ota jinemed hastanesi hakkında bilgisi olan varmı

Ben de Emine Hanım 'a gidiyorum. Gerçekten çok çok memnunum. Sayesinde hamile kaldım ve şimdi kontrollerimi de kendisine yaptırıyorum. Doğum iznine ayrıldı. Ancak uzun süreli olmayacağını söyledi. Eşi de jinekolog. Bir kontrolünüzü eşime aktarabilirim ama sonra yeniden alırım sizi dedi bana. Yani çok uzun sürmeyen bir doğum izni olacak. Ben de önümüzdeki hafta ikili teste gideceğim. Jinemed 'de Hayri Bey 'e ikili test yaptıran varmı? Hayri Bey Çapa 'dan gelen bir prof.muş.
Merhaba canım ben de bgn Emine hanıma başladım ve çokkk memnun kaldım süper bi kadın resmen 2 hafta sonra 2li testim var hayri beyle randevu aldık. Senin nasıl geçti hala devam ediyo msn emine hanıma? Kısmetse ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorum
Doğum yapanlar nasıl geçti doğumunuz bilgi verir misiniz?

Merhaba canım ben de bgn Emine hanıma başladım ve çokkk memnun kaldım süper bi kadın resmen 2 hafta sonra 2li testim var hayri beyle randevu aldık. Senin nasıl geçti hala devam ediyo msn emine hanıma? Kısmetse ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorum
Doğum yapanlar nasıl geçti doğumunuz bilgi verir misiniz?
Merhaba ben 24 Ekim de dogum yaptim. Dogum normal olacakti ancak bir turlu ilerlemedigi icin sezaryana dondu. Zaten boynuna kordon dolandigi icin normal dogum zor olacakmis. Dogumdan sonra ameliyat yerimle ilgili hic bir sorunum olmadi. Sadece epidural oldugu icin 1 hafta kadar belimde agri oldu ama 1 haftanin sonunda hersey gecti. Daha once de söylediğim gibi ben Emine Hanimdan cok memnunum. Insallah 2. Hamileligimde de kendisine gidecegim. Doktor gibi degil arkadas gibi yaklasti hep. Sag olsun sayesinde cok guzel bir hamilelik ve dogum gecirdim.

Merhaba ben 24 Ekim de dogum yaptim. Dogum normal olacakti ancak bir turlu ilerlemedigi icin sezaryana dondu. Zaten boynuna kordon dolandigi icin normal dogum zor olacakmis. Dogumdan sonra ameliyat yerimle ilgili hic bir sorunum olmadi. Sadece epidural oldugu icin 1 hafta kadar belimde agri oldu ama 1 haftanin sonunda hersey gecti. Daha once de söylediğim gibi ben Emine Hanimdan cok memnunum. Insallah 2. Hamileligimde de kendisine gidecegim. Doktor gibi degil arkadas gibi yaklasti hep. Sag olsun sayesinde cok guzel bir hamilelik ve dogum gecirdim.
Allah analı babalı büyütsün canım. Tşk ederim cewap için. Ben de devam ediyorum Emine hanıma gerçekten arkadaş gibi çok tatlı. Bnm bi oğlum var sezaryen bu doğumum da öyle olucak mecbur. İnş biz de memnun kalırız hastaneden. Peki oda süslemesi fotoğrafçı falan var mıydı? Yada bebeğin ilk pozlarını çekiyolar mı?

Allah analı babalı büyütsün canım. Tşk ederim cewap için. Ben de devam ediyorum Emine hanıma gerçekten arkadaş gibi çok tatlı. Bnm bi oğlum var sezaryen bu doğumum da öyle olucak mecbur. İnş biz de memnun kalırız hastaneden. Peki oda süslemesi fotoğrafçı falan var mıydı? Yada bebeğin ilk pozlarını çekiyolar mı?
Bebegin ilk fotoğrafını cekiyorlar ama bizim dogum fotografcimi vardi. Oda suslemesini ben istemedigim icin sormamistim. Saglikli dogumlar diliyorum sana

Sezeryan ücreti olarak ne alıyorlar? Hayırlı olsun buarada...

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 4 aylık hamileyim. Kontrollerim için Emine Hanıma gidiyorum, buradaki yorumlar etkili oldu kendisini tercih etmemde. Ancak ben- özellikle bu son iki muayenemde- memnun kalmadım. Çok sinirli biri, soru sormaya çekiniyoruz eşimle. Muayeneden her çıktığımızda gergin halde oluyoruz. Öğretmeninden azar işiten öğrenci gibi ayrılıyoruz hastaneden. En son muayenede bana ssklı hastalara bakmak istemediğini söyledi. "Açık ve net söylüyorum, ssklı hastalara bakmak istemiyorum, zaten yakındır artık bakmıycam" dedi. bu durumu hastanede yetkililere iletmeyi düşünüyorum. Zaten bir daha kendisine gitmiycem. başka bir doktor buldum.Sizlerin yorumlarınızı okuyunca gerçekten bu hale anlam veremedim. benim gibi şikayeti olan başka biri var mı aranızda acaba?

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 4 aylık hamileyim. Kontrollerim için Emine Hanıma gidiyorum, buradaki yorumlar etkili oldu kendisini tercih etmemde. Ancak ben- özellikle bu son iki muayenemde- memnun kalmadım. Çok sinirli biri, soru sormaya çekiniyoruz eşimle. Muayeneden her çıktığımızda gergin halde oluyoruz. Öğretmeninden azar işiten öğrenci gibi ayrılıyoruz hastaneden. En son muayenede bana ssklı hastalara bakmak istemediğini söyledi. "Açık ve net söylüyorum, ssklı hastalara bakmak istemiyorum, zaten yakındır artık bakmıycam" dedi. bu durumu hastanede yetkililere iletmeyi düşünüyorum. Zaten bir daha kendisine gitmiycem. başka bir doktor buldum.Sizlerin yorumlarınızı okuyunca gerçekten bu hale anlam veremedim. benim gibi şikayeti olan başka biri var mı aranızda acaba?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Şuan hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?

Teşekkür ederim. Şu anda devlet hastanesine gidiyorum. Geçici olarak. Ama doktor iyi. En azından korkmadan soru sorbiliyoruz. Haziran ayının sonunda özel sağlık sigortam devreye girecek. Acıbadem e gitmeyi düşünüyorum. Siz de hamile misiniz?

Merhaba,
Belki sınırlı olduğu bir zaman dilimine denk gelmissinizdir :( ben de hamileligimin başından beri emine hanıma görünüyorum ve bir kere bile yüzünün asık olduğuna denk gelmedi. Hep huzur veren tatlı bir kadın olarak göründü gözüme. Ki ben de sgklıyım. Ama tabi insan bi kere kötü bi davranış görüp de soğuyunca bi daha eski hevesle gitmez o doktora, hele ki olay gebelikse. Umarım yeni doktorunuzu seversiniz

Bebegin ilk fotoğrafını cekiyorlar ama bizim dogum fotografcimi vardi. Oda suslemesini ben istemedigim icin sormamistim. Saglikli dogumlar diliyorum sana

Merhaba, ben de kısmetse Ağustos başında jinemedde doğum yapacağım. Siz doğum sonrası ilgi alakadan memnun kaldınız mı? Hastane doğum sonrası neler veriyor bebeğe? (Hani bazı hastaneler bebege kendi kıyafetlerini giydiriyorlar vs...) bir de bebek doğunca hani camekanlı bi odaya getirirler ya aile bireyleri oradan izler giydirilirken tartılirken, öyle bir uygulama var mı? Ayak izi veriyorlar mı?

Merhaba,
Belki sınırlı olduğu bir zaman dilimine denk gelmissinizdir :KK43: ben de hamileligimin başından beri emine hanıma görünüyorum ve bir kere bile yüzünün asık olduğuna denk gelmedi. Hep huzur veren tatlı bir kadın olarak göründü gözüme. Ki ben de sgklıyım. Ama tabi insan bi kere kötü bi davranış görüp de soğuyunca bi daha eski hevesle gitmez o doktora, hele ki olay gebelikse. Umarım yeni doktorunuzu seversiniz

Bir defa öyle davransa ben de aynı fikirde olacaktım ama bence bi anormallik vardı. siz şanslıymışsınız :) neyse sağlık olsun, umarım sağlıkla mutlulukla bebeğimizi kucağımıza alırız hepimiz :)

Merhaba Arkadaşlar
2 yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olsun istiyorum. Evliliğim süresi boyunca doktorlara umursamaz yaklaşımlarından dolayı gitmekten oldukça çekiniyorum kendimi ifade edemiyorum çünkü o beklediğim ilgiyi bilgiyi güveni alamadım. Jinemed hastanesi Dr Emine hanım için yazdıklarınızı okudum. Bebeğimi kucağıma sağlıkla güvenle almak istiyorum. Sizce beklentilerimi karşılayabilir mi ? Herşeyi açıkca konuşma özgürlüğünü veriyor mu ilgisi nasıl bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hepinize sevgiler

Merhaba Seyker,

ben memnun kalmadım kesinlikle. ama yazılanları okudğumuda tek memnun kalmayan benmişim gibi duruyor :) biz soru sormaya çekiniyorduk, sürekli ters ve sert ifadelerle cevap veriyordu. İstersen bir defaya mahsus muayeneye git. zaten ilk andaki tavrından elektrik alıp almayacağın belli olur. genelde herkes memnun gibi çünkü. onun dışında ben başarı tıp merkezinde Selime DEMİRBAŞ'a a muayene olmuştum. her gittiğimde parmaklarına kadar sayıyordu bebeğimin. omurgası, midesi gözü kulağı vs herşeyi hiç usanmadan detaylı anlatıyordu. çok da pozitif bi kadın. yanından güler yüzle ayrılabiliyorsun. muayene ücreti sgklıya 65 TL . hastanenin özel sağlık sigortasıyla da anlaşması var. benim oturduğum yere biraz uzaktı o yüzden devam edemedim. şu anda Aylin SEYREKBASAN a gidiyorum. o da çok iyi bi doktor. muayenesi 200 TL. yine özel sağlık sigortası ile anlaşması var. yine pozitif ve çekinmeden soru sorulabildiğim bir doktor. Emine TAŞHAN yüzünden malesef birden fazla doktor tanımak zorunda kaldım :)

Emine hanıma bende ilk zamanlarımda gittm ve kesinlikle sert bir tavrı var ve bana bebeğin kalbi durmuş diyerek kürtaj için gün aldırdı başka bi doktora gittğimizde bebeğin kalp atışlarının oldugunu öğrendik yani kesinlikle başka bi doktora daha başvurmalısınız

Selam arkadaslar ben de Ota Jinemed hastanedine ama Filip Tashan' a gidiyorum... 18 haftalik hamileyim ama yaklasik 1 yildir bu doktorlayim. Daha once birde polip operasyonu gecirdim. Emine hanimi bilmiyorum ama Filip bey harika bir doktor, psikolog gibi nazik akilli isini bilen sabirli biri... Esimi bile rahatlatiyor En güzeli normal dogumu destekliyor.
Ben de dogumumu bu hastanede yapip yapmama konusunda tereddutluyum, doktorum baska bir hastanede olsa benimle olacak ama hastane konusunda kararsizim. Ota jinemed de dogum yapmis olan var mi acaba? Tecrubelerine ihtiyacim var... Ebeler nasil? Tavirlar nasil? Normal dogum durumunda neler yapiliyor?

Bende filip beye gidiyorum benimki yeni bi gebelik esimin kardesi ucretinden dolayi orda yapmak istemedi ozel bakirkoy camlik hastanesinde yapti cokta memnun kaldi doktor orayi tavsiye etmisti ekibiyle birlikte oraya gelmisti

Bende filip beye gidiyorum benimki yeni bi gebelik esimin kardesi ucretinden dolayi orda yapmak istemedi ozel bakirkoy camlik hastanesinde yapti cokta memnun kaldi doktor orayi tavsiye etmisti ekibiyle birlikte oraya gelmisti

Merhaba Meral cevabin icin tesekkur ederim, benim saglik sigortamdan dolayi ucreti sorun olmayacak. O yüzden sadece oradaki hizmet genel olarak tavir onemli benim icin... Bakirkoy maalesef bana cok uzak... Yine de cok tesekkur ederim.
Senin kacinci hafta? Sen burada dogum yapmayi dusunuyor musun?

Şimdi gördüm, 6 haftalikmis seninki... Umarim saglikla tamamlarsin sen de... Doktor seçimin harika en azindan iyi bir doktorla devam ediyoruz. Benim yarin kontrolum var bakalim minigimi gorecegim yine..

Tesekkur ederim ozlem insallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin. Evet doktorumuz cok iyi ve alakali iletisime cabuk gecilebiliyor ben daha karar vermedim acikcasi hastaneyi arastirmadim daha ben doktor icin gidiyorum oraya zaten doktor sana doktor secim yapman icin yardimci olacak merak etme iyi olmayan biyeri kesinlikle tavsiye etmiyor o konuda icin rahat olsun benim dedigim hastanede 24 saat hemsire kontrolu altindasin surekli bekliyorlar seni bebege ve anneye ilgili o yuzden orayi soyledim sen filip beyle gorus o zaten sana onerir en iyisini sen bebeginle yarin goruseceksin tekrar cok sevindim bende haftaya persembe gorecegim ins birgun denk geliriz

Back
X