Otel iş başvurusu nerden yapılır?

Amaraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
8
2
1
19
Merhaba otelde çalışmak istiyorum b2 ingilizcem var ama Internette yakınımda hiç otel is ilanı görmedim arkadaşım git tek tek otellere sor eleman lazım mı diye cv bırak dedi ama ben biraz çekiniyorum yani eleman ihtiyacı olsalar ilana koyaralardi, durup dururken sormak garip geliyor. Ben mi saçma düşüyorum acaba ne yapmalıyım?

Otellerin insan kaynakları departmanlarına cv gönderin. Bazıları dışarıdan İK şirketleriyle çalışıyor ve cv havuzu yapıyorlar. Kapı kapı gez sor kalmadı bu devirde, bunu yapmayın. Zaten girişte güvenliğe bilgi vereceksiniz, gelme nedeninizi söyleyeceksiniz ve onlar da cv gönderin mail atın diyecekler. Turizm otelcilik mezunu musunuz? B2 İngilizceniz arka departmanlarda çalıştırılacaksınız pek işe yaramaz. (Çamaşırhane, mutfak vs) Resepsiyon ön büro satış müşteri ilişkileri... bunlarda lazım İngilizce. Otelde bir sürü departman var, hangisinde çalışmak istiyorsunuz?

Otellerin insan kaynakları departmanlarına cv gönderin. Bazıları dışarıdan İK şirketleriyle çalışıyor ve cv havuzu yapıyorlar. Kapı kapı gez sor kalmadı bu devirde, bunu yapmayın. Zaten girişte güvenliğe bilgi vereceksiniz, gelme nedeninizi söyleyeceksiniz ve onlar da cv gönderin mail atın diyecekler. Turizm otelcilik mezunu musunuz? B2 İngilizceniz arka departmanlarda çalıştırılacaksınız pek işe yaramaz. Resepsiyon ön büro satış müşteri ilişkileri... bunlarda lazım İngilizce. Otelde bir sürü departman var, hangisinde çalışmak istiyorsunuz?
Cv Nerden yolluycam?
Yok aslında lise mezunuyum yaşadığım yer öyle çok turistlik değil daha önce arkadaşım çalışıyordu dil biliyorsan çok rahat dedi öyle çok turist de gelmediği için baya rahat çalışırdım fln dedi üniversite mezunu istemiyorlarmis bu tarz oteller resepsiyonist veeya Kat sorumlusu olabilir

modhotel diye bir site var bütün otel ilanları orda olur ben zamanında otelde çalışırken ordan buldum işlerimi.

Cv Nerden yolluycam?
Yok aslında lise mezunuyum yaşadığım yer öyle çok turistlik değil daha önce arkadaşım çalışıyordu dil biliyorsan çok rahat dedi öyle çok turist de gelmediği için baya rahat çalışırdım fln dedi üniversite mezunu istemiyorlarmis bu tarz oteller resepsiyonist veeya Kat sorumlusu olabilir
Otellerin web sitesine girin, en aşağıda İK ya da iş fırsatları vs diye bir link olur. Oraya gönderin. Sos-fel in yazdığı siteye de girip bakın. Arama motoruna otel iş ilanları yazın, bir süre kurumsal iş ilanı sayfası geliyor. Ben şimdi baktım çok var eleman arayan. İl ilçe neredeyseniz seçenekleri işaretleyin.

Otellerin web sitesine girin, en aşağıda İK ya da iş fırsatları vs diye bir link olur. Oraya gönderin. Sos-fel in yazdığı siteye de girip bakın. Arama motoruna otel iş ilanları yazın, bir süre kurumsal iş ilanı sayfası geliyor. Ben şimdi baktım çok var eleman arayan. İl ilçe neredeyseniz seçenekleri işaretleyin.
Bende baktım benim oturduğum ilçede yoktu hiç ilan

Merhaba otelde çalışmak istiyorum b2 ingilizcem var ama Internette yakınımda hiç otel is ilanı görmedim arkadaşım git tek tek otellere sor eleman lazım mı diye cv bırak dedi ama ben biraz çekiniyorum yani eleman ihtiyacı olsalar ilana koyaralardi, durup dururken sormak garip geliyor. Ben mi saçma düşüyorum acaba ne yapmalıyım?
Gidin bırakin , utanacak ne var..önden arayıp randevu alabilirsiniz.

E ille de evinin yanında arama canım sen de o zaman biraz daha geniş çaplı bak bakalım
Evimin yani derken ztn nerden baksan toplu taşıma ile yarım saat 1 saat civarı mesafe olan yerleri diyorum daha uzağı 2 kere toplu taşıma desitirmem gerekir

Cv Nerden yolluycam?
Eğer daha önce otelcilik ya da farklı meslek deneyiminiz yoksa yorgunluktan ölürsünüz otelde çalışmadan önce bulunduğunuz yerde garsonluk mutfakta çıraklık vs yapıp bir iki deneyim kazanın bence çünkü otellerde şeflerin çok katı olacak molanda bile dk sayan bir dk geç kalsan hesap soran tipler öyle diyim

otellerın kendı sayfalarında oluyor ama tabıkı yakın otellerı arayıp ik
Cv Nerden yolluycam?
..

Back
X