osmaniyeden....

tubissss

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
82
10
298
mrb arkadaşlar ben de yaklaşık 5 haftalık hamileyim dün öğrendim:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin yanlız osmaniyede oturuyorum buraya yeni taşındım kimseyi çok fazla tanımıyorum hastane ve doktor olayında bana yard.olabilecek kimse var mı yada tanıdık? yard.bekliyorum...

merhaba canım ben osmaniyeliyim sana park hast. önerebilirim şimdi osm.de oturmuyorum ama kuzenim geçen yaz orada doğm yaptı ve memnun kaldı yinede senin için tekrardan sorup öğrenebilirim benim bat.ıma 8-9 gün kaldı... hamilğn hayrlı olsun inş. bende hamile kalrm ...sein için doktr öğrncğm .... dua et ki hamilelrn duası kabl olur ben de hamiş olaym :)) allahm tez zamnda kucğna almyı nasp etsn iş.

tşk ederim arkadaşım çok sağol ben bu sene geldim osmaniyeye alışmaya çalışıyorum 1 sene burda olucam hamilelik için kan testimi park hastanesinde yaptırdım zaten anlıcan güzel haberi ordan aldım Rabbim tamamını erdirsin inş.sen de en kısa zaman da hamişşşş olursun..Dualrımda olucaksın inş.sen ne kadardır bebiş istiyodun..bide doktor ismi öğrenirsen çok sevincen şimdiden çok sağolll

kuzenim mehmet ergin'e gitmş canm park hast. erkek ama çok anlayşlı nazk ve iyiymş bu onunsöyleği artık arar senin hayrl olsn canm

b ende bi senedr osmyde değilim ewlendm ve aywalğa taşndk geçen aydan beri istiyorm canm bebek.... sen nerelisin?

b ende bi senedr osmyde değilim ewlendm ve aywalğa taşndk geçen aydan beri istiyorm canm bebek.... sen nerelisin?

sağol cnm tşk ederim bilgler için ben osmaniyeye eşimin görevi nedeni ile geldim ist.da doğdum ancak sivaslıyım :) yaklaşık 1.5 yıllık evliyim hayırlısıyla inş. en kısa zamanda hamile kalırısın:) belirti feln var mı şimdilik?

canım bende senin gibi aynı sebeplerden dolayı osmaniyeden ayrıldım.. sağol iyi dileklerin için bugün BAT a 7 gün kaldı daha var farkındayım ama belirti olarak biraz kasık ve bel sancım var dünde göğslerim şişmey başladı yani klasik adet belirtlerine çok yakın ama bilemeyiz tabi ama bunlardan farklı olarak dün akşam kollarım ve ayaklarımda inanılmaz bir güçsüzlük vardı tabki hamilelğe yordum ama hamilelik belirtilerinde bir gözlle idrar tahmini die bir topik var ordaki testi uyg. çalştm ama negatifdi tabi henüz erken beklemek gerek öyle işte çok umudum vardı ama o testten sonra nerdeyse %70 umudum kalmadı diyebilirim insanın morali bozuluyor bu ikinci denemem aslında hatta birinci sayılır geçen ay pek çalışmamıştık ama işte öyle
osmaniyeye alışabildinmi çok büyük değildir ama güzeldir yazın yaylaya yada denize gidebilirsin güzeldir yani tavsiye edebilirim birde mart nisan mayıs en güzel aylarıdır osmaniye cıvıl cıvıl olur o zaman tavsiye dedebileceğim çok yer var aklına ne tür soru gelirse gelsin sorabilirsin yard. olurum ailem osm. eski yerlisisidir iyi biliriz tanırz herkesi:82::82::82:

Son düzenleme:

günaydın cnm...ne zaman hayırlı ise hamileliğin Rabbim o zaman nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat inş.moralini bozma bebiş için önerim adetin bittikten donraki hafta boş durmayın yumurtlama zamanı o zamanlar belki bilirsin hesaplamışsındır belki:)hayırlısı inş. bu arada osmaniyeyi sevdim güzel sıcak ama alıştık eylül sonundayız ve hala sıcak benim tek sorunum çok fazla kimseyi tanımadıpım için doktor tavsiyesi alamıyorum herkese güvebilecekmiyim ne bilim geçen hafta devlet hastanesine gittim ilk muayene die önesemedim bade hanım die biri vardı bu hafta tekrar çağırdı bayan doktor istorum eğer varsa ailenden isteğim bayan doktor:) özel de olur devlette fark etmez ama içim rahat gideyim...

canımsın benim kuzenim kapalı bir bayandır ama o bile osm.deki bayan doktorları istemedi ama onun doktoruydu bu sana yazdığım erkek doktor park (hastanesindeki) dediki ben bayan tavsiye etmiyorum dedi...
yinede bayan dersen bilemiyorum zanım ibnisina hastanesine'ne gidebilirsin orasıda iyi ama orda bayan doktor varmı bilemem... a aslında sende haklısın kadın doktor istemekte ama sonuçta bu bizim sağlığımız
yanlş hatırlamıyorsam kadın doğum hastanesi var osmaniyede istasyon caddesinde öğretmen evi var o öğretmen ewinin arkasında kadın doğum hastanesi var biz nikah için ordan kan falan vermiştik ordada bayan doktor var ama iyimidir kötümüdür bilemem

Son düzenleme:
slm cnm allah hayırlı eder inşallah bende 12 haftalık hamileyim erzurumda yaşıyorum ama ailemin osmaniyede olması nedeniyle osmaniyede doğum yapmak istiyorum şimdiye kadar iki tane doktor ismini çok duydum biri yeni hayat hastanesindeki mehmet temel diğeri de ibni sinadaki özcan beydi galiba yanlış hatırlamıyorsam ve benim ilk tercihim özcan bey olacak umarım yardımım olmuştur bayan doktor bilmiyorum ama yeni hayatta özlem hanım da fena değilmiş öyle duymuştum tabi tercih senin

Son düzenleme:

beralku''ya katılıyorum birinci tercihin park hast olmalı ikinci ibni sina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…