Ota b... aşık oluyorum..

Canım yorumun için teşekkür ederim anlayışın için de.. kısaca özetledin beni gerçkten. tam olarak da buyum işte. kötü düşüncem yok kimsenin aşkında zaten gözüm yok. sadece zihnimi kontrol edemiyorum ve bu artık çok canımı sıkıyor işime konsantre olamıyorum resmen.

Ozaman hemen başkasına aşık ol, iş yerindeki de aklına gelmez

yok bu ay böyle bi daha ki ay bakalım kim olucak

Bir de önünüze gelenden karşılık görseniz ne olacak acep İşin şakası bir yana, yaptığınızın farkındaysanız, yapmaya engelde olabilirsiniz ,,

yalnızlık biterdi galiba şaka şaka.. evet farkındayım elimden geldiğince de engel olmaya çalışıyorum başka uğraşlar işime bakmaya çalışıyorum..

Senin için zor değil gibi
Zor ve yalnızlık...

aynı ben haha kız beni tarif etmişin bende hemen hop hoşlandım hayal kurmaya başlıyorum utanmasam evlencem o kadar büyüyor hayel tek olmadığıma sevindim

ayy cidden mi yalnız değilmişim demek sen kaç ben tepkileri üstüme alırım yanlış anlayan çok oluyor yoksa
ne zaman bitecek bu yaaa

Haa kocamada aşığım o oluyomu?

Bilmiyorum canım hayvan tercihin sana kalmış

ayy cidden mi yalnız değilmişim demek sen kaç ben tepkileri üstüme alırım yanlış anlayan çok oluyor yoksa
ne zaman bitecek bu yaaa

bilerek yapılan bişey değil ki canım ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum resmen hemen hoşanıyorum eve gidene kadar hatta uyuyana kadar hayl kuruyorum arada kendi kendime sapıkmısın sen diye söyleniyorum

ne zaman bitecek bu yaaa

Hmm ozaman heem kocam hem hayvanlar

ya bende bende bende öyleyim aynıyız gerçekten. gördükçe bi tuhaf oluyorum kendimle konuşup duruyorum bende ya ne salak salak hareketlerin var işine bak diye bağırıyorum kendime

ya bende bende bende öyleyim aynıyız gerçekten. gördükçe bi tuhaf oluyorum kendimle konuşup duruyorum bende ya ne salak salak hareketlerin var işine bak diye bağırıyorum kendime
içim içime sığmıyor bende aptal aptal şarkı söylüyorum haha kız sapıkmıyız biz töbe bismilllah

içim içime sığmıyor bende aptal aptal şarkı söylüyorum haha kız sapıkmıyız biz töbe bismilllah

yok artık ahahahaha kız bende kaç gündür şarkı söylüyorum 1 şarkıda takıldım kaldım resmen
yatmadan önce 4 5 kere de dinliyorum öyle yatıyorum kızzz kesin sapığız ahahaha allahım yalnızlığın bizi getirdiği duruma bak ya

aynen bunlar hep sevilme duygusu bizi bu hale getirenler utansın bende bi şarkıyı 5 kere dinlediğimi biliyorum ya sen benim ruh eşimmisin

aynen bunlar hep sevilme duygusu bizi bu hale getirenler utansın bende bi şarkıyı 5 kere dinlediğimi biliyorum ya sen benim ruh eşimmisin

katılıyorum tatlımm kesinlikle utansın.... ya 5 ne ki defalarca bitmeden başa aldım ya.. kimseden bir beklentim yok sırf bu yüzden karşı cins ile bütün iletişimlerimi koparıyorum o zaman da ne kadar yabanisin bilmem ne , aslında hiç alakam yok
Kesinlikle canım ruh eşimi buldum

şıp sevdisin nereden bir ışık görsen ona yöneliyorsun yani

bu yaşadıkların aşk mı sence olsa olsa hoşlantı elektrik filandır

aşk bu kadar basit bir şey değil

bu insanlarda ne olduğumuza karar veremedi çok suratsızsın yok civeleksin

Kendinin farkında olman güzel bişe, böyle bi insan zaten nişanlı adamı ayartmaya çalışmaz bence

bence benliğin sana birşeyler anlatmaya çalışıyor.oturup kendini bir dinlemeni,kendinle başbaşa kalmanı tavsiye ederim.bu durumun altında yatan sebebi bulman lazım.mutlaka bir sebebi olmalı..bu şekilde dışarıya vuruyor

kendinisevmiyorsun bu kadar basit

Ne güzel işte, başkasına çabucak aşık olur bundan da vazgeçersin. Bir de bu açıdan düşün... Napcan nişanlı adamı. Türkiye nüfusunun yarısı erkek. Hepsi evli veya nişanlı olacak değil ya... Takma... Nasılsa bu da geçecek...

Biraz hayalperest misin? Birazi kaldiralim cumlenin basindan sen bayagi hayalperestsin. Gordugun o kisilere degil kurdugun duslere asiksin belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…