Şampuan ve Saç Kremleri Otacı 10 Bitki Özlü Şampuan

turkuaz10

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2007
27
0
286
40
Ankara
Kızlar Otacı 10 Bitki Özlü Şampuan'ın methini bi kaç yerde duydum.Saç dökülmelerine iyi geliyomuş,saçın yağ dengesini düzenliyomuş.Denemek istiyorum ama aranızda kullanan var mı acaba?

bende yeni aldım bu şampuandan yarından itibaren deniyorum. bi kaç yıl önce kullanmıştım otacı hangi çeşidi bilmiyorum ama çok memnundum sonradan bulamadığım için bırakmıştım. buldum sonunda bakalım bu nasıl.

Ben bir ara kullandım; o dönemde saçlarımda boya olduğu halde çok canlı ve sağlıklıydı saçlarım. Çok sağlıklı uzadılar. Memlekete dönünce buradaki marketlerde görmüyorum şimdi, olsa alırım yine

benim dökülmemi durdurmadı malesef,ama yine de evde mutlaka bulundururum.

on bitki özlüyü kullanıyorum. güzel bence dolgun gösteriyor çabuk yağlandırmıyor çok güzel kokuyor ve yumuşacık yapıyor.

Son düzenleme:
saç kremi ve şampuanını 6 aydır kullanıyorum, kullanıyordum daha doğrusu.
hiç bir artısını görmedim, dökülmeye en ufak bir katkı sağlamadı. üstüne bir de çok sertleştirdi saçlarımı, keçe gibi oldu adeta.
ama genel yorumlar çok olumlu, ben de ona bakıp aldım zaten ama 6 ay da uzun bir süre , bu zamana kadar etkisi olmalıydı.
bu ay farklı bir markaya geçtim artık

Otacının birkaç şampuanını denemiştim zamanında.saçımı keçe gibi yapmıştı.bugün isana aldım kuru saçlara göre olanını.bakalım bu nasıl çıkacak.

Her saç tipi farklıdır herkese iyi gelen ürün kimine iyi gelmez mesela sizin memnun kaldığınız ürünlerde bana iyi gelmeyebilir.. Ben inanılmaz memnunum :) bu şampuanı eşimle birlikte kullanıyoruz hatta o da çok memnun

Kızlar Otacı 10 Bitki Özlü Şampuan'ın methini bi kaç yerde duydum.Saç dökülmelerine iyi geliyomuş,saçın yağ dengesini düzenliyomuş.Denemek istiyorum ama aranızda kullanan var mı acaba?
Ben naturway serisini kullaniyorum şu an. Sarımsakli olan. Pek bir artısını gormedim. Bende bu seriye gececgim bitince. Saçlarin yagliysa on bitkili olabilir. Ben limonlu-zeytinyagli deneyecegim.bakalim. cok meth ediliyor .otaciyi sevdim :)

Otacı'nın ısırgan özlü şampuanını kullandım, Resmen saçımdaki boya her yıkamada simsiyah aktı. Daha öncede bitkisel şampuanlar kullanmıştım, hiç böyle bir şey görmedim

Bizde evde limonlu zeytin yağlısını kullanıyoruz genel olarak memnunuz bende merak ediyorum 10 bitki özlü şampuanını.
Bende onu kullanıyorum çok seviyorum cidden. Ama malesef saç derisi sorunum yüzünden başka çeşidine geçeceğim Yoksa devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…