Allah razı olsun sızden anlasılabıldıgım ıcın o kadar mutluyum kı bı an yıllardır nefret ettıgım kadınlar gıbı hıssettım kendımı.Butun arkadaslarım aynı seyı soyluyor senın bı gunahın yok dıyolar ama ıste ınsanda akıntı halıne gelınce hep algısı o yonde oluyor.Bızım hayatımıza gıren otekı kadın sadece para ıcın beraberdı babamla.Pekı sızın hıc tanık oldugunuz oldu mu.Turkmaxta bır program var buyrun paylasalım bır hafta boyunca bu konuyu ısledıler.Bazı 2. kadınlar canlı yayına baglanıyolardı soyledıklerıne ınanamadım.Eskı karısıyla cocuklar ıcın bulusmasına kızanından sımdı kocasını delı gıbı kızanına kadar ınanılmaz bır cesarettedıler.Hatta bırı benı ılgılendırmez sonucta karısının hatası elınde tutmasını bılıcektı demıstı.Ben kadınların bu kadar hemcınslerıne karsı bu kadar vıcdansız olabılmelerıne ınanamıyorum.Insan nasıl uyuyabılır kı rahatca?Ama tabııkı en buyuk sucun eslerde olduguna ınanıyorum cunku bu yola onlar soz verıp cıkıyolar ve hesap vermesı gereken onlar
Benim lise be üniversite de vardı böyle tanıdıklarım vardı onlarda direk para yemek için takılıyorlardı gezmesi tozması özel yerler vs. onların içi çürük bana göre rahatça uyumaların da bir sıkıntı olmaz alan memnun veren memnun sonuçta. Burada komşumuz ve zamanında iyi olan genç kardeşim arkadaşım vardı oda boşanmıştı evliydi felan fark etmiyordu takılıyordu kafasına göre tabıldığı gün bile yatardı nasıl olsa dul derler artık aman diye sonra birisini keklemek için el altında tuttuğu diğer sevgilisi ile sosyal paylaşım sitesine yakalayınca hayatını kararttı şimdi ne halde bilmiyorum babası felan işten aldı en son amca oğluyla evlendireceklerdi kendinden 15 yaş büyük başı bağlansın diye zor döndürdüler.
Eşlerde büyük sorumluluk tabi ki eşine sadık olacaksın her veren kadına koşan erkekten zaten eş olmaz bana göre çünki devir öyle devir ki cinsellik tabu değil artık sevgide büyük emek ister saygı ister eşine saygın olacak her şeyden önce cinsellik tabu diye toplum diye zırvalayanlar genelde bu işi yapıp psikolojik rahatlamaya girmeye çalışan sağa sola arkadaşına topluma erkeğe suç atmaya çalışan kadınlardır maalesef ki buda bana göre.
Sen onlar gibi değilsin yaşanmışlıkların var bilinç altına işleyen ve o kızın arkadaşları vs. seni suçlayınca bilinç altını tetiklemiş bende mi öyleyim demişsin ama değilsin bitmiş ilişkileri senle başlamak istemiş bunda ne var ? Şimdi o kızın sağa sola anlattıkları da vardır büyütüp büyütüp abartarak sen boş ver onları dinleyip huzursuz etme kendini ama karşındakini de her zaman ölç biç ona göre adım at hepsi bu.