oske.06 Afakanlar basıyor :) Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 4.963 6 116 İstanbul 22 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oske.06 #61 kleopatra_06 .!.: resim de çok değişik geldi gözüme o yüzden sordum canım :)) Genişletmek için tıkla... kahvaltı setini ewde bıraktım ama tepsiyi ewde kullanıyorum görenler hıımm güzelmiş diyo :)
kleopatra_06 .!.: resim de çok değişik geldi gözüme o yüzden sordum canım :)) Genişletmek için tıkla... kahvaltı setini ewde bıraktım ama tepsiyi ewde kullanıyorum görenler hıımm güzelmiş diyo :)
G gumusss Guru Kayıtlı Üye 17 Aralık 2010 227 0 316 Rize 22 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oske.06 #62 mutlu günlerde kullanmanı dilerim. çok güzeller. bende netten bornoz takımına bakıyorum ama bulamadım:):2:
mutlu günlerde kullanmanı dilerim. çok güzeller. bende netten bornoz takımına bakıyorum ama bulamadım:):2:
oske.06 Afakanlar basıyor :) Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 4.963 6 116 İstanbul 6 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi oske.06 #63 gumusss .!.: mutlu günlerde kullanmanı dilerim. çok güzeller. bende netten bornoz takımına bakıyorum ama bulamadım:):2: Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bizim düğün biraz sıkışık zamana geldiği için resimler yarıda kaldı :)
gumusss .!.: mutlu günlerde kullanmanı dilerim. çok güzeller. bende netten bornoz takımına bakıyorum ama bulamadım:):2: Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bizim düğün biraz sıkışık zamana geldiği için resimler yarıda kaldı :)