılac ıccem walla hıc rejım mejım anlamamkı ben yapamamda zaten
Boyum 174 ama yınede kılomunda masallahı varr :(

baya uzunmuşsun sen canım, ne ilacı içiceksin ki, zayıflama ilaçları çok zararlıymış ya:(

aaaaaaaaaaaaaaaaa delüye bakkaydirigubbakcemile3asıl ben şikayetciyimmm uzun boylu diye beni eziyo ayrıca sarı saçlı ve fındık burunlu memişleride büyük aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3ben kendimi aşagı atam en iyisi balkondankaydirigubbakcemile3

walla bende minyon bi kız olmayı isterdim böyle çıtı pıtı kaydirigubbakcemile5

baya uzunmuşsun sen canım, ne ilacı içiceksin ki, zayıflama ilaçları çok zararlıymış ya:(

bende korktum ama kullanan bikaç tanıdığım var 4.3.2.1 diye bir ilaç ayda 8 kiloya kadar verilebiliyormuş biraz tereddütlerim var sirke işe yaramazsa son çare artık :)

bende korktum ama kullanan bikaç tanıdığım var 4.3.2.1 diye bir ilaç ayda 8 kiloya kadar verilebiliyormuş biraz tereddütlerim var sirke işe yaramazsa son çare artık :)

bana diil 4321 87654321 bile kar etmez
deli gibi yiyorum kızlar
bu nasıl bi iradesizlik
nasıl sözler veriyorum kendime
ama nafile
özge 174'e 4 kilo versen süper olur
ben de 5 kilo
lipo mu yaptırsak battı balık yan gider :teytey: :teytey:

bana diil 4321 87654321 bile kar etmez
deli gibi yiyorum kızlar
bu nasıl bi iradesizlik
nasıl sözler veriyorum kendime
ama nafile
özge 174'e 4 kilo versen süper olur
ben de 5 kilo
lipo mu yaptırsak battı balık yan gider :teytey: :teytey:

CADIARZU walla ben biraz boğazımı tutmayı denicem eğer işe yaramazsa yaptıralım gitsin ben abur cubur olayını bi bitirsem süper olcakta bide kızlar ameliyattan sonrada dikkat edin ben 14 gün yaniii 2 hafta boyuncaaa sadece çorba içmeme rağmen kilo aldım :kedi:

bi de formula 7 ile bizim arkadaşımız 4 kilo verdi 1 ayda
başka bir arkadaşım da akapunktur ile 7 kilo
ama kilo vermek de çözüm değil
onu korumak önemli ikisi de geri aldılar fazlasıyla

bende öyle düşünüyordum hatta ohh bi taşla iki kuş falan diyodum ama nerdeeee :) doğal yollarla zayıflayamazsam mecburen başka yolları denicem :bbo:

lahana çorbası,salata,sadece tavuk göğüs..meyve,sebze..bunları yersek zayıflarmışız

diyetisyen söylemiş

akrep nalan da zayıflar :sinifsinif:

ya ben maalesef hiiç yememe engel olamam kendimi kısıtladığımda daha çok yiyesim gelir son zamanlarda biraz hareketsiz kaldım ondan oldu:kızgın:

ama size tavsiyem arkadaslar kesinlikle işe yarıyor her sabah aç karnına hafif ılık su için mümkünse 2 bardak içi çok işe yarıyor hatta içine bir kaç damlada limon sıkın öyle için bende yaradı bzn azcık kilo alıorum onu vermemde baya basarılı oldu ama herkeste işe yararmı onu bilmem

ya ben maalesef hiiç yememe engel olamam kendimi kısıtladığımda daha çok yiyesim gelir son zamanlarda biraz hareketsiz kaldım ondan oldu:kızgın:

ben bir de sigarayı bıraktım dün itibariyle tam olarak..kendimi kötü hissediyorum
içtiğim çaydan bile keyif almıyorum
gerçi günde 4-5 tane içerdim ama yine de kötüyüm
ciddi ciddi başlıcam kararım kat-i mafoldumben

ben bir de sigarayı bıraktım dün itibariyle tam olarak..kendimi kötü hissediyorum
içtiğim çaydan bile keyif almıyorum
gerçi günde 4-5 tane içerdim ama yine de kötüyüm
ciddi ciddi başlıcam kararım kat-i mafoldumben

bende öle çok içmiyorum ama bebek düşünmediğim sürecede içmeye devam ederim sanırım keyif alıyorum özellikle birde yanında muhabbet varsa

aman bu aralar dikkat et sigarayı bırakınca kilo alabilirsin :teselli:

Back
X