Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini yapmışsın :) Sen de güle güle giyin canım..ben de bu tarz bir elbise aldım, kınamda başım olacağı için, yakası da bu kadar kapalı değil. Klasik bindallılara bakıyordum, çaresizce onlardan almayı düşünürken çıktı karşıma. Görür görmez vuruldum. Bu da bir harika. Güle güle giy canım...
Amin,amin.. Her şey gönlümüzce olsun inşallah..çok beğendim canım güle güle giy inşallahBenim kına abiyemin rengide bu yeşil olmasada zümrtü yeşili :) bindallım kırmızı ama bende senin gibi severek karar verdim güzelce giyeriz inşallah herşey gönlünce olsun
![]()
Şal şeklim değişti, omuzlardan sarkıtmak yerine başka şeyler düşünüyorum :) Bakalım... Teşekkür ederimm.Kolları yeterince gösterişli şalında omuzlarından sarkıcagı için bi karmaşa olabilir gibi geldi. Ben çok begendim.
Güle güle giy inşAllah.![]()
Ayy çok teşekkür ederimtam hayalimdeki gibi bir elbise gerçekten kınamda bende elbise çıkarıp durmucam ve nasipse senin bu diktirdiğinin aynından istiyorum renk seçenekleride pudra,saks yada petrol mavisi olcak
ayyy bayıldım fiyatıda uygun inşallah sanada çok güzel yakışır valla altın sarısıyla çok güzel uydurmuşssun
Maşallah ya çok güzel Allah nazarlardan korusun güle güle giy canım :)
bayoldım muhteşem. sizde içinde murat alın inşallah
tek kelimeyle harika bayıldım kıyafete. güle güle giy canım
allah tamamına erdirsin eminim çok yakışacaktır...![]()
çok güzelmişşş bayıldım, güle güle giy inşallah.Kına kıyafetimi net üzerinden siparişle diktirdim, henüz elime geçmedi ama ben resimlerine bile bakmaya doyamadımTaamm istediğim gibi..
Kınamda hem abiye hem bindallı giymek istemediğim için böyle bir şey diktirdim. Rengini yeşil seçtim, hem iç elbiseyi daha sonra beline bi kemer eklettirip özel günlerde kullanırım.
Başıma da bu tonda bi şal örtmeyi düşünüyorum inşallah;
Hadi gelsin 30 Ağustos
Hoşmuş ama renk ?