• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Oske.06 nın Nişan Elbisesi nasıl?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
elbisen çok güzel canım ama bence altına kapalı değilde gümüş rengi açık taşlı bi ayakkabı giysen daha güzel olur opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım
ayakkabı konusundada haklısın benimde çok içime sinmedi ama nasılsa elbise uzun olduğundan görünmeyecek diye rahatım
gümüş rengi ayakkabıdan hiç hoşlanmıyorum bi bunu beğendim bununda açık burunlusu vardı ama sadece baş parmağım görünüyodu çok komikti :)

oske canım mükemmel canlı canlı ne güzel rengi var çok seviyorum nişanda böyle renkli renkli ayakkabılarnda çantanda çok güzel MUTLULUKLAR

cok güzel masallah cok yakısmıs sanada
Allah tamamına erdirsin ayakkabıların burun kısmı acık olsa daha bi hos olurdu sanki

cok güzel masallah cok yakısmıs sanada
Allah tamamına erdirsin ayakkabıların burun kısmı acık olsa daha bi hos olurdu sanki

pamukuuuum çok teşekkür ederim saol

kızlar benim ayaklarım birascık büyük 40 numara kadar -tatlicadiarzu-
onun için öle her ayakkabı olmuyo laelaelaelaelae
bu modelin açık burunlusu vardı ama
sadece baş parmağım çıkabiliyordu ordan kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım
ayakkabı konusundada haklısın benimde çok içime sinmedi ama nasılsa elbise uzun olduğundan görünmeyecek diye rahatım
gümüş rengi ayakkabıdan hiç hoşlanmıyorum bi bunu beğendim bununda açık burunlusu vardı ama sadece baş parmağım görünüyodu çok komikti :)

canım sen gözükmüyo zannediyorsun ama öyle değil işte
benim kuzenim nişanlandı elbisesi çok uzundu yerleri süpürüyodu kız ayakkabım gözükmez zannediyodum ama herkes ayakkabımı çok beğenmiş dedi
ben dedim heralde yaniii ben ayakların frenchlimi diye bile baktım dedim kaydirigubbakcemile3
kesinlikle dikkat ediliyor tatlım öyle düşünme güzel gümüş rengi bi ayakkabı al herşeyle giyersin kınadada giyersin

canım sen gözükmüyo zannediyorsun ama öyle değil işte
benim kuzenim nişanlandı elbisesi çok uzundu yerleri süpürüyodu kız ayakkabım gözükmez zannediyodum ama herkes ayakkabımı çok beğenmiş dedi
ben dedim heralde yaniii ben ayakların frenchlimi diye bile baktım dedim kaydirigubbakcemile3
kesinlikle dikkat ediliyor tatlım öyle düşünme güzel gümüş rengi bi ayakkabı al herşeyle giyersin kınadada giyersin

off bilmiyorum yaa :S
zaten hep masada oturcam şimdi bi tane daha ayakkabı almak istmeiorum sempatiksalakcinni

off bilmiyorum yaa :S
zaten hep masada oturcam şimdi bi tane daha ayakkabı almak istmeiorum sempatiksalakcinni

Öyle düşünme git aldığın yerden değiştir otururken eteğin kısalınca gözüküyo yada oynarken falan öyle güzel bi elbiseyi 1 ayakkabıyla bozma derim

Öyle düşünme git aldığın yerden değiştir otururken eteğin kısalınca gözüküyo yada oynarken falan öyle güzel bi elbiseyi 1 ayakkabıyla bozma derim

başkada hiç güzel gümüş rengi bi ayakkabı yoktuki
walla içime kurt düştü şimdi
otururken hep eteğimi çekiştircem gibi :D
akşam bi foto çekiim elbiseyle
elbisenin uzunluğuna bi bakın pek görncek gibi değil ama

senin kadar mikemmmel olmayacağım kesin.
ayy nem yaa ben yapamıyorum
biraz ertelemek sanırım en iisi

cnm sende mükemmel olcaksın eminim:)zerre kdr şüphem yok bu konuda amaaaaa şu olumsuz düşünceleri bi kafandan silsen varyaaa işte ozmannnnnn süper olcak:)

cnm sende mükemmel olcaksın eminim:)zerre kdr şüphem yok bu konuda amaaaaa şu olumsuz düşünceleri bi kafandan silsen varyaaa işte ozmannnnnn süper olcak:)

bugün fotoğrafçıyı falan ayarladım keyfim yerime geldi :)
hatta cuma günü gelsin diye bekliyorum
önümüzdeki hafta bu saatlerde yüzüklerim takılmış olacak nerdeyse boshayallersmile

Back
X