- Konu Sahibi thalia1983
östrejenden dolayı saçı dökülüp buna doğal yönlerden çözüm bulan var mı ? varsa paylaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kansızlığa bağlı saç dökülmesi vardı elime aldığımda avuç avuç saç gelirdi
dr bir şampuan tavsiye etti eczaneden aldım tamamen bitki ve vitaminlerden oluşan bir şampuan ve çok iyi geldi..sen de eczaneden bulabilirsin böyle birşey...
mrb arkdslar benımde dhea-s hormonum ve prolaktin hormonum yuksekk benm asırı derecede tuylenmem ve sac dokulmem var hayıt tohumuyla alakalı sac doker tarzında yorumlar okudum dorumu kullandınız bole bısey oldumu sonucta saclarım dokuluyor dıye ıcıcem ama korkuyorum ya da daha fazla dokerse sızlerınkı dokuldumu?
arkadaşlar ben bugün doktora saç dökülmesiyle ilgili hormonlarıma baktırmak istiyorum dedim tsh,folat e b12 testlerini yazmış bana...aklıma takıldı forumda da çok konuşulmuş dht ve ostorojen hormonu...benim yaptırdıklarım bunları kapsamıyo sanırım...dht ve tsh aynı şey mi...bilgisi olan arkadaşlarım cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum![]()