ota jinemed hastanesi hakkında bilgisi olan varmı

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
merhaba arkadaşlar hamilelik haberini aldığımdan beri doktorum olan dr. emine hanıma gidiyorum kendisinden çok memnum hastanede çok iyi fakat biraz pahalı hamileliği burda geçirip başka bir yerde doğursam olur mu? bu konuda kafam çok karışık geçen sene doğum için 3500 tl demişlerdi artıları haricinde bana önerebileceğiniz bir hastane varmı

merhaba arkadaşlar hamilelik haberini aldığımdan beri doktorum olan dr. emine hanıma gidiyorum kendisinden çok memnum hastanede çok iyi fakat biraz pahalı hamileliği burda geçirip başka bir yerde doğursam olur mu? bu konuda kafam çok karışık geçen sene doğum için 3500 tl demişlerdi artıları haricinde bana önerebileceğiniz bir hastane varmı
merhaba ben de jinemedte başladım kontorollere emine hanım da, siz başladınız mı?izleniminz nasıl oldu?

jinemedin fiyatları daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam,geçenlerde görüşmüştüm,suit oda falan veriyorlar çok güzel bi yer ama fiyatlar biraz pahalı.Özel hastanelerin çoğunda doğum fiyatları özelliklede sezeryan 2 bin tl'dan başlıyor bende baya araştırdım,ben tek doktora gitme taraftarıyım aslında,son anda doktor değiştirmek nasıl olur bilmiyorum çünkü insan alışıyor aylarca

benim çalıştığım kurum doğum ücretlerinin çoğunu karşılıyor ama jinemed e çevremde giden kimse yok o yüzden tereddütlerim var

ben hastanemi ve dokotrumu bir kaç hafta önce değiştirdim neden derseniz hastane ne kadarda iyi olsa uyguladıkları ticari anlayış. hastane iyi modern aletleri var doktor iyi ama maddi durumu yeterli olan için. maddi durumuz orta seviyedeyse onun gibi iyi olan başka ucuz dokotrlarda var. ben şimdi Avrasya hastanesi dr ıstepan sunaya gidiyorum.

ben hastanemi ve dokotrumu bir kaç hafta önce değiştirdim neden derseniz hastane ne kadarda iyi olsa uyguladıkları ticari anlayış. hastane iyi modern aletleri var doktor iyi ama maddi durumu yeterli olan için. maddi durumuz orta seviyedeyse onun gibi iyi olan başka ucuz dokotrlarda var. ben şimdi Avrasya hastanesi dr ıstepan sunaya gidiyorum.[/

siz nasıl bir sorunla karşılaştınız??

sorun maalesef şu her gittiğimde ota jinemed hastanesi için söylüyorum çeşitli test vesaire için 700-800 TL'lik oluyordum testleri başka yerde yapmama izinde vermediler. örneğin ilk gittiğim hafta genel kan testi oldum hamiller için 650 tl verdim bei çağırdığı vakir kalp atışları için erken çağırmış dediler ki dokotr olarak bilmesi lazımdı, onuda geçtim 2. gidişimde dahiliyeye gitmem grektiğini söyledi oraya gittim muane test toplamı 465 TL'lik oldum 3 gidişimde bu sefer kardiyolojiye yönlendirildim eko ultrason dobler istendi bunlarda 705 tl tutuyordu bende birdaha gitmedim gene söylüyorum maddi durumu elverişli olan için çok iyi

anladım, bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
MERHABA, BEN BU KONUR GEÇ GÖRDÜM DOKTOR DEĞİSİKLİGİ YAPTINİZ Mİ BILMIYORUM AMA EMI HNM KESİNLİKLE TICARI YÖNDEN BAKMIYOR OLAY A BEN GEBELIK ÖNCESİNDE DE KENDİSİNE MAYA OLURDUM SIRF HASTANE MASRAFLARİ YÜKSEK DIYE TESTLERI DIŞARIDA DA YAPABILECEGIMI BEN SORMADAN KENDİSİ SÖYLEDI AYRICA O HASTANE DE SSK GEÇEN TEK DOKTOR DIGERLERI MUAYENE ÜCRETi 250 EMINE HNM 75 TL

Emine hanımla devam ediyorum çalıştığım yer testleri falan hep karşılıyor emine hanım bunu biliyor ama fazladan testlere yonlendirmiyor ben de çok memnunum dediğin gibi maddi yönden bakmıyor olaya bu arada 11. Haftadasın galiba ben de 14.haftadayım

MERHABA, BEN BU KONUR GEÇ GÖRDÜM DOKTOR DEĞİSİKLİGİ YAPTINİZ Mİ BILMIYORUM AMA EMI HNM KESİNLİKLE TICARI YÖNDEN BAKMIYOR OLAY A BEN GEBELIK ÖNCESİNDE DE KENDİSİNE MAYA OLURDUM SIRF HASTANE MASRAFLARİ YÜKSEK DIYE TESTLERI DIŞARIDA DA YAPABILECEGIMI BEN SORMADAN KENDİSİ SÖYLEDI AYRICA O HASTANE DE SSK GEÇEN TEK DOKTOR DIGERLERI MUAYENE ÜCRETi 250 EMINE HNM 75 TL
Merhabalar,
ben de Emine Hanım'a gitmek istiyorum. Ben daha önce başkalarından çok ilgili olmadığını duymuştum. Beslenme için önerilerde bulunmak yerine diyetisyene yönlendiriyormuş gibi... Sizden kendisi hakkında daha çok bilgi almam mümkün mü? Birde benim ilk doğumum olacak inşallah. Biraz tedirginim doktor hanım nasıl biri? sert mi yoksa sizi sakinleştiriyor mu? Cevap yazarsanız çok sevinirim. Hayırlı doğumlar dilerim...

Merhabalar,
ben de Emine Hanım'a gitmek istiyorum. Ben daha önce başkalarından çok ilgili olmadığını duymuştum. Beslenme için önerilerde bulunmak yerine diyetisyene yönlendiriyormuş gibi... Sizden kendisi hakkında daha çok bilgi almam mümkün mü? Birde benim ilk doğumum olacak inşallah. Biraz tedirginim doktor hanım nasıl biri? sert mi yoksa sizi sakinleştiriyor mu? Cevap yazarsanız çok sevinirim. Hayırlı doğumlar dilerim...
merhaba ben emine hanım a gidiyorum benim de ilk gebeliğim, aksine çok ilgili ne zaman telefonla arasam ulaşabiliyorum, müsait değilse sonra mutlaka dönüş yapıyor,iyi niyetli bir doktor 18. haftamdayım ben sorduğum hiç bir soru cevapsız kalmadı henüz,

Merhabalar,

merhaba,

benim de ilk doğumum olacak daha önceki gebeliklerimde emine hnm'a gitmiş olsaydım şuan 1.5 yaşında evladım olacaktı.
bir kere gerçekten çok iyi bir doktor, ben çok panik biriyim beni sakinleştiriyor, telefonla ulaşamazsam diğer arkadaşın da söylediği gibi kendisi arıyor dönüş yapıyor ki bunu yapmak zorunda değil, ben hafta sonu, gece yarısı aradığım zamanları biliyorum . beslenme konusuna gelince o konuda da çok yardımcı oldu. Hatta bana tavuk önermedi hormonlu oluyor diye onun yerine balık, kırmızı et ve yumurta yiyebileceğimi söyledi. İkili testi hastane çok pahalı olduğundan başka yerde yaptırdım sonuçlarımı kontrol etti herşeyin gayet güzel gittiğini söyledi. En negatif anlarımda bana sürekli pozitif düşünmemi söyler iyi düşün iyi olsun gibi telkinlerde de bulunur sağolsun çok ama çok tatlı biri o :):KK56:

merhaba,

benim de ilk doğumum olacak daha önceki gebeliklerimde emine hnm'a gitmiş olsaydım şuan 1.5 yaşında evladım olacaktı.
bir kere gerçekten çok iyi bir doktor, ben çok panik biriyim beni sakinleştiriyor, telefonla ulaşamazsam diğer arkadaşın da söylediği gibi kendisi arıyor dönüş yapıyor ki bunu yapmak zorunda değil, ben hafta sonu, gece yarısı aradığım zamanları biliyorum . beslenme konusuna gelince o konuda da çok yardımcı oldu. Hatta bana tavuk önermedi hormonlu oluyor diye onun yerine balık, kırmızı et ve yumurta yiyebileceğimi söyledi. İkili testi hastane çok pahalı olduğundan başka yerde yaptırdım sonuçlarımı kontrol etti herşeyin gayet güzel gittiğini söyledi. En negatif anlarımda bana sürekli pozitif düşünmemi söyler iyi düşün iyi olsun gibi telkinlerde de bulunur sağolsun çok ama çok tatlı biri o :):KK56:
Çok ama çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile gideceğim sayenizde. Çok mutlu ettiniz beni :KK15:

merhaba ben emine hanım a gidiyorum benim de ilk gebeliğim, aksine çok ilgili ne zaman telefonla arasam ulaşabiliyorum, müsait değilse sonra mutlaka dönüş yapıyor,iyi niyetli bir doktor 18. haftamdayım ben sorduğum hiç bir soru cevapsız kalmadı henüz,
Çoook teşekkür ederim. Hayırlı doğumlar dilerim canım :KK9:

:) teşekkürler canım benim hepimize hayorlı doğumlar inşallah
Amin inşallah.. Buarada sizin hangi haftada kese gözüktü? Buradaki hamilelik haftası ile doktorların dedikleri sanırım tutmuyor. Ben geçen perşembe gittim keseyi göremedi. Haftaya gel dedi. Cuma gideceğim. Kese gözüktükten sonra da inşallah emine özel'e gideceğim... 23 kasım son adet tarihimdi..

Amin inşallah.. Buarada sizin hangi haftada kese gözüktü? Buradaki hamilelik haftası ile doktorların dedikleri sanırım tutmuyor. Ben geçen perşembe gittim keseyi göremedi. Haftaya gel dedi. Cuma gideceğim. Kese gözüktükten sonra da inşallah emine özel'e gideceğim... 23 kasım son adet tarihimdi..
ben de ilk 5 haftalıkken gitmiştim. vajinal ultarasonla alttan bakınca görülmştü kese, ama küçücüktü, 21 ağustos benim son adet tarihim

5.hafta da kese görünüyor cnm,6.hafta da bebiş,7.haftada kalp atışı :KK52:

Back
X