Otel mi ev mi

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok

Bebeğim neredeyse 1 yaşında oldu. Salgın sebebiyle eşimin ailesi henüz göremedi. 75 yaşındalar. Şu anda gidemezsek temmuza kalacak. Eşim de çok tedirgin ve mutsuz. Ya görmeden ölürlerse diyor. Bu hafta gitmeye karar verdik ama evde kalmak daha riskli geldi. İlçe merkezinde otel var. Otel boşmuş. Zaten Doğu Karadenizin ilçesi. Otelde kalıp birk gün, gündüz maskeli bir şekilde bebeği göstermek mantıklı mı? Otelin risk durumu ne derecedir. Yayla turizm yapıldığı bir yer, şimdi ilçede bike kimse yok
Test yaptırıp gitseniz?? Evde kalmış olursunuz hem. İnsanlar da torunlarını dünya gözüyle doyasıya görmüş olur. 🤗

Test yaptırıp gitseniz?? Evde kalmış olursunuz hem. İnsanlar da torunlarını dünya gözüyle doyasıya görmüş olur. 🤗
Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.

Canım böyle bi durumda belirtim var diyin sırtımız ağrıyo hafif öksürük başladı falan diyin hemen yaparlar zaten ki yapıyolar da zaten.
Ya orada bulaşırsa. İnsanın aklına herşey geliyor. Devlet hastanesine hiç gitmedik şimdite kadar. Bu defa da onu takarım aklıma

Yaaa zor bir karar ama eşiniz de haklı maske mesafe dezenfektan gibi şeylere dikkat edin evde kalmanız daha mantıklı hem daha mutlu olurlar..

Valla ben olsam o yaşlı insanlara kıyamazdım. Otel de riskli sonuçta kış turizmi olan yer Doğu Karadeniz bebeğiniz varmış. Bence devlette test yaptırın karı koca evde kalın. Dediğim gibi insanlar da torunlarını güzelce görür hemde siz bebekle riske girmezsiniz otelde.

Canım böyle bi durumda belirtim var diyin sırtımız ağrıyo hafif öksürük başladı falan diyin hemen yaparlar zaten ki yapıyolar da zaten.

Devlet hastanelerinde hasta yükü zaten fazlasıyla artmış durumda, sağlıkçılar çok fazla yoruldu. Herhangi bir belirti olmadan da numara yapıp test yaptırmak hiç etik değil, kusura bakmayın. Hoş bir tutum değil. Belirtisiz, zorunlu olmayan bir durum için test yaptıracak kimse gidip özelde yaptırsın lütfen. Devlettekiler var olan hastalara çok zor yetişiyor zaten.

Ya orada bulaşırsa. İnsanın aklına herşey geliyor. Devlet hastanesine hiç gitmedik şimdite kadar. Bu defa da onu takarım aklıma
Yok yok takılacak hiç bişey yok akşam saati gidin yasak başladığı sürede. Kimse olmuyo istanbuldayım 2 kez covid testi için devlete gittim akşam. Boştu valla :))

Devlet hastanelerinde hasta yükü zaten fazlasıyla artmış durumda, sağlıkçılar çok fazla yoruldu. Herhangi bir belirti olmadan da numara yapıp test yaptırmak hiç tek değil, kusura bakmayın. Hoş bir tutum değil. Belirtisiz, zorunlu olmayan bir durum için test yaptıracak kimse gidip özelde yaptırsın lütfen. Devlettedirler hastalara çok zor yetişiyor zaten.
Haklısınız. Ama zaten riskli olup olmadıklarını bilmedikleri bi durumdalar zaten. Yaptırmalarında b zarar Yok sonuçta. Belirtisiz de pozitif çıkabiliyor.

Test yaptırmak sıkıntı. Devlet hastanesi belirtisiz yapmıyor. Özel hastane 500 TL istedi Bulunduğumuz ilde herhangi bir kişi ile görüşmüşlüğümüz yok. Kimseye gelip gitmeyiz. Şu anda evden çalışıyoruz.
Otele para verebiliyorsunuz da test e neden veremiyorsunuz anlamadım?

Orada kalırsak kahvaltı vs maske çıkarmak zorunda kalırız. Otel sizce riskli mi
Bence otel daha riskli gibi. Ben olsam evi tercih ederdim galiba.. Kayınvalide ve ped erdem eminseniz sizde test yaptırın her iki tarafı da riske atmamış olursunuz. Onlarda çok yaşlıymış.. Bir de mesafeye dikkate ederek oturun. Aynı evde eşi pozitif kocası negatif olan biliyorum ben.. Herşey de olabilir elbette ama onlara da üzüldüm torunlarını görmelerini isterdim o yüzden böyle diyorum.. Yine de eşinizle konuşun mantıklı hangisi gelirse onu yapın.. Ama otel boş bile olsa parada çalışanlar ve temas konusunda çok da emin olamıyorum ne kadar güvenli.. Evde en azından gözünüz görür..

Bence otel daha riskli gibi. Ben olsam evi tercih ederdim galiba.. Kayınvalide ve ped erdem eminseniz sizde test yaptırın her iki tarafı da riske atmamış olursunuz. Onlarda çok yaşlıymış.. Bir de mesafeye dikkate ederek oturun. Aynı evde eşi pozitif kocası negatif olan biliyorum ben.. Herşey de olabilir elbette ama onlara da üzüldüm torunlarını görmelerini isterdim o yüzden böyle diyorum.. Yine de eşinizle konuşun mantıklı hangisi gelirse onu yapın.. Ama otel boş bile olsa parada çalışanlar ve temas konusunda çok da emin olamıyorum ne kadar güvenli.. Evde en azından gözünüz görür..
Onlar kimse ile görüşmüyor çümkğ insan yok etrafta. İlçeye de yaş dolayısıyla çıkamıyor. Erzkaları falan ilçeden servisle geliyor.

Haklısınız. Ama zaten riskli olup olmadıklarını bilmedikleri bi durumdalar zaten. Yaptırmalarında b zarar Yok sonuçta. Belirtisiz de pozitif çıkabiliyor.

Evet ama o zaman dürüst olmaları gerekir, Keyfe keder belirti oluşturmaları değil. Testi negatif çıkan, belirtileri olan ve MR ı pozitif çıkan bir sürü hasta var ona bakarsanız. Oldu da doktor uydurma belirtilere istinaden ilaç verdi, test negatif çıktı. O zaman hem doktorun hem başka bir hastanın hakkına girmiş oluyorlar. Özelde belli şartlardan dolayı yapılan test ile devlette yapılan aynı olmaz ki. Özeldeki sadece test isteyip geçebilir, ama devletteki öyle değil. Daha fazla zaman ayıracak, uzaktan da olsa muayene edecek, onun yerine gerçekten hasta olan biri muayene edilebilir.

Back
X