Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuşlar ,hele elbisenin rengine bittim, çok orjinal duruyosun:)
harika cnm.
güle güle giy..
cok güzel masallah cok yakısmıs sanada
Allah tamamına erdirsin ayakkabıların burun kısmı acık olsa daha bi hos olurdu sanki
teşekkür ederim canım
ayakkabı konusundada haklısın benimde çok içime sinmedi ama nasılsa elbise uzun olduğundan görünmeyecek diye rahatım
gümüş rengi ayakkabıdan hiç hoşlanmıyorum bi bunu beğendim bununda açık burunlusu vardı ama sadece baş parmağım görünüyodu çok komikti :)
canım sen gözükmüyo zannediyorsun ama öyle değil işte
benim kuzenim nişanlandı elbisesi çok uzundu yerleri süpürüyodu kız ayakkabım gözükmez zannediyodum ama herkes ayakkabımı çok beğenmiş dedi
ben dedim heralde yaniii ben ayakların frenchlimi diye bile baktım dedim kaydirigubbakcemile3
kesinlikle dikkat ediliyor tatlım öyle düşünme güzel gümüş rengi bi ayakkabı al herşeyle giyersin kınadada giyersin
off bilmiyorum yaa :S
zaten hep masada oturcam şimdi bi tane daha ayakkabı almak istmeiorum sempatiksalakcinni
Öyle düşünme git aldığın yerden değiştir otururken eteğin kısalınca gözüküyo yada oynarken falan öyle güzel bi elbiseyi 1 ayakkabıyla bozma derim
harikaaa
senin kadar mikemmmel olmayacağım kesin.
ayy nem yaa ben yapamıyorum
biraz ertelemek sanırım en iisi
cnm sende mükemmel olcaksın eminim:)zerre kdr şüphem yok bu konuda amaaaaa şu olumsuz düşünceleri bi kafandan silsen varyaaa işte ozmannnnnn süper olcak:)