Ota boka.. küsen adam

Her şeye küsen adamda hiç çekilmez yaaa.
Allah size bolca sabır versin.

Kusen insanları kendi haline birakirim ben kusmem kuseni de sevmem aman kirilmasin diye de kendimi kasamam ne hali varsa gorsun
Naz.kadina yaraşır ama erkekler daha nazli bu devirde, kac yasina gelmis olgunlasamadiysa bu saatten sonra bir cacık olmaz bi de doymamis kalk kendin yap ay sinir oldum yaa

Rolleri değiştik : kadınlar her daim güçlü, erkekler her daim nazlı oldu bu devirde.

Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
evlerden ırak bu tipler.benim de eşim evliliğimizin ilk yılında küserdi böyle devam edersen bu işş biter deyince küsme huyunu bıraktı.tehdit eter yeter kendini gerçekleştirenemiş zavallılardan bıktık be

En nefret ettiğim erkek tipi : küsen.
Ben olsam muhtemelen yumurtayı değil de kafasını kırardım.
Hem bana küsecek hem benden iş bekleyecek.
Neden bu kdar dötünü kaldırdın bu herifin.
Onun hareketler nasılsa sen de aynı doğrultuda devam et.

benimle konuşmayan, benim elimden bir şey yemesin mümkünse.Hele hele de uyuyan çocuğumu kaldırmak gibi aşırı çocukça ve yaşa yakışmayan tarzda hareketler edecek, yani bilmiyorum da yumurtayla beraber o tava kafasında patlardı herhalde, dengesiz midir nedir yahu?

Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Ne yumurta yaparım ne konuşurum.

:KK57::KK57::KK57:
Gerçekten yok artık ya !!!
Nasıl bir baba ya nasıl kıymış uyuyan çocuğu uyandırmaya
Ne için 1 yumurta haşlamasını söylemesi için çok mu zor muş yavrusunun uykusundan daha mı kıymetliymiş
Kalkıp koysaymış hepi topu br yumurta ya !!!!

ben olsam yemek dahi yapmam duymamazlıktan gelirim o küsüyosa konuşmuyorsa iki katını yaparım... bu küslüklerde ilk konusmaya calisan taraf siz misiniz bu adam böyle şımarmış

Öküz! Size konuşamıyorsa da kendi kalkıp 2 yumurta kıramıyor mu? Çocuğuna vicdan göstermeyen adam, karısına hiç göstermez. Uyuz oldum yine.

psikoljik bir rahatsızlığı var bence
profesyonel bir destek alması lazım

Back
X