• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Osmanlı ( Muhteşem Yüzyıl) Kaftanlı Kına Kıyafetim .

çok beğendim canım güle güle giy inşallah :34: Benim kına abiyemin rengide bu yeşil olmasada zümrtü yeşili :) bindallım kırmızı ama bende senin gibi severek karar verdim güzelce giyeriz inşallah herşey gönlünce olsun :34:

Kolları yeterince gösterişli şalında omuzlarından sarkıcagı için bi karmaşa olabilir gibi geldi. Ben çok begendim.
Güle güle giy inşAllah. :54:

tam hayalimdeki gibi bir elbise gerçekten kınamda bende elbise çıkarıp durmucam ve nasipse senin bu diktirdiğinin aynından istiyorum renk seçenekleride pudra,saks yada petrol mavisi olcak

ayyy bayıldım fiyatıda uygun inşallah sanada çok güzel yakışır valla altın sarısıyla çok güzel uydurmuşssun

ben de bu tarz bir elbise aldım, kınamda başım olacağı için, yakası da bu kadar kapalı değil. Klasik bindallılara bakıyordum, çaresizce onlardan almayı düşünürken çıktı karşıma. Görür görmez vuruldum. Bu da bir harika. Güle güle giy canım...
En iyisini yapmışsın :) Sen de güle güle giyin canım..

çok beğendim canım güle güle giy inşallah :34: Benim kına abiyemin rengide bu yeşil olmasada zümrtü yeşili :) bindallım kırmızı ama bende senin gibi severek karar verdim güzelce giyeriz inşallah herşey gönlünce olsun :34:
Amin,amin.. Her şey gönlümüzce olsun inşallah..

Kolları yeterince gösterişli şalında omuzlarından sarkıcagı için bi karmaşa olabilir gibi geldi. Ben çok begendim.
Güle güle giy inşAllah. :54:
Şal şeklim değişti, omuzlardan sarkıtmak yerine başka şeyler düşünüyorum :) Bakalım... Teşekkür ederimm.

tam hayalimdeki gibi bir elbise gerçekten kınamda bende elbise çıkarıp durmucam ve nasipse senin bu diktirdiğinin aynından istiyorum renk seçenekleride pudra,saks yada petrol mavisi olcak

ayyy bayıldım fiyatıda uygun inşallah sanada çok güzel yakışır valla altın sarısıyla çok güzel uydurmuşssun
Ayy çok teşekkür ederim:D Sana da çok yakışır, her şey istediğin gibi olur inşallahh..

Maşallah ya çok güzel Allah nazarlardan korusun güle güle giy canım :)

bayoldım muhteşem. sizde içinde murat alın inşallah

tek kelimeyle harika bayıldım kıyafete. güle güle giy canım

allah tamamına erdirsin eminim çok yakışacaktır...:3:

Kızlaarr çoooook teşekkürler size de... :16:

Kına kıyafetimi net üzerinden siparişle diktirdim, henüz elime geçmedi ama ben resimlerine bile bakmaya doyamadım :16: Taamm istediğim gibi..
Kınamda hem abiye hem bindallı giymek istemediğim için böyle bir şey diktirdim. Rengini yeşil seçtim, hem iç elbiseyi daha sonra beline bi kemer eklettirip özel günlerde kullanırım.

Başıma da bu tonda bi şal örtmeyi düşünüyorum inşallah;

Hadi gelsin 30 Ağustos :D
çok güzelmişşş bayıldım, güle güle giy inşallah.

Valla çok hoş bi seçim:46:
Şal ve de elbisenin uyumu çok güzell..
Ama ben nedense kına deyince kırmızı bordo ve altın sarısı renklerini düşünüyorum hep...Bindallımı öyle almaya karar verdim zaten:1:

Resmini ben göremiyorum fakat yakışacağına eminim çünkü osmanlı elbiseleri çok hoşuma gidiyor
Keşke simdi moda olsaydı da giyseydik canım hayırlı olsun

Hoşmuş ama renk ?

Valla ben rengini çok beğenerek giyicem.
Yeşil de geleneksel bi renk hem. Kına gecesi konseptimi yeşil tonlarında düşünüyorum ben. Kına sepetim olsun, kına tepsim olsun, mumlar vs vs :D

-

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. Beğenmeniz mutlu edici :16:

harika bir seçim bindalllı standartlarından kurtulmuşsun tbr ederim
bir yastıkta ömür boyu mutluluklar dilerim

renk harika,tasarım harika,fiyat için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tabi :)))
güle güle giyin inşallah ;)

Back
X