Aşk değil de hoşlanmak .
Bazı kişiler çabuk hoşlanıyor birilerinden elde olan bişey değil .
Doğru kişiyi bulunca bu huyun ortadan kalkar .
Bir de kız zaten nişanlı adama asılmıyor sadece beğeni oluşmuş bu yüzden de uzak duruyor .
Tepki gösterilmesi yersiz .
Ozaman hemen başkasına aşık ol, iş yerindeki de aklına gelmez
Bir de önünüze gelenden karşılık görseniz ne olacak acepİşin şakası bir yana, yaptığınızın farkındaysanız, yapmaya engelde olabilirsiniz ,,
Zor ve yalnızlık...Senin için zor değil gibi
aynı ben haha kız beni tarif etmişin bende hemen hop hoşlandım hayal kurmaya başlıyorum utanmasam evlencem o kadar büyüyor hayel tek olmadığıma sevindim
Haa kocamada aşığım o oluyomu?
bilerek yapılan bişey değil ki canım ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum resmen hemen hoşanıyorum eve gidene kadar hatta uyuyana kadar hayl kuruyorum arada kendi kendime sapıkmısın sen diye söyleniyorumayy cidden mi yalnız değilmişim demeksen kaç ben tepkileri üstüme alırım yanlış anlayan çok oluyor yoksa
ne zaman bitecek bu yaaa
Bilmiyorum canım hayvan tercihin sana kalmış
Hmm ozaman heem kocam hem hayvanlarayy cidden mi yalnız değilmişim demeksen kaç ben tepkileri üstüme alırım yanlış anlayan çok oluyor yoksa
ne zaman bitecek bu yaaa
Bilmiyorum canım hayvan tercihin sana kalmış
bilerek yapılan bişey değil ki canım ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum resmen hemen hoşanıyorum eve gidene kadar hatta uyuyana kadar hayl kuruyorum arada kendi kendime sapıkmısın sen diye söyleniyorum
içim içime sığmıyor bende aptal aptal şarkı söylüyorum haha kız sapıkmıyız biz töbe bismilllahya bende bende bende öyleyim aynıyız gerçekten. gördükçe bi tuhaf oluyorum kendimle konuşup duruyorum bende ya ne salak salak hareketlerin var işine bak diye bağırıyorum kendime
içim içime sığmıyor bende aptal aptal şarkı söylüyorum haha kız sapıkmıyız biz töbe bismilllah
aynen bunlar hep sevilme duygusuyok artıkahahahaha kız bende kaç gündür şarkı söylüyorum 1 şarkıda takıldım kaldım resmen
yatmadan önce 4 5 kere de dinliyorum öyle yatıyorumkızzz kesin sapığız ahahaha allahım yalnızlığın bizi getirdiği duruma bak ya
aynen bunlar hep sevilme duygusubizi bu hale getirenler utansın bende bi şarkıyı 5 kere dinlediğimi biliyorum ya sen benim ruh eşimmisin
katılıyorum tatlımm kesinlikle utansın.... ya 5 ne ki defalarca bitmeden başa aldım ya..kimseden bir beklentim yok sırf bu yüzden karşı cins ile bütün iletişimlerimi koparıyorum o zaman da ne kadar yabanisin bilmem ne , aslında hiç alakam yok
Kesinlikle canım ruh eşimi buldum
kendinisevmiyorsun bu kadar basitArkadaşlar merhaba
Artık kesin anladım. Önüme her çıkana aşık olmak için kendimi zorluyorum. Ama bunu isteyerek yapmıyorum herşey bir anda oluyor. Böyle durup saçma sapan hayaller kurup onları yaşamış gibi hissediyorum. Etkilendiğim kişiden en ufak bir yakın hareket gördüğümde içimde tuhaf bir his oluyor. Şu an iş yerindeki çocuğa takmış durumdaym. Çocuk nişanlı kendime bunu yakıştıramıyorum ama engel de olamıyorum napıcam arkadaşlar??
Resmen şu an çocuktan kaçıyorum o da birşey mi yaptım der gibi sürekli benimle konuşmaya çalışıyor.
Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum yardım edin
Not: Nişanlı olan bir adama asılmıyorum bu hislerim için kendimden utanıyorum ve asla aralarını bozmak gibi bir niyetim de yok!!
Ne güzel işte, başkasına çabucak aşık olur bundan da vazgeçersin. Bir de bu açıdan düşün... Napcan nişanlı adamı. Türkiye nüfusunun yarısı erkek. Hepsi evli veya nişanlı olacak değil ya... Takma... Nasılsa bu da geçecek...Arkadaşlar merhaba
Artık kesin anladım. Önüme her çıkana aşık olmak için kendimi zorluyorum. Ama bunu isteyerek yapmıyorum herşey bir anda oluyor. Böyle durup saçma sapan hayaller kurup onları yaşamış gibi hissediyorum. Etkilendiğim kişiden en ufak bir yakın hareket gördüğümde içimde tuhaf bir his oluyor. Şu an iş yerindeki çocuğa takmış durumdaym. Çocuk nişanlı kendime bunu yakıştıramıyorum ama engel de olamıyorum napıcam arkadaşlar??
Resmen şu an çocuktan kaçıyorum o da birşey mi yaptım der gibi sürekli benimle konuşmaya çalışıyor.
Bu huyumdan vazgeçmek istiyorum yardım edin
Not: Nişanlı olan bir adama asılmıyorum bu hislerim için kendimden utanıyorum ve asla aralarını bozmak gibi bir niyetim de yok!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?